Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe czy się da Flappy Bird zrobić.

Someone already made a Star Fox for the Xbox One. Someone made a Flappy Bird. Someone recreated the first area of the first Fable. And, yes, a whole bunch of people have re-made Super Mario Bros. 1-1

Jest moc  :ninja:

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Czyli boty w końcu doczekały się swojego LBP :thumbsup:

Opublikowano

Ciekawe czy się da Flappy Bird zrobić.

Someone already made a Star Fox for the Xbox One. Someone made a Flappy Bird. Someone recreated the first area of the first Fable. And, yes, a whole bunch of people have re-made Super Mario Bros. 1-1

Jest moc  :ninja:

Czyli bedzie mozna zagrac w niedoyebana wersje 8bitowej gierki zrobiona przez totalnego amatora?

JEST MOC :ninja:

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

No dobra, jednak do LBP jeszcze brakuje :confused:

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Slabe no nie?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Bleah. Na co komu edytory jak singla nie ma porzadnego. Wolalbym cos takiego jak Trials Evolution - swietny singiel plus fajny edytor, dla ludzi ktorym sie nudzi, niz slaby singiel i swietny edytor (LBP).

Opublikowano

Edytory są nudne, tym bardziej kiedy ktoś chce pograć, a nie coś "tworzyć". Takie gierki mnie kompletnie nie ciągną. Ostatnia gra, gdzie coś tworzyłem to było SimCity, ale po dziś dzień gram w Transport Tycoon ;)

W każdym razie Project Spark i LBP dla mnie odpadają...

Opublikowano

Na co komu edytory jak singla nie ma porzadnego.

Hm, bo dzięki tym edytorom i dziełom stworzonym przez domowych geniuszy, można grać w plansze tak wykręcone, że chowają się wszelkie plansze z single? ;)

Opublikowano

Niektórzy ludzie mają nieodpartą chęć tworzenia, inni chcą wraz z zakupem gry dostać konkretną zawartość od twórców, a nie czekać, aż ci pierwsi coś wykręconego stworzą.

Opublikowano

mnie rowniez tego typu gry nie ruszaja, nigdy nie moglem sie przekonac do LBP, Minecraft, czy teraz wlasnie Project Spark, wole dostac od razu gotowa gre a nie rozbudowany edytor, co nie zmienia faktu ze podziwiam to co udaje sie stworzyc amatorom, czasem faktycznie jest opad szczeki

Opublikowano

MICROSOFT MA SWOICH KLIENTOW TAK CENTRALNIE W (pipi)E ZE KAZE IM SAMYM ROBIC SOBIE GRY, HEHEHEHEHEHEH

Opublikowano

MM nie potrafi tworzyc ciekawych historii - kazda ich gra pod tym wzgledem jest tragiczna. Do tego engine stworzony na potrzeby LBP jest fatalny, jesli chodzi o to co w gatunku jaki reprezentuje jest najwazniejsze, czyli skok. Chwała, ze w tearaway juz jest pod tym wzgledem wszystko cacy.

Darze MM wielkim szacunkiem za pomysl, edytor i wykreowany na potrzeby tearaway papierowy swiat ale jesli chodzi o same mieso czyli platformormowke to sa mega przecietni w tym co robia, z tearaway juz jest lepiej ale dalej nie sposob tego porownac do platformerow nintendo czy nawet tych nowych raymanow. A wydaje mi sie ze wiem co pisze bo na platformerach w swoim growym zyciu zjadlem mleczaki.

Etapy spolecznosciowe sa super ale i tak sa za krotkie lub robia za ciekawostke co sie da zrobic z ta gra. Sam salon gier z lbp vita czyli tak na dobra sprawe mini-gierki od tworcow i tak zjadaja wiekszosc etapow spolecznosci bez popity co tylko pokazuje ze etapy spolecznosciowe najlepiej prezentuja sie na youtube gdy wkleja je podjarany wszystkim co sony Mendek

Opublikowano

MENDEK

HEHEHEHHEHEHE

Opublikowano

Co jest nie tak ze skokiem w LBP? Chodzi o to, że szmaciana lalka ma fizykę szmacianej lalki i trzeba uwzględniać bezwładność? No faktycznie niesamowite.

Opublikowano

ktore tak pasuje do platformowki jak ty do tego forum

Opublikowano

Bleah. Na co komu edytory jak singla nie ma porzadnego. Wolalbym cos takiego jak Trials Evolution - swietny singiel plus fajny edytor, dla ludzi ktorym sie nudzi, niz slaby singiel i swietny edytor (LBP).

Pierwsze LBP miało genialnego singla

Opublikowano

Gralem, nie stwierdzilem. Rayman milion razy lepszy.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

moim zdaniem 1 czesc byla naprawde spoko.

Z sequela zrobili gre dla dzieci niepotrzebnie silac sie na infantylna fabule.

Edytowane przez easye

Opublikowano

lbp1 mial znosnego singla ale glownie z racji najlepiej dobrej muzyki i takich typowo platformowych miejscowek czyli po prostu fajnego klimatu. Skok jest zje.abny, a bledy z przeskakiwaniem pomiedzy plaszczyznami glebi ekranu po prostu draznily (nie wyeliminowali tego w zadnej czesci)

lbp vita i pierwszy lbp to jedyne znosne gry do singla, dwojka czy wersja z psp to szrot w singlu

Opublikowano

Czy Ins szanuje jakąkolwiek grę na PlayStation? Póki co to widzę, że jedzie równo - nieważne czy średni Knack, czy oceniane lepiej od jakiegokolwiek exa na XO LBP :negative:

Opublikowano

ale nikt nie mowi ze LBP1 to szrot, on po prostu obiektywnie stwierdza prawde czyli ze skok w tej serii gier jest zje.bany. Ta sama wada jest w Trine 1 i Trine2, choc obie gry przepiekne i zacne to tez ten skok to porazka

Opublikowano

No dokładnie, ale to trzeba choć trochę ogarniać co jest ważne w platformówce a nie "ex na playstation, wysokie oceny na mc, szanuj bocie"

Opublikowano

Czy Ins szanuje jakąkolwiek grę na PlayStation? Póki co to widzę, że jedzie równo - nieważne czy średni Knack, czy oceniane lepiej od jakiegokolwiek exa na XO LBP :negative:

Nikt nie pisze ze Knack to srednia gra przeciez...to by byla obraza dla wszystkich sredniakow  :whistling:  Ta gra jest poprostu slaba

A LBP bardzo dobra giera, ale nie bez wad  :blum1:

Opublikowano

Ja zdecydowanie bardziej wolę LBP niż Raymana. Przy Raymanie fajnie się bawiłem, ale po przejściu 3 światów gra mnie znudziła, bo była za łatwa. :(

Natomiast LBP, przynajmniej jedynka, nie była taka łatwa, szczególnie końcowe plansze jak ta z wielkim obracanym kołem(które o dziwo nie mogłem przejść samemu, a jak grałem w coop to kompan zginął, a mi się udało za pierwszym razem przejść :D ). Natomiast dwójka to jest imo cudo gameplayowe. W coopie bawiłem się MEGA, ani chwili nudy, pomysły po prostu rozwalały mi banie, gąsienice to dalej imo GOTY w platformówkach. A edytor i plansze użytkowników? Miód, orzeszki i

node-mind-blown.gif

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.