Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

A kto powiedział że to nie np. wersja z 360 ? Dyskutujmy.

Opublikowano

Syn pustyni, brzmi całkiem trywialnie. Poza tym gra osadzona w tych klimatach będzie najzwyczajniej w świecie nudna.

Opublikowano

Już sam starożytny Egipt jest godzien zagrania. 

Opublikowano

Trailer exa na PS4 od Amnesii. Horrorów nigdy za dużo.

boshe figaro większego sucharka nie mogłeś wrzucić, ja xbot widziałem trailer tego eksa na plejstejszyn cztery aka #nadkonsola jakiś miesiąc temu.

Opublikowano

1782006_276101769181001_841358206_n_zps5

eksajtu nigdy za wiele.

Miałem odpisać, ale po prostu aż mnie zamurowało :D

Tak się mówi kiedy nie ma się już argumentów xD

Wypowiem się jak scalakujesz te 450 gier.

heheheh hihihi

Po pierwsze: mam gdzieś calakowanie.

Po drugie: ile osób calakuje wszystkie gierki z Plusa i jakie to ma w ogóle znaczenie?

Opublikowano

Trailer exa na PS4 od Amnesii. Horrorów nigdy za dużo.

Właściwie mało pokazali jak narazie ale graficznie nie robi. Póki co lepiej zapowiada się Routine który jest zbliżony klimatem

Ten screen z AC to fejk, pewnie od tego samego gościa co GoW:Retribution i kilka innych "hitów"

@Maciomaniak

Przecież ten procesor do grania ci wystarczy jeszcze na jakieś 4-5 lat. W tej chwili nawet się nie poci przy tych wymagających grach a niedługo DirectX będzie działał tak jak Mantle od AMD więc dodatkowo odciąży procesory (w przypadku mantle niektóre słabsze procki zaliczyły bardzo duży skok wydajności, wbrew temu co sceptycy wypisywali wcześniej). Ale grafike pewnie będziesz musiał zmienić, chociaż goście od Star Citizena mówią, że na 660 ich gra ładnie śmiga ;)

Co do przyjemności gry na konsoli to się zwyczajnie nie zgodzę. Tzn zgodził bym się ale może za czasów PS2.

Opublikowano

yessss Serious Sam wyjdzie na PS3 w tym roku. Mam nadzieje że nie ma żadnego cinematic experience, chcę czystą rozpierdziuchę jak w poprzednikach.

Opublikowano

yessss Serious Sam wyjdzie na PS3 w tym roku. Mam nadzieje że nie ma żadnego cinematic experience, chcę czystą rozpierdziuchę jak w poprzednikach.

jest rozpierducha, bezmózga sieczka, flaki, krew, głupi humor i bossowie dużych rozmiarów więc wszystko się zgadza, dobry shooter.

Opublikowano

jest rozpierducha, bezmózga sieczka, flaki, krew, głupi humor i bossowie dużych rozmiarów więc wszystko się zgadza, dobry shooter.

oraz najwyraźniej zayebisty soundtrack

https://www.youtube.com/watch?v=cIhG_C6nOuc

dawajta to

Opublikowano

Jak serious sam to tylko jedynka.

Opublikowano

Beka sie zacznie jak sie okaze, ze na 360tke TytanFall chodzi podobnie jak na "nextgenie"...

Istnieje jeszcze 2 mozliwosc - 2 team zrobil calkowitego crapa w 480p.

Inaczej nie kitraliby sie tak z tymi gameplay'ami.

Już chyba z 50x piszesz dokładnie to samo, jeszcze z 10x w temacie TF spytaj się czy już pokazali wersję na X360  :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ac5 na pustyni brzmi ciekawie chociaz screen wyglada na wielką scieme

z drugiej strony ciekawe jak bedzie z miastami (czy beda wystarczajaco rozbudowane by skakac po dachach itp. Czy zostanie nam tylko skakanie po piramidach ;)

Opublikowano

z drugiej strony ciekawe jak bedzie z miastami (czy beda wystarczajaco rozbudowane by skakac po dachach itp. Czy zostanie nam tylko skakanie po piramidach ;)

pływanie po nilu będzie

Opublikowano

To ta gówniana gierka co jest od X czasu na PC i X360? Jest się czym jarać, heh.

Opublikowano

Co wychodzi w najbliższym czasie? Bo nie wiem czy się mam jarać,czy nie

Opublikowano

Miasta w starożytnym Egipcie były duże i miały zróżnicowaną architekturę.

Opublikowano

Co wychodzi w najbliższym czasie? Bo nie wiem czy się mam jarać,czy nie

Dla Ciebie pewnie nic bo grasz tylko w gry 90+.

Opublikowano

To ta gówniana gierka co jest od X czasu na PC i X360? Jest się czym jarać, heh.

Nom, dla mnie jest czym się jarac. Problem?

Opublikowano

Nie, tylko trochę śmieszne, że 462 raz jarasz się gierką, której wcześniej nie było na PS3, a można było grać na każdym innym sprzęcie.

Opublikowano

Nie, tylko trochę śmieszne, że 462 raz jarasz się gierką, której wcześniej nie było na PS3, a można było grać na każdym innym sprzęcie.

Może dlatego że gram tylko na PS3, i to chyba z 3 gra ogólnie, którą się jaram bo wychodzi na PS3, będąc wcześniej na X360.

Nie mam X360, to jasne że cieszę się, że wychodzi ta gra na PS3, które - o cholera! - posiadam. A mój PC nie pociągnie tej gry.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

btw jeszcze co do nowych AC - moge sie założyć że jeśli the order okaże się sukcesem to niedługo zobaczymy też assasina w steam punkowym londynie, twórcy lubią kopiować udane pomysły (co w przypadku steam punka bardzo by mnie cieszyło)

Opublikowano

Jestem rozczarowany, ze rocksteady robi kolejnego Batmana :(

Tak samo team od AC moglby zrobic cos innego ;<

Opublikowano

To ostatni Batman od Rocksteady i następny projekt ma byc zupełnie inny :)

Edytowane przez Figaro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.