Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

ale... wiecie że ją się zdejmuje po rozpakowaniu, tak jak folie z kinecta?

znam przypadki jak wchodze do kogoś do domu a tam naklejka o klasie energetycznej naklejona na TV

coś takiego

261191_resize_492x1000.jpg

89836735_5_644x461_telewizor-lg-smart-tv

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Jaka paskudna naklejka HDMI, na każdym X to jest?

nie wiem czy na każdym ale na moim tak. Nie przeszkadza to wcale.

IMO tandetnie to wygląda, ale kwestia gusty. Nie wyobrażam sobie jakieś naklejki na Nadkonsoli.

Ascani_PS4-40.jpg

ps4%20system.jpg

Dyskutujmy, czy koleś odpowiedzialny za desing PS4, to reinkarnacja Picassa?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Więcej zamowień na pedaua w rurkach nie dziwi bo jak nie ma w co grać to i by kupę w 1080p ludziki kupili.

Tylko tacy goście się liczą, nie?

zdjecie_wykonawcybonus_rpk.jpg

Tak, to mogą być superbohaterowie! :thumbsup:

Ten odpada, ma taką samą czapke jak pedau

Opublikowano

Ach ten luksus, ten szyk...! Brakuje tylko lampki wina, rozpalonego kominka i laptopa z przeglądarką otwartej na stronie z przepowiedniami następnej darmowej gry w PS+.

Opublikowano

IMO tandetnie to wygląda, ale kwestia gusty. Nie wyobrażam sobie jakieś naklejki na Nadkonsoli.

Ascani_PS4-40.jpg

Na tym zdjęciu mi się wydaje jakby ktoś źle podstawke zamontował....

ps.a z picasso ta konsola nie ma nic wspólnego bo on nie dał by tak du.py by zrobić tylko porty USB z przodu, przez co ślicznie wygląda konsola podłączona z kablem do ładowania i transmiterem do słuchawek

zdj_cie_2.jpg

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Tak jak pisałem wcześniej, mimo że reszta nie wygląda aż tak beznadziejnie (chociaż moim zdaniem akcja w tym banku albo w niedokończonym budynku wyglądają równie słabo) to i tak odbiega pod względem jakości od tego co mogliśmy zobaczyć wcześniej. Do niedawna mieliśmy bullshoty, teraz jak widać "podrabiane" są całe gameplaye. To chyba nie jest ok prawda? ;) Takie akcje sprawiają że dev zwyczajnie zasługuje na wyśmianie i jeśli tego nie rozumiesz to ja się poddaje.

To, że gra odstaje od pierwszej prezentacji, ustalono już kilka stron temu. Nie urodziłem się wczoraj i wiem, jak działa marketing. Konkretną lekcję dało mi prawie dekadę temu samo Sony, a od tego czasu podobne praktyki w mniejszym lub większym stopniu przerobił KAŻDY wydawca. Nie zamierzam rwać sobie włosów z głowy, bo coś nie przystaje jakością do pierwszych materiałów. Gra jest ładna i jeśli będzie dobra, to na pewno ją kupię. A jakieś bojkotowanie, życzenie słabej sprzedaży czy teksty o rozwiązaniu studia? lol Czasem się zastanawiam ile osób skoczyło z okna po redbullu.

ihTdoXFKxit7C.jpg

Bonus:

Pięknie się to rusza.

Porównanie burgerów do gameplayu gry wrzuconego do sieci haha, serio ta branża umiera

A na gifach rusza się ładnie przez motion blur który jak wiadomo nie od dziś ładnie ukrywa niedoskonałości.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Jak powinien wygladac bohater gry AKCJI (w sensie, ze ze szczelaniem) oraz co nosic:

original.jpg

Opublikowano

Więcej zamowień na pedaua w rurkach nie dziwi bo jak nie ma w co grać to i by kupę w 1080p ludziki kupili.

Bylem ostatnio w GAME I przy standzie z PS4 stalo trzech gimbusow, wlosy ladnie zalizane na bok I darli morde na caly sklep 'Messi Messi!!!'

