Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

RDR, od czasu Vice City pierwsza dobra gra R*.

Coś jak the last of us pierwsza dobra gra od czasów jaka&daxtera

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

@Nemezisie:

Nudny w GOW1 był po czasie backtracking, ale gra miała najlepszy scenariusz.To pierwsze DMC4 miał wprost koszmarne. Skąd te wybujałe wnioski? Nie, czekaj, spojrzałem na nazwę tematu. :D

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

aha, czyli lepiej nie ograć gry niż ją ograć i stwierdzić, że no fajnie, ale bywały lepsze

bo przecież wszyscy mają ten sam gust i zwracają uwagę na dokładnie te same aspekty produkcji

console wars czyli moja racja jest najmojsza

Co innego kruczku jest zagrać w grę i stwierdzić, że jest słaba( nie podając argumentów) a co innego napisać, że po prostu mi nie podpasowała.

Opublikowano

Przypomnijcie sobie lepiej jaki nudny backtracking zapodał nam GOW1, jak wyglądały tam walki z bossami poza pierwszym i ostatnim

doyebałeś się do walk z bossami, to chyba na YT nie widziałeś jeszcze tej, sprawdź:

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

@nobody-

Prawda w 100 %, gdyby nie genialnie wykonany Dante to pewnie nie ukończyłbym DMC4. Biegać znów po lokacjach w których się było 3- 4 godziny temu to lipa na maxa. No ale jak co bossa się zyskiwało zupełnie nową broń z nową mechaniką to można przeboleć.

Dla mnie to było znakomite odreagowanie po tej demonicznej ręce Nero, najbardziej OP gównie w grach jakie widziałem.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

@ nemesis

Znów nadinterpretacja i brak czytanie ze zrozumieniem, napisałem że seria GOW miała tylko gorszy system walki od DMC. Ogólnie jednak IMO jest lepsza. No poza DMC3. Wiecie co jest niesamowite? Że skoncentrowanie się na moim subiektywnym gustem przysloniło całą puentę styku z Insem, gdzie nasz prywatny, subiektywny gust jest właśnie "nikogo" dopóki stanowi mniejszość.

Obruszenie się z ignorem MaZZeo, a właściwie jego powód to już jest jednak mistrzostwo. XD Tu już nie trzeba nawet powiedzieć że gra jest dla nas goownem - wystarczy postawić coś ponad nią, nawet bez zadnego disowania. XD

Opublikowano

Dla mnie nadal najlepszy DMC to 1. Chuj tam z bardzo prostym systemem walki jak na dzisiejsze czasy, walki przez to wymagały większej uwagi w unikaniu zagrożenia, niż trzaskaniu setek combosów bez jakiejkolwiek mocy, jak to było w kolejnych częściach (wyjątek łapka Nero).

Opublikowano

Chuj tam z bardzo prostym systemem walki jak na dzisiejsze czasy, walki przez to wymagały większej uwagi w unikaniu zagrożenia, niż trzaskaniu setek...

To samo można powiedzieć o każdej grze z każdego gatunku, że były trudniejsze i wymagały więcej uwagi. Nawet w Mario ostatnim głównym ficzerem był strój kota, dzięki czemu mogłeś wspinać się po platformach.

Jak za trudne to się nie sprzeda niestety.

Opublikowano

Żenujące Bluber, ze tak bardzo boli cię dupa i nie masz życia, ze wyszukujesz moje posty i próbujesz powstrzymać swój płacz. Zamknij sie w swojej klatce i dalej bądź taki "inny" - całe forum bedzie cię szanować. Mistrzu.

Nie mam ochoty być dzisiaj wyluzowany więc znalazlem twoje posty (mimo, ze cale forum je zna bo temat o knacku to dobra beka, ale skoro uważasz, że to wiedza tajemna to ok), ale skoro tak du.pe spinasz to napisz mi jeszcze jedną pmke jaki to wyluzowany jestes a później płacz w hyde parku, że cie cw wkur.wia XD co te plejstejszyn robi z ludzi to ja nawet nie.

