Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Rozumiem, że tylko PC się liczy #masterrace i tak dalej, ale możesz skończyć z tą budżetową konsolą Sony? Technologicznie to potężny sprzęt i ma ogromne możliwości. Xbox One trochę mniej, skoro kwiatki w ogródku nie chodzą w 1080p :(

Nie, nie tylko PC się liczy ale jest najlepszym wyborem na tą generacje.

Konsole spoko, mają jakąś tam moc, będą na to jakieś fajne gry i sam planuje zakup tego sprzętu dla Destiny ale teksty Yoshidy to to samo co już przerabialiśmy wiele razy. Japońskie żarty.

Dla gracza na pewno nie. Bo wiele exów czy to z XOne czy z PS4 nigdy nie wyjdzie na blachę. Nawet niektóre multiplatformy do dziś nie zawitały na blaszakach.

Ej a wiesz że na inne platformy niż XOne i PS4 też wydaje się exy? Mam ci wymienić te zapowiedziane na 2014 na blache czy co? -.-

@Yeti

A ty jak zwykle piszesz durnoty bez zastanowienia bo ktoś w piaskownicy powiedział że twoje zabawki nie są tak fajnie jak myślisz.

Wymieniaj! Oprócz kolejnego MMO i kolejnego MMO i kolejnej gierki indie co jeszcze wychodzi?

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Rozumiem, że tylko PC się liczy #masterrace i tak dalej, ale możesz skończyć z tą budżetową konsolą Sony? Technologicznie to potężny sprzęt i ma ogromne możliwości. Xbox One trochę mniej, skoro kwiatki w ogródku nie chodzą w 1080p :(

Nie, nie tylko PC się liczy ale jest najlepszym wyborem na tą generacje.

Konsole spoko, mają jakąś tam moc, będą na to jakieś fajne gry i sam planuje zakup tego sprzętu dla Destiny ale teksty Yoshidy to to samo co już przerabialiśmy wiele razy. Japońskie żarty.

Dla gracza na pewno nie. Bo wiele exów czy to z XOne czy z PS4 nigdy nie wyjdzie na blachę. Nawet niektóre multiplatformy do dziś nie zawitały na blaszakach.

Ej a wiesz że na inne platformy niż XOne i PS4 też wydaje się exy? Mam ci wymienić te zapowiedziane na 2014 na blache czy co? -.-

Dawaj.

Opublikowano

Wymieniaj! Oprócz kolejnego MMO i kolejnego MMO i kolejnej gierki indie co jeszcze wychodzi?

Przecież ekskluzywnie na blachę wychodzą tylko dwa typy gier - te, których twórcy nie potrafią zaprojektować sterowania padem i te, których twórców nie stać na opłaty licencyjne na konsolach.

Opublikowano

Przecież ekskluzywnie na blachę wychodzą tylko dwa typy gier - te, których twórcy nie potrafią zaprojektować sterowania padem i te, których twórców nie stać na opłaty licencyjne na konsolach.

Dałbym Ci plusa, ale zmarnowałem na testy laboratoryjne.:(

Opublikowano

Jak przydupas Irasa plusuje i minusuje posty gdzie ktoś nie owija w bawełnę. Przypadkiem nie jest, że miejsce, z ktorego tutaj przypełzli to gejonly. :D

Beka, klapki na oczy i do boju. Zero trzeźwego spojrzenia, podgracze. :)

I w ogóle jaka ignorancja w temacie horrorów, lul.

Ty mi ten jura nie trafił chyba w minusa i dostałem plusika

Z kolei ja dałem minusa:-/ Nic w przyrodzie nie gine...
Opublikowano

Dałbym Ci plusa, ale zmarnowałem na testy laboratoryjne. :(

przestańcie proszę jest zbyt śmiesznie

Opublikowano

Ty też nie dostaniesz plusa kruku

Opublikowano

Lichdom, Next Car Game, Ghost of a Tale, Satellite Reign, Vanishing of Ethan Carter, The Forest, Wasteland 2, Routine, Pillars of Eternity, Eve Valkyrie, Torment: Tides of Numenera (chociaz tutaj prawdopodobny jest 2015) i od cholery innych gier od mniejszych studiów, robionych po swojemu z ciekawym pomysłem na siebie jak Cuphead, White Night, Scale, Thumper, Tangiers... jest tego dużo więcej ale już nie pamiętam. Możesz sobie googlować.

