Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

dat soundtrack motorheada, czemu samochodówki już nie mają zayebistych soundtracków?

Wypraszam sobie Pacific Rift ma przeza(pipi)isty:

Z tych bardziej znanych:

Aphex Twin - Come To Daddy (Pappy Mix)
Queens Of The Stone Age - Sick Sick Sick
Ministry - Jesus Built My Hotrod
Pendulum - Tarantula (ft Fresh, $pyda & Tenor Fly)
The Qemists – Stompbox
The Qemists - Speed Freak (MotorStorm Remix) Exclusive!
Slipknot – Sulfur
Noisia - Groundhog (MotorStorm re-edit) Exclusive!
Clutch – Pure Rock Fury
David Bowie – Queen Bitch
Fatboy Slim - Everybody Needs A 303 (Plump DJs remix)
Hadouken! - Liquid Lives (Noisa instrumental mix)
The Hives - No Pun Intended
In Flames - Move Through Me
Leftfield - Phat Planet
Machine Head – Davidian
Megadeth - Sleepwalker
Primal Scream - Necro Hex Blues

na 46 wszystkich.
Dobry ost ma tez Wipeout, a i oba pozwalają na wrzucanie własnych mp3.
  • Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Dobry ost ma tez Wipeout, a i oba pozwalają na wrzucanie własnych mp3.

ficzer, który nie dość, że na PS3 niezbyt spotykany, to na następnej generacji w ogóle niedostępny hehehe

Opublikowano

burnout paradise. zamykam.

co do motorheada, pamiętam jak dostałem pierwszego pieca to w sidiakszyn dali pełniaka na płycie. ale ta gra byłą dobra

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Motorstorm > Bournaut

Szczególnie jeśli woli się drum & bass, nowoczesny metal, oraz rock i muzykę elektroniczną połączoną w jedno.

http://www.youtube.com/watch?v=yvNan5jlxFs

No kur...

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Obejrzalem ten trailer Patrz Psow i gra wyglada jak Dead Rising na Xbona z texturami budykow jak w Vice City, LOL  :ninja:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Opublikowano

Avril Lavigne...

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Co do WD ciężko aż uwierzyć , jeśli tak ma wyglądać wersja na Ps4 to niech (pipi)ją :diablo:

Opublikowano

Pure miał genialny soundtrack.

uuuuuuuuuuuułonamama
Opublikowano

Czy nikt nie widział tej jakże rzetelnej opinii Irasa?

Story trailer wygląda ok i od starych materiałów w ogóle nie odbiega.

xD

Dyskutujmy.

Opublikowano

No bo wygląda ok, ale nie obłędnie jak na tych materiałach z E3 czy tak słabo jak na tym gifie.

Opublikowano

Jeśli chodzi OST z wyścigów, to jak dla mnie nr 1 do dzisiaj jest ten z Wipeout 2097.

Opublikowano

muza w motorstormie jest świetna, mimo że jestem człowiekiem który zapytany o muzyke odpowie "lubie raczej rockowe brzmienia" to od jakiegoś czasu podoba mi się bardzo różnorodna muza i MS też miał do tego przyczynek bo pare piosenek bardzo wpadło mi w ucho

z pacific rift np

ale nawet arctic edge z psp dowalił kilkoma piosenkami, w sumie potem w opcjach wyłączyłem większość piosenek i jechałem głównie na tych dwóch

http://www.youtube.com/watch?v=fs5u8vjfJ4w

a to może i pedalski rock ale ta piosenka za(pipi)iście mi wpadła w ucho i super mi sie przy niej jeździło

Opublikowano

@ Zwyrodnialec

Kawałek z Mortal Kombat Unicestwienie. Musi być dobry. 

Pierwszy MS widzę że też miał w dupę ost:

* Elite Force ft. Lunatic Calm - Leave You Far Behind
* Kings of Leon - Sprial Staircase
* Krafty Kuts - Bass Phenomenom
* Nirvana - Breed
* Pendulum - Slam
* Pitchshifter - Scene This
* Primal Scream - Dolls (Sweet Rock 'N' Roll)
* Primal Scream - The 99th Floor
* Queens of the Stone Age - Medication
* Slipknot - Before I Forget

Yano, Slam był z jedynki. PR miał ten:

http://www.youtube.com/watch?v=zVch_PK7SOY&feature=kp

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano
Yano, Slam był z jedynki. PR miał ten:

po(pipi)alo misie, ale oba są super

Opublikowano

Zachowajmy konwencję tematu;

Boty nie znajom.

Opublikowano

Yano mi przypomnial jak genialne ost mial kazdy motorstorm az do tego shita apocalypsy gdzie cala konwencja rozgrywki i nawet ost poszla sie je.bac - plusik leci ;)

Opublikowano

przerazajace sa te zmiany w sony w ostatnim czasie - oczywiscie zaraz pewnie iras lub ktos inny napisze ze to restrukturyzacja ale mi sie po prostu nie podoba w jaka strone idzie ta firma i ich polityka growa - obym po e3 to odszczekal

Opublikowano

przerazajace sa te zmiany w sony w ostatnim czasie - oczywiscie zaraz pewnie iras lub ktos inny napisze ze to restrukturyzacja ale mi sie po prostu nie podoba w jaka strone idzie ta firma i ich polityka growa - obym po e3 to odszczekal

Zrobili fantastyczną konsolę, kochają ich wszyscy z graczami i developerami na czele, PS4 jest na dobrym kursie do wygrania generacji, ale widocznie niektórzy muszą szukać dziury w całym.

PS: Restrukturyzacja w Sony jest faktem.

Opublikowano

Zrobili fantastyczną konsolę, kochają ich wszyscy z graczami i developerami na czele, PS4 jest na dobrym kursie do wygrania generacji, ale widocznie niektórzy muszą szukać dziury w całym.

PS: Restrukturyzacja w Sony jest faktem.

Ale przecież w poprzedniej generacja warunkiem jej "wygrania" było sprzedanie najmniejszej ilości konsol (PS3), więc teraz PS4 przegrywa.

Opublikowano

A komu się może podobać 1 mld $ strat ? To chyba jasne że musieli mocno uderzyć. 

Co dokładnie nie podoba ci się w ich polityce growej ? Poza opóźnieniem DC wszystko idzie jak w zegarku.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

No bo wygląda ok, ale nie obłędnie jak na tych materiałach z E3 czy tak słabo jak na tym gifie.

A skąd był ten gif jak nie z gry? To najgorzej wygląda w czasie jazdy samochodem, śmiesznie wręcz bo tesktura ulicy wygląda jak z PS2. Racja, że całość pokazanego materiału nie prezentuje takiego dna ale i tak jak na tru next gen AAA expiriens za 50 milionów zielonych poziom graficzny na tym materiale jest poniżej krytyki.

Najśmieszniej będzie jak żadna wersja, nawet PCtowa nie będzie prezentowała takiego poziomu jak to co pokazali na E3 w 2012.

Opublikowano

A komu się może podobać 1 mld $ strat ? To chyba jasne że musieli mocno uderzyć. 

Co dokładnie nie podoba ci się w ich polityce growej ? Poza opóźnieniem DC wszystko idzie jak w zegarku.

DC to żaden pikuś, bo opóźnienia ot jednak norma w grach. Mnie tylko martwi zaprzestanie prac nad nowym projektem SSM.

Opublikowano

Wyczuwam wtopienie grubych milionów przez Ubisoft. Jest śmiesznie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.