Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Figaro, dżizas, niby masz po MaZZeo czy kimś tam najwięcej postów w CW, a jak jest jakaś konkretniejsza dyskusja w CW to nie pamiętasz

jakiś czas temu MaZZeo pytałem dokładnie o to samo, dlaczego CoD MW z uwielbianego stał się hejtowany no i wysmażył on ogromnego posta listując punkt po punkcie co się stało, poszukaj sobie i poczytaj, kthxbye

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Fajnie się czyta jak głąby z gejonly wyzywają od botów ludzi, którym daleko do bycia miłośnikiem MS ani nawet nie mają xboxa. Wystarczy po prostu mieć inne zdanie by newfag mial dupościsk.

Maz ku-rwa kogo Ty nazywasz glabem sprzedajac nadkonsole i kupujac konsole ktora ma 99% gorszych multiplatform, pyskujac na prawo i lewo ze Hejlo pozamiata a o motyckliscie wiadomo tyle co nic i ze moze wyjdzie w przyszlym roku, za to hejtujac klapów że nie maja gier i muszą na nie czekać mimo ze maja lepsze perespektywy dostania paru dobrych szpili z prostej uwagi na to ze Sony inwestuje w studia a najwieksze marki z PS3 dopiero beda wychodzily na konsole Sony.Co w tym momencie miazdzy konferencje MS na targach E3, pi-erdolisz ze wolisz grac w BF4 na PC bo ten na next genach wyglada jak kupa przyczym radnosnie podskakujesz wklejajac nonpro filmiki z Titanfall:No Recoil w ktorego wolisz grac na konsoli ktora wyglada jak edycja only for xbox one resolution no textures edition.

Ile razy będziesz jeszcze (pipi)ł że wymieniłem jedną konsolę na drugą? Mam wrażenie że już 5 raz odpisuje tobie na podobnej treści post, czy ty czytasz ze zrozumieniem czy masz z tym problem tak jak z rozróżnieniem 30fps od 60fps?

Dla ciebie może to i są perspektywy, ale dla mnie perspektywa gier od przeciętnych, głównie, studiów Sony jak Guerilla to żadna perspektywa. W zasadzie to jedynie Driveclub i gry od SSM i ND mogą mnie przekonać, a jako że pierwsza gra nie wiadomo kiedy wyjdzie, a ND niestety zajęte jest Uncharted to ta perspektywa jeszcze bardziej się zwęża.

To że nie ma w co grać na PS4 to oczywiste, inaczej nie ciskalibyście tyle stron dziennie tutaj w temacie bashując XONE, podczas gdy ja sobie spokojnie gram. Widocznie jest nudno posiadając ten sprzęt, skoro nawet YETI pisał jakiś czas temu że do czasu wydania Infamousa będzie czytał komiksy ;)

Aha, i w BF4 już nie gram, od miesiąca nie odpaliłem. Żałuje że zmodernizowałem peceta dla tej gry. Póki multiplatformy na next genach to będą kotleciki i gry cross gen, póty sensu posiadania PS4 nie widzę.

Opublikowano

To że nie ma w co grać na PS4 to oczywiste, inaczej nie ciskalibyście tyle stron dziennie tutaj w temacie bashując XONE, podczas gdy ja sobie spokojnie gram. Widocznie jest nudno posiadając ten sprzęt, skoro nawet YETI pisał jakiś czas temu że do czasu wydania Infamousa będzie czytał komiksy ;)

Aha, i w BF4 już nie gram, od miesiąca nie odpaliłem. Żałuje że zmodernizowałem peceta dla tej gry. Póki multiplatformy na next genach to będą kotleciki i gry cross gen, póty sensu posiadania PS4 nie widzę.

W co?

Opublikowano

Tylko Killer Instinct jest grywalne, wiec to bym obstawiał.

Opublikowano

Nie żałuj Masełko, sporo dobrych exów na ten rok jest zapowiedzianych na blache i dla większości zapowiedzianych multiplatform na ten rok pc jest wiodącą platformą więc dobry komp ci się przyda.

Opublikowano

raven, ale móglbyś na mnie nie krzyczec? troche szanowania by się przydało, nie uważasz?

Opublikowano

W co?

Killer Instinct, Ryse (chociaż to ten sam poziom co Shadow Fall), chyba na dniach wezmę Forzę 5, a lada moment pełniak Titanfall.

Co do multiplatform to nawet nie wiem czy coś ciekawego ma wyjść do września kiedy będzie Destiny.

Nie żałuj Masełko, sporo dobrych exów na ten rok jest zapowiedzianych na blache i dla większości zapowiedzianych multiplatform na ten rok pc jest wiodącą platformą więc dobry komp ci się przyda.

Odechciało mi się grać na pececie po fiasku z BFem. Nie kupię już żadnej gry na steamie/originie w pełnej cenie. PC będzie mi służyć do kupowania multiplatform grubo po premierze i z przeceną, by sobie ograć po taniości 2 raz w lepszej grafice.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Przeciez w marcu wychodzi Infamous gdzie skaczemy po scianach kolesiem w rurkach I strzelamy neonami z lapy....takie to skillowe I wow

Czy w tej edycji CW postanowiliście prześcigać się, kto spłodzi bardziej debilny post?

Opublikowano

Czy w tej edycji CW postanowiliście prześcigać się, kto spłodzi bardziej debilny post?

X-Box1 > PS4.

Wygrałem?

Opublikowano

Odechciało mi się grać na pececie po fiasku z BFem. Nie kupię już żadnej gry na steamie/originie w pełnej cenie. PC będzie mi służyć do kupowania multiplatform grubo po premierze i z przeceną, by sobie ograć po taniości 2 raz w lepszej grafice.

Ja się nie dziwie, że cię to arcydzieło od DICE/EA zniechęciło :D Nie pamiętam kiedy tak utopiłem 130zł.

I tak pewnie będziesz piracił, konsolowcy tak robią na PC hue hue

Gier na Originie też już nie kupuję. Zresztą nie kupuj już nic od EA tak jak ja bo to jest rak branży gier. Niech ginie. Ale Steama to ty szanuj!

Edytowane przez Adi_TEAM LBN

Opublikowano

Właśnie jaraja się nowym dzieckiem EA:D

Jakim?

Opublikowano

Nie EA tylko Respawn.

Opublikowano

Respawn =/= EA

Opublikowano

Dice=/=EA

Jeśli myślisz, że wydawca w żaden sposób nie ingeruje w gry które wydaje to chyba coś ćpiesz.

Opublikowano

Mefedron. Cchesz numer do mojego dilera ?

Opublikowano

Dlatego jednym z FPS'ów, który wychodził poza standardy debilnego SI w korytarzowych strzelankach jest FEAR. Dlatego  nie ma wzmianki o kolejnej części.

fixed

Opublikowano

Ea chcialo miec BF na start nowych konsol I ma...Dice mialo niewiele do powiedzenia

Opublikowano

Sporo śmieciowych postów ostatnimi czasy.

PS4 - 120k, PS3 - 65k, X1 - 48k, Vita - 42k, Wii U - 40k.

Nie wiem jakie gry ukazują się na Vitę i Wii U niedługo, ale mam nadzieję że będzie to coś solidnego. W przypadku X1 nadzieja w Titanfallu.

Kiedy premiera PS4 w Japonii ?

Opublikowano

A nie 22ego czasem?

Edytowane przez kidnappa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.