Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Rdr na pc tez wychodzi od kilku lat.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

xboty wariują

A reszta śwata ma wyiebane, wyłącza kompy po konferencji i siada do innych świetnych gier na swoich konsolach i PC, bo nie jara ich odgrzewany kotlet z power ragners i krasnalami ogrodowymi.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Dziś znów spędziłem trochę czasu z PlejStacją 4. Jest tu ktoś na forum, kto bardziej preferuje pada od PS3? Dalej nie mogę się przekonać do tego nowego. Jakiś taki niesolidny, małe przyciski, jakby nie stworzony do skillowego grania. Ciężko go też nazwać wygodnym. No nie wiem.

w końcu to plejsztejszyn więc nie dziwi  :hi: 

grzybo ludzie z ps3 w HD ? no super te giery na ps4, może jeszcze zapowiedzą KZ:SF w HD na E3.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Ficus - nie dosc ze trigery sa pare razy lepsze, to jeszcze galki sa znacznie bardziej precyzyjne, niz w DS3.

Szkoda, ze przy okazji nie sa wklesle jak na 360tce/One.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Rdr na pc tez wychodzi od kilku lat.

I kto niby w to wierzy? RDR nie będzie na PC i chyba tylko największy ślepcy i jednoplatformowcy czekają. Wszyscy inni z trochę szerszą perspektywą na świat po prostu zaliczyli tytuł na konsoli.

Opublikowano

Powiem szczerze, że jestem zaskoczony. Biorąc pod uwagę to, że wersja na XO chodzi jak chodzi byłem przekonany, że na X360 albo mocno potną grafike (tylko z czego tu ciąć?) albo będzie to jakieś 600p i 20-30fps. Finalnie wyszło 600p, grafika niemal identyczna jak na XO i prawei taki sam framerate. Jednak easye miał rację :P Żeby nie było.. nie uważam, że to wina szrotowatości Bone'a, lecz nieudolności developera.

Swoją drogą.. nie przepadam za strzelankami FPP (ogólnie za FPP) i jak tak popatrzyłem na ten gameplay.. to ta gra wydaje mi się tak czerstwa... nawet jakbym miał okazję ograc za free, nie miałbym ochoty (chociaż sprawdziłbym bo nie jestem z tych betonów co to "nie spróbują bo nie i (pipi)"). Wygląda to jak jakiś niskobudżetowy generic shooter z koszyka z biedronki lub z PSN/XLA za 29,99zł.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

i kto niby w to wierzy? RDR nie będzie na PC i chyba tylko największy ślepcy i jednoplatformowcy czekają. Wszyscy inni z trochę szerszą perspektywą na świat po prostu zaliczyli tytuł na konsoli, czyli tam gdzie grają prawdziwi mężczyźni. Boże jak ja kocham konsole, chyba nawet bardziej niż iOS, serio. Tylko jakieś zyebane tryby piłują gry na klawiaturze i skaczą spacją a strzelają Ctrl. Heh myślałby kto, że to rozrywka, yebać pececiarnię mówię Wam.

A tak zupełnie prywatnie dodam jeszcze, że jak już ktoś gra na konsoli to ma tylko jeden wybór - #4theplayers. Umówmy się kurtyzany - tak właśnie bawią się panicze.

raven, nie spodziewałem się, naprawdę mnie zaskoczyłeś. 

Opublikowano

Ficus - nie dosc ze trigery sa pare razy lepsze, to jeszcze galki sa znacznie bardziej precyzyjne, niz w DS3.

Szkoda, ze przy okazji nie sa wklesle jak na 360tce/One.

??? odnosnie czego mi tak odpisujesz?

Opublikowano

Z Figlarzem raczej.

Opublikowano

Powiem szczerze, że jestem zaskoczony. Biorąc pod uwagę to, że wersja na XO chodzi jak chodzi byłem przekonany, że na X360 albo mocno potną grafike (tylko z czego tu ciąć?) albo będzie to jakieś 600p i 20-30fps. Finalnie wyszło 600p, grafika niemal identyczna jak na XO i prawei taki sam framerate. Jednak easye miał rację :P Żeby nie było.. nie uważam, że to wina szrotowatości Bone'a, lecz nieudolności developera.

