Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Skomentuj ironicznie premierę FEZ'a na konsolach Sony - czytaj o kupowaniu PS4 dla indyków z bundli za dolara. Boże, jaki to jest słaby troll... Na GameOnly MaZZeo wyraźnie odstawał na minus, ale wy tu macie jeszcze słabsze boty (może ktoś im mądrzejsze skrypty napisać?).

Otóż nie drogi bocie, nie kupiłem PS4 dla indyków z bundli za dolara. Kupiłem konsolę dla exów i lepszych multiplatform. To chyba lepsze od pudła za dwa klocki do odpalania gier z X360, które przy okazji latają również na laptopach z Tesco :rolleyes:

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Pozdrowienia dla Adiego, który ma bekę z tego, że gry na konsolach są brzydkie czy słabe graficznie. Zobaczymy za jakiś czas

Nie przypominam sobie żebym miał z tego beke. Może jakiegoś dużego wrażenia te nowe gry na mnie nie robią bo podobny lub nieco wyższy poziom grafiki juz widzialem w ruchu u siebie ale na pewno te gry nie są brzydkie graficznie. Taki Ryse czy The Order wyglądają konkretnie.

Beke mam trochę z tego że konsole się przy tych wszystkich grach tak pocą, wszędzie kompromisy, jakieś śmieszne rozdzielczości, brak stałych klatek i ogólne wrażenie tego że to poprzednia generacja+.

W tej chwili planuje zakup konsoli na premiere Destiny, jeśli ta gra będzie w 30 klatkach to mogą sobie schować te konsole razem z tym Destiny.

Edit: aha beke mam jeszcze z tego streamingu na twitcha który nie jest na PS4 nawet w 720p a robi z ekranu kisiel ktorego i tak nikt nie ogląda. 

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Co się tam dzieje w Sony, to ja nie wiem. Amy Hennig odeszła z ND :(

Numerous trusted sources close to Naughty Dog have verified Hennig’s departure from the studio. She was writing and leading development of Uncharted PS4. Her final day at the studio was Monday, March 3.
Sources claim Hennig was “forced out” by The Last of Us’ Neil Druckmann and Bruce Straley, and explained that Uncharted may now come under their control.

Update: Sony has verified Amy Hennig's departure. A representative told IGN, "We can confirm that Amy Hennig has left Naughty Dog. Amy has made significant contributions to the game industry and we appreciate all she has done for Naughty Dog. The development timeline of Uncharted will not be impacted."

Opublikowano

Pewnie, Ryse wymieniany jednym tchem, chociaż to gra na 4/10 według recenzji, ale co tam. Gra istnieje to wymieniamy. A przyczepiają sie do Knack czy Killzone'a. Śmiechu warte. Tak samo jak skakanie roślinkami po ogródkach i Titanfall w 792p z bitmapami w tle ;) jest sie czym chwalić. W sumie na PS4 tez nie ma wielu powodów do chwały, ale jest wiecej perspektyw na dobre gry, bo Microsoft spłycil Rare do poziomu popierdółek na Kinecta i doprowadził do utraty Bizarre czy Bungie, a najnowsze IP Black Tusk skasowano na rzecz Gearsow. No, ale beka z posiadaczy PlayStation ze im grę usunęli. Lepsze to niż stracić kasowego developera.

według  waszej encyklopedi gier metacritic Ryse to gra na 60, fani ps4 ladny maja dupscick ze na xbox one jest poki co wiecej lepszych gier, beka z ludzi kupujacych sprzezt bo ma w nazwie playstation i graja 6 razy w knacka hahaha

no nic wracam do gry.

Aż dziwne, ze nikt tego tutaj nie wrzucił:

http://gamingbolt.com/ps4-ice-team-programmer-surface-tilingdetiling-on-the-cpu-is-10-100x-faster-now

To co? Na Xboxie mityczna moc z chmury, a u nas odkrywają mozliwosci zwiększenia szybkości CPU nawet 100-krotnie? ;)

no i bedziecie miec gry w 120 fps i mozliwosc sterowania rakiet xD

Opublikowano
  • Autor

Moze nie kazdy jest uszkodzony ale te dodawane do konsoli (miałem 3 sztuki) są wyraznie gorsze jakosciowo niz te które są sprzedawane osobno w sklepach (miałem czerwonego i miał za(pipi)istą gume w porównaniu do tych z zestawów)

w ogole o którym DS mowa? 3 czy 4?

O DS4.

Jak te plastiki po wewnetrznchych stronach pada łatwo ssie wciskaja to masakra. Mam wrazenie ze zaraz do srodka wpadna ;d

Opublikowano

Skomentuj ironicznie premierę FEZ'a na konsolach Sony - czytaj o kupowaniu PS4 dla indyków z bundli za dolara. Boże, jaki to jest słaby troll... Na GameOnly MaZZeo wyraźnie odstawał na minus, ale wy tu macie jeszcze słabsze boty (może ktoś im mądrzejsze skrypty napisać?).

