Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

tylko o to jak perfidnie nas oszukali pokazujac cos, a potem mieli czelnosc powiedziec ze to byl zywy gameplay z PC.

O to chodzi połowie krzykaczy.

la ta afera, bo bynajmniej nie chodzi o to ze gra wyglada chuyowo

Drugiej połowie niestety chodzi o to.

Ale w sensie, ze to gameplay?

W sensie, że wspomniałeś Tekkena i tak mi się przypomniało. Wtedy też niektórzy łyknęli i spodziewali się takich postaci w grze.

Edytowane przez Iras

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Gdzie te czasy kiedy wiadomo bylo, ze grafika z gry faktycznie bedzie tak wygladala jak na pokazie bo to Tekken czy Final Fantasy.

:yes:

Sony, 2005 rok xD. Te trailery Killzone 2 i Motorstorma, które też ostatecznie wyglądały gorzej, pamiętamy [*].

Opublikowano

serio takie zdziwko, że watch dogs nie wygląda jak na tych zapowiedziach ? przecież te filmiki były zbyt wyrachowane, jak na gameplay, śmierdziało to renderem na kilometr. troche beqa z niektórych

Zdziwko, że same tu teraz mundrusie przeczuwające fake i wszystko wiedzący. Nie zauważyłem tego typu wypowiedzi po pierwszych prezentacjach gry więc wszyscy zostali oszukani ale połowa wstydzi się do tego przyznać. Szkoda.

Poza tym te wszystkie efekty i grafa z prezentacji to nie jest nic nieosiągalnego obecnie. To powinien być standard. Jeśli komuś odpowiada poziom grafiki z PS3 to ok ale po co nam w takim razie nextegonowe konsole? Ja tego nie łykam. Powinni spłonąć w piekle za te badziewie.

Opublikowano

Ja tam wierzę w słowa babki od PR. Że widziała i grała w WD i jest super, nie ma żadnego downgrade'u.

Moja żona też jak 2 dni temu pokazałem jej GTA3 na PS2 to powiedziała że wygląda IDENTYCZNIE jak GTAV.

:D :D :D :D

Kobiety.......

Opublikowano

mineło prawie 10 lat i nadal żadna gra tak nie wygląda

chociaż może nowy MS na ps4 w końcu się zbliży do tego poziomu

, chociaż w tym filmiku ogrom dynamiki wynikał między innymi z ostro trzęsącej sie kamery która w samej grze mogła by przeszkadzać

ale efekty błota na ziemi, na samochodach, na szybie (wycieraczki) to mogli by w końcu zrobić takie kozackie

Edytowane przez Yano

Opublikowano

dobra to następnym razem jak coś będzie wyglądało fejkowo to wam powiem

reżyseria tego pościgu z E3 była aż za dokładna. to nie był fragment z otwartego świata, tylko specjalnie przygotowany na potrzeby pokazu korytarz naładowany skryptami i renderowanymi elementami. jeszcze to śmieszne, renderowane odjazdy kamery, że niby miasto wokół. takie rzeczy zobaczycie w ograniczonych lokacjach, a nie w open world

Opublikowano

Więcej zamowień na pedaua w rurkach nie dziwi bo jak nie ma w co grać to i by kupę w 1080p ludziki kupili.

Tylko tacy goście się liczą, nie?

zdjecie_wykonawcybonus_rpk.jpg

Albo w ostateczności tacy:

pap_chuligan_kominiarka_kibol_640.jpeg

Tak, to mogą być superbohaterowie! :thumbsup:

2lcpnav.jpg

"Gdzie ci menszyźni prawdziwi tacy, orły sokoły..." <nutki>

A tak serio, dacie spokój z tym wyglądem. Teraz tak wygląda większość nastolatków na Zach. 

Opublikowano

też uważam że typek z infamous second son jest do zniesienia, o wiele lepszy niż dante z nowego DMC (chociaż tego nowego dantego nie lubie głównie dlatego że tak diametralnie go zmienili względem poprzednich)

też mnie wkurzają łyse pały obecne w większości gier, ja lubie bohaterów z powerem, ale to nie oznacza że musi byc łysym randomem z mordą zakapiora z ciemnej uliczki, powinni jednak dać troche różnorodności i coś od siebie

a nie "dajmy łysego wkurzonego typa to sie sprzeda" - ile można lecieć na tym schemacie?

pomijam już to że docinki blubera o "pedale w rurkach" są nadwyraz śmieszne biorąc pod uwagę to że on sam jest wege hipsterem

Opublikowano

To tez prawda. O wiele latwiej zrobić lysego niz bawic sie w realistycznie wyglądające wlosy

Opublikowano

@ MaZZ

Bzdura. Ot kwestia umiejetności.

Najnowszy Dante (2010)

DmC-Devil-May-Cry_DLC_001.jpg

Solid Snake z 2008

Young_Snake_FaceCamo.png

SnakeI28.png

TLOU:

Jak_goggles_in_TLOU.jpg

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Najwidoczniej nadchodząca premiera TF podbiła sprzedaż X1 i w tym tygodniu zieloni pokonali niebieskich w USA i UK. 

Opublikowano

Embargo na recenzje Titanfalla będzie zniesione parę godzin przed premierą USA.

JAKBY COŚ UKRYWALI HMMM

Opublikowano

Embargo na recenzje Titanfalla będzie zniesione parę godzin przed premierą USA.

JAKBY COŚ UKRYWALI HMMM

A co maja ukrywac? Przeciez kazdy na forumku wie ze wersja na 360 wyglada tak samo i w ogole beka z Titana i Xbona...ale glupi ci Amerykanie  :pinch:

Opublikowano

A co maja ukrywac? Przeciez kazdy na forumku wie ze wersja na 360 wyglada tak samo i w ogole beka z Titana i Xbona...ale glupi ci Amerykanie  :pinch:

Przynajmniej raz w czymś się zgadzamy +1

Opublikowano

Jeszcze Titanfall nie wyszedł, a tu już każą pobierać łatkę na wejściu - 840 mb. Nawet nie wiadomo, co zmienia...

http://www.ppe.pl/news-27243-titanfall_nie_trafil_jeszcze_oficjalnie_do_sklepow__a_tworcy_juz_wydaja_latke.html

Przed pierwszym wskoczeniem w Tytany musimy uzbroić się w skromną cierpliwość – gra zaprosi nas do pobrania około 840 MB danych, które mają usprawnić rozgrywkę. Aktualnie nie wiemy, które elementy zostały poprawione, jednak pojawiają się głosy, że autorzy do ostatnich chwil dopracowywali kwestię infrastruktury sieciowej. W zasadzie lepiej w taki sposób niż 2 tygodnie po premierze.

Titanfall zadebiutuje na  Xboksie One dopiero w przyszłym tygodniu, jednak przedstawiciele Respawn Entertainment oraz Microsoftu poinformowali, że nie będą karać graczy za wcześniejsze rozpoczęcie zmagań.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Czyli MaZZeo zagra za miesiąc :(

Opublikowano

hej nobody - jasne że są gry gdzie bohater ma włosy, ale jednak nie sposób zaprzeczyć że developerom łatwiej jest zrobić łysego, niż bawić się z włosami

Opublikowano

Hehehe, The Division w tym roku, PODOBNO, bo nie wiadomo, może znowu przesuną o pół roku jak z WD. Jestem ciekaw jak będzie wyglądać. :D

Opublikowano

Czyli MaZZeo zagra za miesiąc :(

Za miesiac to by gral na PSNie a nie na boskim masteriusz race XBL gdzie 1 mbit sciaga z predkoscia 1mb/s.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.