Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

u nas bedzie jeszcze 21

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Sporo śmieciowych postów ostatnimi czasy.

PS4 - 120k, PS3 - 65k, X1 - 48k, Vita - 42k, Wii U - 40k.

Nie wiem jakie gry ukazują się na Vitę i Wii U niedługo, ale mam nadzieję że będzie to coś solidnego. W przypadku X1 nadzieja w Titanfallu.

Kiedy premiera PS4 w Japonii ?

Xbox One na poziomie WiiU i Ps Vita :teehee:

Opublikowano

Podobno Vita od dawna żre piach, więc...

Opublikowano

Tak wiec jest Xbox One bez gier, sytuacja jak z Vita na jej początku.

Opublikowano

To co powiedzieć o ps4? Gracie w rozdzielczość?

Opublikowano

W Outland, za pare dni kolejny ex basement crawl... jest w co grać mimo wszystko.

Jak sprzedaż Xbona znacząco przy TF nie wzrośnie, to ja nie wiem co tej konsoli pomoże.
Opublikowano

Wy tam o exach ciągle, ale jakbym miał teraz PS4 to bym sobie (pipi)nął w NFSa czy BFa 4. Jeszcze niedługo Infamous i możliwe że w wakacje Watch Dogs to będzie w co napyerdalać.

Opublikowano

To jest dobre. Na tej samej stronie jest beka z tego, że Vitę położono przedwcześnie do grobu, a chwilę później jest zapalanie świeczek konsoli, która w niecałe trzy miesiące (!) po starcie ma 3,5 miliony sztuk sprzedane (prawie połowa tego, co Vita). Nie wiem, czy można to porównywać, ale jest to chyba lepszy wynik od PS2 w analogicznym czasie.

Opublikowano

Nie można, bo rynek się zmienił. 

Opublikowano

W Outland, za pare dni kolejny ex basement crawl... jest w co grać mimo wszystko.

Jak sprzedaż Xbona znacząco przy TF nie wzrośnie, to ja nie wiem co tej konsoli pomoże.

Obnizka ceny. Tak dlugo jak Xbone jest o 100 dolcow drozszy to nie ma szans dorownac PS4. Idealnym momentem na wywalwnie Kinecta jest premiera Titana albo Halo 5. Tylko ze na to pierwsze nie ma juz szans a jak nowe Halo wyjdzie w 2015r to bedzie za pozno. Musza cos zapowiedziec na E3 inaczej bedzie straszna lipa

Opublikowano

Dice=/=EA

Jak DICE to EA DICE więc twoj argument to inwalida

Opublikowano

Nie można, bo rynek się zmienił. 

Jak dobrze, że pięć razy można było się spuszczać nad PS4 i jego najlepszym launchem w historii, wtedy nikomu to nie przeszkadzało. Still, X1 jest dość daleko od złego radzenia sobie, a grzebanie konsoli 3 miesiące po premierze to już nawet pod słaby trolling nie podchodzi.

Opublikowano

Ja tam wyje.bane na te wyniki sprzedażowe od dawna, więc się nie spuszczałem nad launchem PS4.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Mamy lepsze multiplatformy placac za sprzet mniej, lada chwila wychodzi Infamous, DriveClub, nieco pozniej The Order, i kto wie co jeszcze ciekawego, tyle wiadomo na chwile obecna.

Xbox One nie dostal zadnego exa w tym roku, bynajmniej nic o zadnym nie wiadomo, a multiplatformy sa gorsze, nie chodzi nawet o docinki graficzne bo nie na tym polega granie na konsolach, ale patrzac na multiplatforme typu MGS V ktory wyglada tak samo na starej generacji i XO to nawołuje do toczenia beki w całym internecie, M$ tylko w taki sposob to zrozumie jak zle postapil i jak szybko nalezy ta sytuacje zmienic, zrozumial to po fali hejtu na nich w momencie oswiadczenia o drm i calym syfie ktory nie spodobal sie spolecznosci internetowej.

A MGS V nie jes wyjatkiem, moge sie zalozyc ze podobna roznica bedzie pomiedzy Titanfalem na XO i X360.

Robimy to tylko dla waszego dobra, zebyscie za rok lub dwa lub trzy mogli napisac - XO zrownal sie sprzedaza z PS4 bo mimo gorszej specyfikacji nadrobil czyms innym.

Swietnym przykladem jest PS3, ktore bylo drogie, ciezsze w programowaniu, wyszlo pozniej, przegrywalo sprzedaza 3/4 generacji a koncza ja w wielkim stylu, w stylu ktorego M$ moze na chwile obecna zazdroscic patrzac na sprzedaz XO

Opublikowano

Mamy lepsze multiplatformy placac za sprzet mniej, lada chwila wychodzi Infamous, DriveClub, nieco pozniej The Order, i kto wie co jeszcze ciekawego, tyle wiadomo na chwile obecna.

Xbox One nie dostal zadnego exa w tym roku, bynajmniej nic o zadnym nie wiadomo, a multiplatformy sa gorsze, nie chodzi nawet o docinki graficzne bo nie na tym polega granie na konsolach, ale patrzac na multiplatforme typu MGS V ktory wyglada tak samo na starej generacji i XO to nawołuje do toczenia beki w całym internecie, M$ tylko w taki sposob to zrozumie jak zle postapil i jak szybko nalezy ta sytuacje zmienic, zrozumial to po fali hejtu na nich w momencie oswiadczenia o drm i calym syfie ktory nie spodobal sie spolecznosci internetowej.