Swoją drogą.. nie przepadam za strzelankami FPP (ogólnie za FPP) i jak tak popatrzyłem na ten gameplay.. to ta gra wydaje mi się tak czerstwa... nawet jakbym miał okazję ograc za free, nie miałbym ochoty (chociaż sprawdziłbym bo nie jestem z tych betonów co to "nie spróbują bo nie i (pipi)"). Wygląda to jak jakiś niskobudżetowy generic shooter z koszyka z biedronki lub z PSN/XLA za 29,99zł.

Wypraszam sobie, ja pierwszy na tym forum toczylem beke ze TF na XOne i X360 bedzie taki sam!

I juz eksajtu ze strony botkow nie ma :(

Opublikowano

TF tytuł który miał X0 wynieść na piedestały, niestety okazał się gwoździem do trumny, brak słów.

Zlitujcie się nad tą biedną konsolą i zamknijcie ten temat :D

Edytowane przez Neox

Opublikowano

Wiecej takich gwozdzi poprosze to I trumna bedzie mocniejsza

Opublikowano
  • Autor

Ale chyba nikt normalny nie kupi x0 jako pierwsza konsole. Ona będzie dobra do ogrania exow na rok przed końcem generacji. Coś jak ps3 w past genie

Opublikowano

Nie ujmując nikomu ale to xbox one poki co jest lepszym wyborem jako pierwsza konsola bo;

- wyscigi

- strzelanka

- action / adventure x2

- bijatyka

Na ps4 poki co z exow

- strzelanka

- action / adventure

- wyścigi w postaci gifow

Opublikowano

Trzeba myslec przyszlosciowo, a xbone nie ma przyszlosci.

Opublikowano

Ale chyba nikt normalny nie kupi x0 jako pierwsza konsole. Ona będzie dobra do ogrania exow na rok przed końcem generacji. Coś jak ps3 w past genie

oszukuj się dalej: od 5 minuty macie wprost powiedziane: KONSOLA PLAYSTATION BOGIEM POLSKI

http://youtu.be/8MOW0XOLFrU

06:20 - PS do XBOX: 2:1. 

#xboxnikogo

#4theplayers

Opublikowano

Nie ujmując nikomu ale to xbox one poki co jest lepszym wyborem jako pierwsza konsola bo;

- wyscigi

- strzelanka

- action / adventure x2

- bijatyka

Na ps4 poki co z exow

- strzelanka

- action / adventure

- wyścigi w postaci gifow

jaka "szczelanka"  na XO ?

Opublikowano

Wiecej takich gwozdzi poprosze to I trumna bedzie mocniejsza

- Latarnia twojego intelektu nie świeci zbyt mocno, co ?

- a na co ci światło w dzień ?

;D

- strzelanka

Jaka niby strzelanka ex ?

Opublikowano

Trzeba myslec przyszlosciowo, a xbone nie ma przyszlosci.

Nie to samo mówili przypadkiem o PS3?

Przezabawne jest uzasadnianie zakupu next-gena w oparciu o 4-5 średnich exclusive'ów.

Opublikowano

u xbotów tajtanfol to strzelanka action / adventure i bijatyka naraz :D

Opublikowano

Hahah. Nie. Titanfall ex na xbox one / pc bo na ps4 / ps3 / ps vita tego nie odpale

Jasne ze przy wyborze konsoli trzeba kierować sie przyszłościowo wiec tym bardziej podziwiam osoby które wydały hajs na ps4 i grają w gify, ale spokojnie klapki jesteście blisko poznania daty premiery xD

Juz o tym pisałem ale w porównaniu do xbox one, ps4 chodzi głośno jak odkurzacz i w sumie wszystko sie zgadza bo jedno i drugie zbiera kurz :sorcerer:

Opublikowano

Hahah. Nie. Titanfall ex na xbox one / pc bo na ps4 / ps3 / ps vita tego nie odpale

No exy dostępne na PC to za(pipi)ista sprawa, można być konsolomaniakiem nie mając konsoli.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.