Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

no jestem ciekaw kto kupował PS4 dla Knacka

na tym forum ludzie kupują ps4 do grania w fife więc są rózne zboczenia
A co w tym zlego jesli ktos lubi sportowki a nextgeny oferuja mu najlepsza Fife? Lepsza niz na PC i X360/PS3?

Co za typ

a co w tym zlego ze ktos ma z tego beke?

co za typ

Nic w tym zlego, zastanawiam sie tylko jak plytka personalia trzeba byc by swiat oceniac tylko wedlug siebie i pod siebie.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

jakieś darmowe gry xD

cebula stejszyn 4

Odezwal się gość z 300 grami na Steamie, każda za kilka złociszy i jeszcze na skrzyneczki poluje. Cebulił na Diablo a innym wytyka.

300? Już ponad 450 przyjacielu and counting, dzisiaj chyba banished sobie kupię

heh żeby tylko Diablo

I tak ograłem (a przynajmniej starałem się) TLOU szybciej niż przynajmniej trzech szanujących markę z tego tematu, a Demon's Souls mam prawilnie w pudełku na półeczce. Jakie to uczucie kiedy najgorszy rodzaj xbota i zakutego blaszanego łba jest większym fanem plejstejszyn niż trzon Sony Defense Force ;/?

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Podsumowanie ostatniego miotania klapów w temacie:

- beka z 900p ale 940 x 1080 nie widać

- beka z 720p ale 15 fps w Thiefie na PS4 to wina devów

- beka z magnetowidu bez gier (no bo te gry co ma no to przecież nikogo)

- beka z kupowania xbona dla Forza 5, DR3, Ryse, Killer Instinct, Plants vs Zombies, Titanfall, Spark - konsole sie kupuje dla lepszych multiplatform

<siebie_warci>

Opublikowano

kojima tłumaczy sie z "dema" MGS ground zeroes

http://www.ppe.pl/news-27185-kojima_tlumaczy__dlaczego_wydaje_na_rynek_platne_demo_pt__ground_zeroes.html

"he Phantom Pain jest około 200 razy większe od Ground Zeroes. Tak wielka gra nie mogła być gotowa w okienku premierowym konsol nowej generacji"

no no, 200 razy większa? czyli jak "demko" jest na 2-4 godizny to pełna wersja zajmie 400-800 godizn? xD no to chyba jest na co czekać ;)

szykuje się duuuuuuuuuuuuuuuużo scenek i rozmów przez codec xD

Opublikowano

trafna uwaga Yano, gratuluje tego ze sie wypowiedziales

Opublikowano

kojima tłumaczy sie z "dema" MGS ground zeroes

http://www.ppe.pl/news-27185-kojima_tlumaczy__dlaczego_wydaje_na_rynek_platne_demo_pt__ground_zeroes.html

"he Phantom Pain jest około 200 razy większe od Ground Zeroes. Tak wielka gra nie mogła być gotowa w okienku premierowym konsol nowej generacji"

no no, 200 razy większa? czyli jak "demko" jest na 2-4 godizny to pełna wersja zajmie 400-800 godizn? xD no to chyba jest na co czekać ;)

szykuje się duuuuuuuuuuuuuuuużo scenek i rozmów przez codec xD

chodzi o dystans odległościowy  a nie czasowy olszeski.gif

Opublikowano

heh żeby tylko Diablo

I tak ograłem (a przynajmniej starałem się) TLOU szybciej niż przynajmniej trzech szanujących markę z tego tematu, a Demon's Souls mam prawilnie w pudełku na półeczce. Jakie to uczucie kiedy najgorszy rodzaj xbota i zakutego blaszanego łba jest większym fanem plejstejszyn niż trzon Sony Defense Force ;/?

Miałem odpisać, ale po prostu aż mnie zamurowało :D

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Podsumowanie ostatniego miotania klapów w temacie:

- beka z 900p ale 940 x 1080 nie widać

- beka z 720p ale 15 fps w Thiefie na PS4 to wina devów

- beka z magnetowidu bez gier (no bo te gry co ma no to przecież nikogo)

- beka z kupowania xbona dla Forza 5, DR3, Ryse, Killer Instinct, Plants vs Zombies, Titanfall, Spark - konsole sie kupuje dla lepszych multiplatform

<siebie_warci>

- beka, że boty nie cisną po Shadow Fall w singlu - a tak, tam gra chodzi w 1080p.

- 15 FPS w Thief to akurat wina devów, poza tym na Xbone też spada liczba klatek.

- beka z magnetowidu, ale raczej nie z gier, a z 720p i gorszych multiplatform (oprócz Thiefa, który chodzi lepiej przez niższą rozdziałkę).

- beka z kupowania magnetowidu dla gier wyglądających jak na past-genach.

