Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nic nie pokażą, porzućcie sny Panowie.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Nic nie pokażą, porzućcie sny Panowie.

BEDZIE THE LAST GUARDIAN

BELIVE

Opublikowano

http://killzone.com/en_GB/blog/news/2014-03-06_regarding-killzone-shadow-fall-and-1080p.html

Tutaj jest dobrze wytłumaczony zabieg z rozdzielczością w Killzonie. Może to rozwieje wszystkie wątpliwości ;)

Jak to jest innowacyjna i dobra metoda to upscaling xboxowy do 1080p takze.

Opublikowano

http://killzone.com/en_GB/blog/news/2014-03-06_regarding-killzone-shadow-fall-and-1080p.html

Tutaj jest dobrze wytłumaczony zabieg z rozdzielczością w Killzonie. Może to rozwieje wszystkie wątpliwości ;)

nie, to jest lenistwo

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Tego nigdzie nie napisałem, ale w każdym razie twórcy jakoś się do tego odnieśli. Respawn nie ma na tyle jaj by skomentować, dlaczego Titanfall na Xbonie chodzi w 792p.

Opublikowano
upscaling xboxowy do 1080p takze.

tylko dlaczego widać w nim te okropne ząbki?

Opublikowano

„W obu trybach, Killzone Shadow Fall wyświetla pełne 1080p bez skalowania, do 60 klatek na sekundę” - napisał producent Poria Torkan. „Jeśli natywność oznacza obraz bez skalowania, to stosowana przez nas rozdzielczość jest natywna.”

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-03-06-tworcy-killzone-shadow-fall-tlumacza-kwestie-zwiazane-z-rozdzielczoscia-gry

Zasadnicza różnica.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Nie mam zamiaru bronić tutaj rozwiązania z KZ, szczególnie że nie było to powiedziane wcześniej.. a wyszło na jaw dopiero teraz, ale.. to nie jest to samo, co upscaling do 1080p.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Ja nie mówię że to samo. I nie ma co ufać słowom Guerilla, wcześniej mówili że multi to natywne 1080p i 60fps a teraz mówią że "zależy co się rozumie przez natywne" i "do 60fps".

Opublikowano

dat watch dogs

WbhlqId.jpg

next gen!

X0 czy 360?

Opublikowano

w LBP tez mozna powiedziec ze nie ma Coopa, bo lagi skutecznie zniechecaja do gry w ten tytul - nawet ze znajomym...!

W LBP można grać też w co-op'a kanapowego, także w levele stworzone przez graczy. Odpowiednio wykonane dawały zarówno speedruny, jak i konkurencyjne minigierki. Polecam zagrać z dziewczyną rozkochaną w tego typu słodziakowatych klimatach. Także granie randomowo z jakimiś dzieciakami ~9 lat z headsetami potrafi wrzucić banana na usta. <trynkiewicz approve>

Nie ogarniam hejtów na fizykę skoku postaci (jak wygląda wg was fizyka skoku szmacianej lalki?), zwłaszcza kiedy fizyka wszystkich pozostałych elementów to potęga. 

http://www.youtube.com/watch?v=yfVtpcwBd5I

0:31

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Nie rozumiem co dokładnie widzicie w tym Watch Dogs. Od początku wygląda to na pustą wydmuszkę z fabryki Ubisoftu. Ta firma potrafi jedynie wypluć dobry produkt, jeśli dotykał go Ancel. Ten nowy trailer też nie nastraja optymistycznie, znów te dialogi jakby posiadali wsadzony kijek w pupie, oczywiscie chrypki głos included i jakże oryginalne teksty typu "ale pamiętaj do kogo należy to miasto!". Gameplay to zapewne też trzymanie gałki do przodu i wciśnięte R1.

Opublikowano

Ubisoft oficjalnie potwierdza datę premiery:

Watch Dogs will be available worldwide on May 27, 2014 for PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 and PC. The Wii U version will be available at a later date. Check out the all-new Story Trailer and get a deeper look into what drives Aiden Pearce. Remember, there are some things you can’t walk away from. In Watch Dogs, players assume the role of Aiden Pearce, a new type of vigilante hero who, with the help of his smartphone, will use his ability to hack into Chicago’s central operating system (ctOS) to control almost every element of the city.

Wersji na Wii U nie wróżę najlepiej...

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

No Watch Dogs wy(pipi)ał z buta na E3 2012 i było jaranko, potem całe te momentum zaprzepaścili przez odroczenie daty premiery, dla mnie ciężko wymienić next-genową grę która mnie mniej interesuje niż WD.

Niech tylko Rockstar wyda na XONE/PS4 GTA V to po WD nic nie zostanie a Ubi zamknie studio xD

Opublikowano

Potwierdzam, WD na E3 podczas pierwszego pokazu zrobiło robotę ale im dalej w las im więcej nowych gier pokazują, tym w obecnej chwili ta gra ma u mnie zerowe zainteresowanie.  

Opublikowano

To samo Division, totalna nuda. Tylko jeszcze poczekajcie na ten downgrade graficzny i jaranko już w ogóle upadnie.

Opublikowano

Na mnie od początku WD nie robił wrażenia. Jedyne, co to pierwsza prezentacja mogła pochwalic się wysokim poziomem grafiki.. ale później i to poszło mocno w dół. Od pierwszego gameplay'u widzi mi się to jako AC w nowych czasach i nic więcej.

Meh..

Opublikowano

dat watch dogs

WbhlqId.jpg

next gen!

Haha, juz PSX ciagnal takie rzeczy :)

Pamietacie motorhead?

4694-Motorhead.jpg

DAT UBISOFT

Opublikowano

dat soundtrack motorheada, czemu samochodówki już nie mają zayebistych soundtracków?

Opublikowano

jestem po 3h z plusowym tomb raiderem ......w chwili obecnej....tomb raider>>>>>>u1,u3,u:ga i do tego wyglada przegenialnie a to multiplatforma,

wiem ze niektorzy juz zapomnieli jak grali ale ja jak typowy polaczek czekalem az wreszcie pojawi to sie w plusie....ide grac dalej ;)

Opublikowano

jestem po 3h z plusowym tomb raiderem ......w chwili obecnej....tomb raider>>>>>>u1,u3,u:ga i do tego wyglada przegenialnie a to multiplatforma,

wiem ze niektorzy juz zapomnieli jak grali ale ja jak typowy polaczek czekalem az wreszcie pojawi to sie w plusie....ide grac dalej ;)

Bzdura, po prostu nie zapłaciłeś. Jakbyś zabulił pełną cenę (

jak niektórzy :(

gra podobałaby ci się o połowę mniej czyli U dalej rządzi :D

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Boty dalej przekonują że Titanfall to ex, więc tu kolejny ex na PS4.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.