Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

DC to żaden pikuś, bo opóźnienia ot jednak norma w grach. Mnie tylko martwi zaprzestanie prac nad nowym projektem SSM.

Podobno nowy projekt nie przeszedł audytu - czyli po prostu uznali że wtopią kasę, a to oznaczać musi że gra po prostu była słaba. Nie ma znaczenia czyj to projekt.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

DC to żaden pikuś, bo opóźnienia ot jednak norma w grach. Mnie tylko martwi zaprzestanie prac nad nowym projektem SSM.

Podobno nowy projekt nie przeszedł audytu - czyli po prostu uznali że wtopią kasę, a to oznaczać musi że gra po prostu była słaba. Nie ma znaczenia czyj to projekt.

Wiesz, mnie bardziej jednak zastanawia czy SSM ma coś w zanadrzu ( coś chyba czytałem o 3 grupach tworzących gry, ale nie jestem pewny) czy teraz bedziemy czekali ,2 3 lata na coś od nich

Opublikowano

Wyczuwam wtopienie grubych milionów przez Ubisoft. Jest śmiesznie.

I znowu bedzie ze nowe IP sie nie sprzedaja, duze ryzyko, bla bla bla....

Dragon Age: Inquisition ma wyjsc na jesien  :ninja:

Nowy Batman, Wiedzmin. Destiny + exy na obu platformach...tyle gier tak malo czasu  :confused:

Niech podadza date premiery Wiedzmina, musze wiedziec kiedy zaklepac urlop  :diablo:

Opublikowano

Jakość tego materiału jest kiepska, ale wydaje mi się, że trochę przesadzacie...

i8Lg3ur3ltP8.png

idE7BxOh7igEc.png

iMsR9H0IkLYRs.png

ixKnAC6BLXz6y.png

O teksturze jezdni trudno coś powiedzieć, ale oświetlenie i te efekty cząsteczkowe są za(pipi)iste.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Czekam na wywody ekspertów od Killzone'a i oczywiście sokolego oka Exact ;)

iboqqHgyy5tOsD.gif

Porównanie grafiki w W_D. Fragment z e3 2012 vs. fragment z marca 2014.

Ładniejszy oczywiście z e3 2012.

To nie może być wersja z PS4/Xone. To jest chyba poziom GTAIV więc na 99% z PS3/X360.

Proszę, nie obrażaj GTA IV.

Po drugie skończcie już, ze to z ps4/xone, bo to nawet śmieszne nie jest.

Opublikowano

Wiesz, mnie bardziej jednak zastanawia czy SSM ma coś w zanadrzu ( coś chyba czytałem o 3 grupach tworzących gry, ale nie jestem pewny) czy teraz bedziemy czekali ,2 3 lata na coś od nich

Najpewniejszy opcja moim zdaniem to nowy GoW, ale kto wie ? Zgadywać nie ma sensu. Nowej gry aż tak późno nie wypuszczą, każdy miesiąc pracy to dodatkowe koszta.

Opublikowano

Najpewniejszy opcja moim zdaniem to nowy GoW, ale kto wie ? Zgadywać nie ma sensu. Nowej gry aż tak późno nie wypuszczą, każdy miesiąc pracy to dodatkowe koszta.

jak jestem wielkim fanem GoW'a to nie wyobrażam sobie już kolejnej części. Wolał bym jedna zobaczyć jakieś nowe IP od nich, Mam nadzieję, że na E3 sie co nieco wyjaśni w tej sprawie.

Opublikowano

Nieee, Jack! ;( Kto mi teraz co roku będzie mówił, że E3 jest jak Superbowl?

Opublikowano

Nowy bohater i mitologia nordycka. I jestem kupiony. 

Opublikowano

podoba mi sie to co napisał  w zwolnieniu o nast. etapie w karierze.

Fajnie to pokazuje roznice miedzy zwyklymi mrowkami a ludzmi sukcesu.

nastepny etap ka

Opublikowano

Nieee, Jack! ;( Kto mi teraz co roku będzie mówił, że E3 jest jak Superbowl?