Opublikowano

Poka poka tą pmkę xD

Opublikowano

Żenujące Bluber, ze tak bardzo boli cię dupa i nie masz życia, ze wyszukujesz moje posty i próbujesz powstrzymać swój płacz. Zamknij sie w swojej klatce i dalej bądź taki "inny" - całe forum bedzie cię szanować. Mistrzu.

Ten temat to komedia ostatnio :D

Odezwał sie typ, który ostatnim tchnieniem potrafi wypluć "nie popłacz sie" albo "nie zesraj sie" jako szczyt swych możliwości, bo zawsze mu brakuje argumentów.

Pmka poszła dawno temu, kiedy myślałem ze jesteś normalny Bluber, ale niestety grubo sie przeliczyłem. Nie spinaj dupy, bo od rana dziś boli cię anus cholernie jak widzę i kiedy nie potrafisz uczestniczyć w dyskusji i każdy cię jedzie to d(pipi)sz sie do mnie. Ostatnia deska ratunku bo masz poparcie Kruka i Mazzeo. Nie trudź sie, mam cię centralnie w (pipi)e.

Faktycznie, ostatnio tyle siedzę na forum, ze można w minutach liczyć co najwyżej xD botom kończy sie wena.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Podsumowanie dzisiejszego wieczoru:

1. Gusta hipsterskiej mniejszości nikogo.

2. Eksy wbrew poboznym życzeniom sierot po Alan Wake and others nadal mają czym konkurować wśród multiplatform. Zadecydowała Sprzedaż, świeże IP na wyłączność i masowo wypuszczane tasiemce Sony i MS. No tylko 3 na krzyż...

3. GOW3 > DMC4 Czyli Tam i z Powrotem

xD

Opublikowano

Ten temat to komedia ostatnio :D

Odezwał sie typ, który ostatnim tchnieniem potrafi wypluć "nie popłacz sie" albo "nie zesraj sie" jako szczyt swych możliwości, bo zawsze mu brakuje argumentów.

Pmka poszła dawno temu, kiedy myślałem ze jesteś normalny Bluber, ale niestety grubo sie przeliczyłem. Nie spinaj dupy, bo od rana dziś boli cię anus cholernie jak widzę i kiedy nie potrafisz uczestniczyć w dyskusji i każdy cię jedzie to d(pipi)sz sie do mnie. Ostatnia deska ratunku bo masz poparcie Kruka i Mazzeo. Nie trudź sie, mam cię centralnie w (pipi)e.

Ewentualnie jeszcze "xD".

Opublikowano

Kto mnie jedzie jakieś randomy z neogejo czy innego gejonly? Albo chorągiewki bo śmieje się z uposledzenia w postaci bf4? :teehee: Moze idź się jaraj grami pokroju knacka 7 raz bo zaraz chyba wybuchniesz.

Opublikowano

Udalo mu sie w koncu zdobyc ta platyne w Knacku ? Przecie to takie proste bylo ;P

Opublikowano

Zostały 4 trofiki.

Opublikowano

Knack > Killzone SF

Beka moze byc jedynie z crapzona.

Opublikowano

Ins już nieraz był klapkiem nazywanym w tym temacie, więc ja już sam nie wiem.

Ins Ocelotem tego tematu.

Opublikowano

Dziś znów spędziłem trochę czasu z PlejStacją 4. Jest tu ktoś na forum, kto bardziej preferuje pada od PS3? Dalej nie mogę się przekonać do tego nowego. Jakiś taki niesolidny, małe przyciski, jakby nie stworzony do skillowego grania. Ciężko go też nazwać wygodnym. No nie wiem.

Opublikowano

Ale gdzie mamy iść? Możemy się jarać tutaj

Phil wychodzi na scenę podczas tegorocznego E3 i mówi że ma niespodziankę z okazji pełnej rocznicy, z głośników zaczyna lecieć nuta

NASTĘPUJE PJERDOLNIĘCIE

fani Halo mdleją na scenie

Phil mówi że będzie multiplayer z dwójki

karetka wjeżdża na salę

klapki płaczą

xboty wariują

ypybRIl.gif

Opublikowano

10 letnia gra będzie dostawać lepsze oceny niż knack, killzone i infamous ss. Wtedy dopiero bedzie płacz sonybociarni :teehee:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.