Otóż nie drogi bocie, nie kupiłem PS4 dla indyków z bundli za dolara. Kupiłem konsolę dla exów i lepszych multiplatform. To chyba lepsze od pudła za dwa klocki do odpalania gier z X360, które przy okazji latają również na laptopach z Tesco :rolleyes:

Mam nadzieje ze podoba ci sie Knack i wydmuszka Killzone, Sony takie dobre, tyle tych exow naklepalo :D

A I jak lepsze multiplatformy to rozumiem ze w poprzedniej generacji miales 360? Czy fapowales nad odtwarzaczem bluray za 600 dolcow?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Co się tam dzieje w Sony, to ja nie wiem. Amy Hennig odeszła z ND :(

Numerous trusted sources close to Naughty Dog have verified Hennig’s departure from the studio. She was writing and leading development of Uncharted PS4. Her final day at the studio was Monday, March 3.

Sources claim Hennig was “forced out” by The Last of Us’ Neil Druckmann and Bruce Straley, and explained that Uncharted may now come under their control.

Chyba nie ma nad czym płakać, bo Druckmann i Straley to również lead designer i game director Uncharted 2, więc seria jak najbardziej we właściwych rękach.

A I jak lepsze multiplatformy to rozumiem ze w poprzedniej generacji miales 360?

Dwa.

Opublikowano

Sony ogolnie zaczyna przypominac wielka wydmuszke - zaprzestanie produkcji tytulow aa na vite, zamkniecie projektu santa monica, teraz wazna persona ucieka z naughty dog, wyprzedaz budynkow - ostro zaciskaja pasa

Opublikowano

Sony ogolnie zaczyna przypominac wielka wydmuszke - zaprzestanie produkcji tytulow aa na vite, zamkniecie projektu santa monica, teraz wazna persona ucieka z naughty dog, wyprzedaz budynkow - ostro zaciskaja pasa

W 2014 zdecydowanie odpuścili ofensywę, kiedy MS nie próżnuje. Coś się tam u nich dzieje, poważne zmiany, oby na lepsze. Muszą uderzyc na E3, i to mocno.

Opublikowano

Mam pytanie. Jak długo nosiliście żałobę po Rubinie?

Opublikowano

Jak się zakładałem z MeSSerem, to byłem przekonany, że będzie trudniej wygrać :( Na razie 1080p mają gierki z poziomem grafiki jak na past genach...

Launch games. 

Opublikowano

Jak to jest kupić konsolę za dwa tysiące dla gier z poprzedniej generacji?

Spytaj tych co grają w knacka.

Opublikowano

Gów.niana gra, co nie, bluber? hehe. co ci się najbardziej w niej nie podobało, gdy w nią grałeś?

Opublikowano

W 2014 zdecydowanie odpuścili ofensywę, kiedy MS nie próżnuje. Coś się tam u nich dzieje, poważne zmiany, oby na lepsze. Muszą uderzyc na E3, i to mocno.

No niestety nie zapowiedzieli 123 exów na PS4, PS3 i Vitę. 

Co do odejścia Amy H. z Naughty Dog, nie jest to dla mnie wielka strata bo jej miejsce zajęli ludzie odpowiedzialni za TLoU. 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

no dobra przekonałeś mnie

"RIP in peace is a term commonly used among people with limited knowledge of the English language or in order to appear funny and/or unintelligent in the eyes of others

It’s an excellent example of broken English, since it actually contains an abbreviation for “rest in peace” or the Latin equivalent of it, “requescat in pace” – thus the actual meaning of the sentence becomes “rest in peace in peace”."

tylko nie wiem czy właśnie do tego chciałes mnie przekonać

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Gów.niana gra, co nie, bluber? hehe. co ci się najbardziej w niej nie podobało, gdy w nią grałeś?

4/10 i wszystko jasne ;f ty też nie grałeś więc skończ z tą pucerą

Opublikowano

no właśnie, nie grałem, to gry nie krytykuję, ani nie chwalę. a ty codziennie się dowalasz do niej.

w sumie nie, już wiele razy w nią grałem, ostatnio z laską graliśmy w to w coopie przez 40 minut, lol, tak nas wciągnęło. po skończeniu usłyszałem, że mam to kupic i koniec.

Opublikowano

no właśnie, nie grałem, to gry nie krytykuję, ani nie chwalę. a ty codziennie się dowalasz do niej.

w sumie nie, już wiele razy w nią grałem, ostatnio z laską graliśmy w to w coopie przez 40 minut, lol, tak nas wciągnęło. po skończeniu usłyszałem, że mam to kupic i koniec.

cw to cw ;>

ale chyba nie przeczysz, że gra wygląda mocno jak z poprzedniej generacji ajt?

Opublikowano

Na Amazon US znowu rzucili PS4. Efekt - 1 miejsce w bestsellerach, a Xbone z Titanfallem 17.

RIP in peace Xbone [*]

Król powrócił.

Opublikowano

CW to bardzo poważny temat, proszę o trzymanie fasonu, bluber. Tutaj burzą się największe przyjaźnie i rodzą się prawdziwe nienawiści mkay? Dobry był ten podtytuł "w siódmym niebie nienawiści".

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

nie przeczę :) gra wygląda słabo (choc bywały śliczne widoki).

Opublikowano

nie przeczę :) gra wygląda słabo (choc bywały śliczne widoki).

no i do tego odnosił się mój post w odpowiedzi na heheszki juraska

Opublikowano

no jestem ciekaw kto kupował PS4 dla Knacka

Opublikowano

no jestem ciekaw kto kupował PS4 dla Knacka

Debil.

Ludzie którzy lubią gry jak Knack, albo mają dzieci.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.