To jeszcze console wars  czy consloes vs pc?

Aha i jeszcze co do tego "oprócz kolejnej gierki indie". Pogódź się z tym, że w tej generacji możesz na swojej konsoli dostawać lepsze gry od niezależnych twórców niż od tych którzy wykładają na to grubą kasę.

Edytowane przez Adi_TEAM LBN

Opublikowano

Zgadzam się z krukiem. Ostatnio CW to jakieś (pipi) jest. Jak nie tabelki, to ci dwaj, ciągle podniecający się PS4. No (pipi)a no, rzygam już tym. 

O, a teraz się zacznie wyliczanie eksów. 

Opublikowano

Dobra - ALE TO PS4 JEST ZAYEBISTE, XBOX CHUY.

Opublikowano

Po ostatnich newsach nie może być inaczej.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Dałbym Ci plusa, ale zmarnowałem na testy laboratoryjne. :(

przestańcie proszę jest zbyt śmiesznie

Jest, jest kiedy bociki stosują wulgaryzmy, bo ktoś w internecie wciska zielone i czerwone strzałeczki nie tak jak oni sobie życzą.

Opublikowano

Problem z obecnym CW nie mieści się w użytkownikach czy poziomie dyskusji, bo ten jest od zawsze podobny. Problem tkwi w Xbox One i fakcie, że większosc graczy przerzuciło się do jednego obozu. Jak ma byc to Konsolowa Wojna, skoro wszyscy się pobratali? Pozostało tylko kilku najgorszych użytkowników, ci, którzy nie mają swego zdania i tylko trollują obie strony udając jacy to oni są neutralni i w ogóle wow.

Możemy miec tylko nadzieję, że Sony coś spi.erdoli, coś co sprawi, że szanse się wyrównają.

Opublikowano

Teraz możemy  spierać się np. czy ps4 przekroczy 50% udziału w rynku konsol stacjonarnych juz w tym roku czy na początku 2015? W tej chwili mamy 5,8 mln PS4 vs 9,6 mln Xbox One + WiiU. Dyskutujmy.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nazywanie TLOU per "pif paf zombie" to kwas taki, że można nim kapustę kisić. Sorry, ale ta gra pokazuje ile mogą osiągnąć gry w dziedzinie łączenia narracji z gameplayem, przez co wszelkie indyki i wiele produkcji AAA odstawia na kilometry. Proszę się więc nie zagalopowywać. Nie nazywa się Mona Lisy bazgrołami, nie nazywa się Pagani Zondy gruchotem, i nie nazywa się TLOU "pif paf zombie".

720p dla Plants vs. Zombies, które wygląda trochę jak jakaś trzecia gra dodawana do CDA kilka lat temu, to śmiech na sali. Nie wiem z czego się teraz bardziej śmiać, z tego faktu, czy z listy podanej przez Adiego.

Opublikowano

tLoU jeest genialne ale wcale nie odstawia reszty gier o kilometry. Duet rezyserow przy U2 i tLoU zarzadzil i stworzyl dziala wybitne jak na moment w ktorym sie okazaly ale rozkladajac gre na czynniki pierwsze uczynili to pomimo tego, ze z U2 srednia gra jesli chodzi o strzalanke fpp, a tLoU jesli chodzi o skradanke. Za to im najwieksza chwala

Opublikowano

Mendrkowi aż plusa muszę dać bo się chłopak spocił nad tym postem więc niech ma.

Edytowane przez Adi_TEAM LBN

Opublikowano

Problem z obecnym CW nie mieści się w użytkownikach czy poziomie dyskusji, bo ten jest od zawsze podobny. Problem tkwi w Xbox One i fakcie, że większosc graczy przerzuciło się do jednego obozu. Jak ma byc to Konsolowa Wojna, skoro wszyscy się pobratali? Pozostało tylko kilku najgorszych użytkowników, ci, którzy nie mają swego zdania i tylko trollują obie strony udając jacy to oni są neutralni i w ogóle wow.

Możemy miec tylko nadzieję, że Sony coś spi.erdoli, coś co sprawi, że szanse się wyrównają.

aha to nie można grać w gry tylko trzeba lubić pudelko i firmę, która je robi [*] najgorszy typ graczy gardzę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.