Don Matrrick

oh wait

Opublikowano

To nie sa dwa inne gameplaye, to jest dokładnie kalka w kalke te same ruchy itp, w tych samych momentach różniące się filmiki jedynie autami, kolorami aut - stąd MaZZeo podejrzewa to o ustawiony oskryptowany film z niby gameplayem, gdzie nie było gameplayu ale wszystko było od poczatku ustawione. Bo jak inaczej to wytłumaczyć? Gdyby były 2 gameplaye, wyróżnionoby jakieś inne ruchy bohatera, przestoje, etc. A bieg, chód, obrót kamery jest identyczny w obydwu przypadkach.

rok temu przewidzieliśmy, że gameplay watchdogs z e3 to jedna wielka ściema i macie teraz dowód

a tak człowiek wierzył w Division :( teraz tylko czekać jak będzie brzydło z każdym kolejnym pokazem, czy oni nie wiedzą, że net wszystko zweryfikuje i widać jaką ściemę i półśrodki podają graczom?

ubi ['] wpisujcie miasta

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Ja dla odmiany nie wyobrażam sobie by mogło zabraknąć na PS4 kolejnego GOW. Mechanika jeszcze mi się nie znudziła, a dojebane wizualia masturbujące gałki oczne i epickie pojedynki z gigantycznymi maszkarami, to jest to, na co czekam w przyszłości.

Nailed+it.+From+God+of+War+III+for+those

Opublikowano

No cóż boty mają mieć 5-te Girsy...

Opublikowano

dogs4mevz.gif

ZEJSW.gif

Ciekawe o ile gorzej jest w 2014 ...

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Pamiętam jak w 2012 roku po revealu niektórzy mówili, że PS360 jakoś to pociągnie.

Opublikowano

dogs4mevz.gif

Ciekawe o ile gorzej jest w 2014 ...

Ja pamiętam jak ubi twierdziło że to wersja na ps3/x-boxa 360.

ta z 2013

Opublikowano

A ja pamiętam jak na ludziach to nie robiło wrażenia :D

Nigdzie na świecie nie ma tak wymagających użytkowników jak na POLSKIM forum w dziale Console Wars 

Opublikowano

No tutaj nawet gra ze sr, ocen 96% to dno i wodorosty. Nie pogadasz :(

Opublikowano

Ubi niszczy:

"There's no scale down in quality, especially the next-gen versions," Morin said, discussing some of the negative reaction to recent trailers with us at Eurogamer Expo this afternoon. "It's pretty much the opposite. What we showed at E3 2012 in a lot of respects was less good. I think it's in the details. So no, there's no scale down."

http://www.videogamer.com/ps4/watch_dogs/news/watch_dogs_graphics_have_not_been_scaled_down_since_reveal_creative_director_claims.html

jasssssne

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=103414304&postcount=894

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No tutaj nawet gra ze sr, ocen 96% to dno i wodorosty. Nie pogadasz :(

Ta, niektórym bardzo mocno coś poprzestawiało się w głowie...

Co do Watch_Dogs. O (pipi)a. To w porównaniu do inFamous: Second Son wygląda tragicznie, aż przykro patrzeć ;(

No i Jack Tretton odszedł, kto teraz będzie tak doskonale prowadzić targi E3? :( Kurde! Już ich nie oglądam, opadło mi wszystko.

Opublikowano

1394134594-watch-drop.jpg\

Mocna beczka z WD na neogafie. :D

No i miło się robi gdy w kwestii grafiki ktoś wrzuca gifa z Witcher 3. :)

Ale oglądam jeden materiał w HD i jak tak spojrzeć to WD nie wygląda tak źle, a scena z mostem w ogóle wygląda znacznie lepiej na video aniżeli na tym gifie. Może faktycznie nie będzie tak źle tylko jakieś to wszystko takie wyblakłe się wydaje. Strasznie dużo detali mają postaci. Zobaczymy co będzie przy premierze.

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.