Żeby nie było, że tylko grafika - co tu każdy tego Ryse wymienia, a z Knacka się śmieje, skoro są na podobnym poziomie? :o

Kwiatki w ogródku to też bomba, Project Spark to samo, albo bijatyka na sezony - geniusz.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

- 15 FPS w Thief to akurat wina devów, poza tym na Xbone też spada liczba klatek.

Spada i to nawet bardziej 8)

Opublikowano

Demko MGSa za 150 zl, 2h gry to spoko ale jakies story do gry czysto multiplayerowej czy f2p w formie dlc to juz O JEZU JAK TAK MOZNA?!

Ale wiadomo beke z Xbona zawsze mozna cisnac, nawet jak sie na oczy nie widzialo ale jak napiszesz ze Knack 4/10 to zaraz ze ej ej a grales?! Takie te klapki jakies delikatne sie porobily...

Opublikowano

jakieś darmowe gry xD

cebula stejszyn 4

Odezwal się gość z 300 grami na Steamie, każda za kilka złociszy i jeszcze na skrzyneczki poluje. Cebulił na Diablo a innym wytyka.

heh żeby tylko Diablo

I tak ograłem (a przynajmniej starałem się) TLOU szybciej niż przynajmniej trzech szanujących markę z tego tematu,

nie ograłeś.

Opublikowano

ja tam nie widze poszarpanych krawedzi:

http://i.imgur.com/n8Yp0G5.jpg

xDDDDD

Aliansing dziala oki

Opublikowano

A nie ma tez tego na PC?

Opublikowano

Można powiedzieć, że wszyscy zainteresowani mają dziś studniówkę ;)

Zostało bowiem 100 dni do targów E3!

Opublikowano

...ale pierw GDC 17-21 marzec, tyż coś pewnie wypłynie.

Opublikowano

Jaki jest sens kupowania nowej konsoli dla gier multiplatformowych?

Kolejne Call of DLC, wiadomo. Tak się teraz robi hajs w tym biznesie. Podsyłałem już ten obrazek ale znów tu pasuje, jak widać jest na kim ten hajs robić - http://i.imgur.com/Z6R8T7B.png

Nie związane z tematem, ALE:

Dziś jest ten dzień! Rocznica. Dokładnie rok temu powstał mój ołtarz dla pana i zbawcy Gabena. Złożony za kilka srebrników więcej niż Potatobox One. Po dziś dzień silny, szybki, sprawny dumnie pręży swoje krzemowe muskuły niczym nasmarowany olejkiem kulturysta na zawodach Arnold's Classic. Nigdy mnie nie zawiódł, zawsze na miejscu gotowy żeby poklepać mnie po plecach w trudnych chwilach, można na nim polegać jak na najlepszym przyjacielu,. Tak, ten sprzęt ma duszę, jakby się dało to bym go wychował i nauczył mówić.

Nie wiem ile czasu spędziłem w tym roku w grach ale z pewnością fchui. Łącznie uzbierało się przez rok około 120 gier na różnych platformach cyfrowej dystrybucji co skutkowało hektolitrami miodu lejącymi się z telewizora. A wy co? Dalej 10-letnie komputerki tylko do pracy, monitor 15' i argumentowanie grania na konsoli tym że wasz złom z supermarketu się psuje i zawiesza?

Sorry, musiałem

Opublikowano

Adi:

Swego czasu też poskładałem kompa do różnych rzeczy. Ba, jakoś na początku zeszłego roku. W środku siedzi wykręcony do 4,5 GHz - i5-3570k, do tego 16GB RAM i GTX660 na płycie MSI Mpower Z77. Grafikę muszę wymienić, monitor mam 24", a procka chłodzi NZXT Havik 140. Komp ciągnie każdą gierkę na full, ale podejrzewam, że to szybko się zmieni, niemniej - czy się opłacało? Gdyby nie praca, to w życiu bym tej kasy nie inwestował, a tak to jeszcze jest wystarczający, chociaż czeka mnie ogromny wydatek na znacznie lepszy monitor (najlepiej dwa) + i7 i grafikę wymienię na przynajmniej GTX770. Tak czy siak, przyjemniej gra się na konsoli ;)

Właśnie, targi GDC, faktycznie. Przecież Sony ma pokazać 17 marca ten swój VR, zobaczymy czy to coś warte. Chociaż krążą pogłoski, że odpowiedni soft ujawnią dopiero na E3, to może jakieś dema pokazowe chociaż będą i wstępne info co i jak, rzeczywiście, jeszcze 12 dni ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

1782006_276101769181001_841358206_n_zps5

eksajtu nigdy za wiele.

Miałem odpisać, ale po prostu aż mnie zamurowało :D

Tak się mówi kiedy nie ma się już argumentów xD

Wypowiem się jak scalakujesz te 450 gier.

heheheh hihihi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.