A MGS V nie jes wyjatkiem, moge sie zalozyc ze podobna roznica bedzie pomiedzy Titanfalem na XO i X360.

Robimy to tylko dla waszego dobra, zebyscie za rok lub dwa lub trzy mogli napisac - XO zrownal sie sprzedaza z PS4 bo mimo gorszej specyfikacji nadrobil czyms innym.

Swietnym przykladem jest PS3, ktore bylo drogie, ciezsze w programowaniu, wyszlo pozniej, przegrywalo sprzedaza 3/4 generacji a koncza ja w wielkim stylu, w stylu ktorego M$ moze na chwile obecna zazdroscic patrzac na sprzedaz XO

Dobrze napisane, dam jutro plusa jak wroce na chate +

Opublikowano

@Mejm

Od takich rzeczy jest temat "video shows o grach"

Recenzje tylko na ps3 nawet jesli gra byla multiplatforma. Typowy klapers. Pasuje.

Opublikowano

nawet o docinki graficzne bo nie na tym polega granie na konsolach, ale patrzac na multiplatforme typu MGS V ktory wyglada tak samo na starej generacji i XO to nawołuje do toczenia beki w całym internecie, 

M$ tylko w taki sposob to zrozumie jak zle postapil i jak szybko nalezy ta sytuacje zmienic, zrozumial to po fali hejtu na nich w momencie oswiadczenia o drm i calym syfie ktory nie spodobal sie spolecznosci internetowej.

A MGS V nie jes wyjatkiem,

moge sie zalozyc ze podobna roznica bedzie pomiedzy Titanfalem na XO i X360.

nie chodzi o docinki graficzne, (pipi)a popatrz na tytuł tego tematu, console wars od kilku miesięcy to nic innego jak beka z niższej rozdzielczości i gorszych teksturek, nawet w tym samym poście nawiązujesz praktycznie tylko do grafiki

co M$ ma niby zrobić z gorszym GPU? Dosłać wszystkim nową część? To nie jest polityka DRM którą można zmienić patchem, o czym ty w ogóle piszesz

MGS V nie wyjątkiem, ale regułą też nie, widać to po Ryse chociażby, gry na X1 nie muszą wyglądać źle, szczególnie, kiedy nie jest to cross-gen

czym ma wielce nadrobić X1? Sprawa jest prosta, potrzeba gier, na razie start wcale nie był taki zły, minęły (pipi)e trzy miesiące, te konsole mają jeszcze trochę przed sobą. PS3 też żałośnie startowało i co, klapki stawiały świeczki na grobie 3 miesiące po premierze?

sprzedaż lepsza o błąd statystyczny = finisz w wielkim stylu, lol

Opublikowano

Driveclub i The order bez daty premiery = lada chwila. Ciekawych rzeczy można się tutaj dowiedzieć. 

Opublikowano

Driveclub i The order bez daty premiery = lada chwila. Ciekawych rzeczy można się tutaj dowiedzieć. 

Ja już gram w Driveclub od premiery-w plusie dostałem :)

Opublikowano

nawet o docinki graficzne bo nie na tym polega granie na konsolach, ale patrzac na multiplatforme typu MGS V ktory wyglada tak samo na starej generacji i XO to nawołuje do toczenia beki w całym internecie,

M$ tylko w taki sposob to zrozumie jak zle postapil i jak szybko nalezy ta sytuacje zmienic, zrozumial to po fali hejtu na nich w momencie oswiadczenia o drm i calym syfie ktory nie spodobal sie spolecznosci internetowej.

nie chodzi o docinki graficzne, (pipi)a popatrz na tytuł tego tematu, console wars od kilku miesięcy to nic innego jak beka z niższej rozdzielczości i gorszych teksturek, nawet w tym samym poście nawiązujesz praktycznie tylko do grafiki

co M$ ma niby zrobić z gorszym GPU? Dosłać wszystkim nową część? To nie jest polityka DRM którą można zmienić patchem, o czym ty w ogóle piszesz

MGS V nie wyjątkiem, ale regułą też nie, widać to po Ryse chociażby, gry na X1 nie muszą wyglądać źle, szczególnie, kiedy nie jest to cross-gen

czym ma wielce nadrobić X1? Sprawa jest prosta, potrzeba gier, na razie start wcale nie był taki zły, minęły (pipi)e trzy miesiące, te konsole mają jeszcze trochę przed sobą. PS3 też żałośnie startowało i co, klapki stawiały świeczki na grobie 3 miesiące po premierze?

Ryse chodzi na Crytek Engine, Lionhead I Black Tusk grzebia przy UE4...gry na Xbona nie zabija nas graficznie co nie oznacza ze nie moga byc mile dla oka. Co mnie bardziej martwi to np co robia z Fable - zamiast Fable 4 z otwartym swiatem masa questow robia gre nastawiona na coopa ktora prawdopodobnie bedzie f2p...

MS sie uczy, powoli ale jednak. Wywalaja snapa, nie gonia z developingiem GoWa, mysle ze konsola bez Kinecta to tylko kwestia czasu...tylko niech Micro sie ogarnie bo tesknie za czasami 360 :(

Opublikowano

Nie znam sie na tyle by pisac o tym, ale wydaje mi sie ze jest mozliwe usuniecie Konecta z zestawu, zwolnienie mocy procesora i gpu jaka byla na niego przeznaczona i dodanie jej programowo devom w momencie gdy Kinecta nie potrzebuja. Itd itd, wtedy beda potrzebne znow sterowniki i od nowa kombinowanie przez devow.

Nie od dzis wiadomo ze obie gry celuja w ten rok, a DriveClub w sezon wiosenny.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.