Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

ja jeszcze się wstrzymuje z beką ale:

PC-vs.-Console-2014.jpg

Opublikowano

serio myślisz, że na pc gra będzie wyglądała jak build z e3?

proszę cię xD. W_D jest tytułem wychodzącym również na past geny i taka jest tego cena.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

serio myślisz, że na pc gra będzie wyglądała jak build z e3?

proszę cię xD

W sumie mam wątpliwości :D Ubisoft dokonuje cudów jak widać haha

To teraz czekam na spotkanie z rzeczywistością w przypadku the Division.

Opublikowano

Życzę im beznadziejnej sprzedaży za takie traktowanie klientów.

Czekam tylko aż Rockstar wyda GTA V na PS4/XO wyglądające znacznie lepiej niż to W_D.

Opublikowano

Jako, że The Division to gra (chyba) tylko online, może byc jeszcze ciekawiej (raczej mało prawdopodobne aby gra MMO niszczyła graficznie grę singlową).

Opublikowano

co za czasy, gra ma opóźnioną premiere nie po to żeby ją dopracować tylko po to żeby ją zrównać z dnem.. wtf

z drugiej strony nie pierwszy raz ubisoft pokazuje niesamowite zajawiki żeby potem wydać pół-produkt

przypominam co się działo przy zapowiedziach pierwszego assasin creed - padały teksty takie jak "super dynamiczna walka" albo "żyjący świat, każdy NPC ma swoje życie i swoje czynności" albo "wtapianie się w tłum to nowy poziom rozgrywki"

a okazało się że walka to jedno wielkie czekanie w kolejce, a NPCe w mieście to atak beznamiętnych klonów

może watch dogs 5 będzie tak fajne jak pokazywał pierwszy trailer

Opublikowano

Ej a pamiętacie jak się chwalili budżetem tej superprodukcji? 50 MILIONÓW :D

Opublikowano

Jednym z wywiadów ta czarnoskóra laska z Ubisoft mówiła,ze grą jest w produkcji 5 lat.Cztery lata spędzili chyba na wpadniecie na pomysł jaką dac nazwę,żeby z GTA się nie kojarzyło.Dla mnie to głupota pokazywanie już w 2k12 tej gierki.Oni nawet nie znali specyfikacji nowych konsol.

Opublikowano

kazdy dzien to beka z nowej generacji....dziś wyszlo na jaw ze to ponizej to byl blef :

ibcUynCutGtfED.gif

a wczoraj po radosci ze nowy batman pisany jest tylko pod next geny dowiaduje sie ze mimo wszystko dalej bedzie dzialac i hulac na eu3 zamiast na eu4 czyli dalej to bedzie wygladac na current gen na sterydach :/

Opublikowano

No, ale wygrali E3 swoją prezentacją :) Mnie właśnie ten pokaz zwalił z nóg, potem było już tylko wrażenie "ok".

Opublikowano

Co do EU 3 wiem, że to past genowy silnik, ale ponoć nigdy nie miał szansy rozwinąć skrzydeł na PS3/X360. 

Kiedyś mazz wklejał modele postaci z GeoW na maxa jakie silniki może udźwignąć wyglądały kosmicznie.

Opublikowano

Na UE3 da się coś zdziałać (Samarytanin), ale jestem ciekawy jak z wydajnością w kwestii UE3 vs UE4 (przyjmując tę samą oprawę na obydwu silnikach).

Opublikowano

kazdy dzien to beka z nowej generacji....dziś wyszlo na jaw ze to ponizej to byl blef :

ibcUynCutGtfED.gif

a wczoraj po radosci ze nowy batman pisany jest tylko pod next geny dowiaduje sie ze mimo wszystko dalej bedzie dzialac i hulac na eu3 zamiast na eu4 czyli dalej to bedzie wygladac na current gen na sterydach :confused:

To na Unreal Engine 4  wyszła już w ogóle jakakolwiek gra, czy tylko chwalili się tech-demem? Poza tym z wikipedii "Available for Licensees : May 2012", czyli dobre pół roku po premierze Arkham City, więc po takim czasie Rocksteady na pewno już grzebali na starym silniku.

Opublikowano

Brak mi slow co Ubi odpierdala....

Na dodatek ze kazda ich gra ma taka sama mechanike, 

Assassin - wejdz na wieze, odkryj teren, skacz na sianko

Far Cry - wejdz na wieze. odkryj teren. zjedz po linie

Watch_Dogs - wejdz do stacji dowodzenia, odkryj terem, uciekaj?

To jeszcze to wyglada tragicznie, powinni caly team wy(pipi)ac na zbity pysk i wlepic zakaz wykonywania zawodu  :ninja:

Ale 960p na Xbonie cieszy  :teehee:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

TOKYO, March 6, 2014 - Sony Computer Entertainment Inc. today announced that Jack Tretton will step down from his role as President and CEO of Sony Computer Entertainment America (SCEA) as of March 31, 2014. This is a result of a mutual agreement between Mr. Tretton and SCEA not to renew their contractual relationship.

Shawn Layden, currently Executive Vice President and COO of Sony Network Entertainment International, will become President and CEO of SCEA, effective April 1, 2014.

A 15-year PlayStation veteran, Layden was one of the founding members of SNEI in 2010, joining the company directly from Sony Computer Entertainment, where he most recently held the position of President, Sony Computer Entertainment Japan. His career at Sony Computer Entertainment also included eight years at SCE Worldwide Studios in London where he directed international software development.

http://www.prnewswire.com/news-releases/jack-tretton-to-step-down-as-president-and-ceo-of-sony-computer-entertainment-america-248876781.html

twitterkazhiraiceoimip6ust.jpg

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

marketing zrobi swoje, gra sie jakoś sprzeda, ale pewnie w Ubi teraz mają takiego jeża w (pipi)e XD

down: o robią sequel Urban Chaos !

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano
  • Autor

ibea2gaIJYpxoW.gif

Są jeszcze screeny z Division

569506-914829_20040511_004.jpg

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Takiego regresu wizualnego względem pierwotnej wersji,  nie miał nawet Bioshock Infinite.

Opublikowano

Przynajmniej juz wiadomo dlaczego jakiś czas temu tak nagle o WD ucichło.

Boże miej w swej opiece Division  :ninja: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.