Po drugiej stronie przy Xbonie stal ogarniety koles, miedzy 25 a 30 rokiem zycia, ubrany jak czlowiek I w ciszy I spokoju przezywal swoje next gen experience.

Odrazu widac w kogo celuje pedal w rurkach a kto woli wyrwac pilota z wewnatrz Titana I rzucic nim o sciane...

Tylko Xbox

Opublikowano

No dobra tylko ta gra wygląda tylko trochę lepiej od GTA V...podniecać się jakimiś popłuczynami? Ta gra powinna wyglądać sto razy lepiej a tak to niech się cmokną...

Opublikowano

Cole tez nie strzela a wygladal:

badasses_in_video_games_by_pacduck-d384d

Opublikowano

Tak jak pisałem wcześniej, mimo że reszta nie wygląda aż tak beznadziejnie (chociaż moim zdaniem akcja w tym banku albo w niedokończonym budynku wyglądają równie słabo) to i tak odbiega pod względem jakości od tego co mogliśmy zobaczyć wcześniej. Do niedawna mieliśmy bullshoty, teraz jak widać "podrabiane" są całe gameplaye. To chyba nie jest ok prawda? ;) Takie akcje sprawiają że dev zwyczajnie zasługuje na wyśmianie i jeśli tego nie rozumiesz to ja się poddaje.

To, że gra odstaje od pierwszej prezentacji, ustalono już kilka stron temu. Nie urodziłem się wczoraj i wiem, jak działa marketing. Konkretną lekcję dało mi prawie dekadę temu samo Sony, a od tego czasu podobne praktyki w mniejszym lub większym stopniu przerobił KAŻDY wydawca. Nie zamierzam rwać sobie włosów z głowy, bo coś nie przystaje jakością do pierwszych materiałów. Gra jest ładna i jeśli będzie dobra, to na pewno ją kupię. A jakieś bojkotowanie, życzenie słabej sprzedaży czy teksty o rozwiązaniu studia? lol Czasem się zastanawiam ile osób skoczyło z okna po redbullu.

ihTdoXFKxit7C.jpg

Bonus:

Pięknie się to rusza.

Porównanie burgerów do gameplayu gry wrzuconego do sieci haha, serio ta branża umiera

A na gifach rusza się ładnie przez motion blur który jak wiadomo nie od dziś ładnie ukrywa niedoskonałości.

zwróćcie uwage na ślady po kulach w szybie :D

unmccn.gif

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ascani_PS4-40.jpg

ps4%20system.jpg

Dyskutujmy, czy koleś odpowiedzialny za desing PS4, to reinkarnacja Picassa?

Obie konsole sa brzydkie więc o czym tu gadać.

Opublikowano

Jak powinien wygladac bohater gry AKCJI (w sensie, ze ze szczelaniem) oraz co nosic:

duke-nukem-forever-demo-wkrotce_1743b.jp

image-21-535x535.png

Doom1.jpg

Opublikowano

ya pyerdole exact w jakiej ty wnęce trzymasz ps4...

Opublikowano

WD to jedna z gier dla ktorych brałem next geny. teraz mam całkowicie na nią wy(pipi)ane. Czekam aż trafi do Plusa albo GwG (chcoaż do GwG to chyba za jakieś 7 lat) bo kupować tego nie będę

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

i9APf2mBkt9En.jpg

Inaczej się tego skomentować nie da.

Przecież na filmiku widać charakterystyczne dla ps4 ikony L1 i R1 więc to raczej potwierdzone, że ubisoft zrobił z siebie idiotów.

Opublikowano

iwUCSDuUoZ71E.jpg

iP6rwxMvw2mNS.jpg

iFBYv1WdBtUXI.jpg

GTA takie piękne :wub: I jak się ta zblurowana papka, imitująca zieleń miejską, ma do tego?

iAHxbvGbhY0Mz.gif

Niektórzy powinni szybko przyjąć do świadomości fakt, że kupili konsolę mocniejszą jakieś 8x od poprzedniczki, z czego połowa idzie na full HD, lepszy framerate i AA, a takie detale jak wyżej, efekty cząsteczkowe, wolumetryczne oświetlenie czy bokeh dof biorą bardzo dużo.

Edytowane przez Iras

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.