Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

A ja obsram sie ze smiechu jak okaze sie prawda, ze niedlugo dowiemy sie daty premiery drivecluba ktora bedzie po targach E3.

Bo botki ta gre juz skresliy, ze nigdy nie wyjdzie.

Ta gra wyjdzie w tym roku razem z The Order...

Tak ci mowie na przyszlosc jak bedziesz cisnal beke z ''botkow''

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

A ja obsram sie ze smiechu jak okaze sie prawda, ze niedlugo dowiemy sie daty premiery drivecluba ktora bedzie po targach E3.

Spoko, kubson pierwszy bedzie ocieral sie z mojej sliny wyrzuconej podczas parskniecia smiechem.

Edyta:nie wiem czy ktos pisal ale Watch Dogs w glorius 1080p na jedynej slusznej konsoli czyli PS4, a na SkypeBoxie One 960p

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=sFrKGoROweU

I trailerek z PC o technologii. Nie powiem, niektóre ujęcia robią wrażenie.

Opublikowano

Pierdoły. Nikogo,

No chyba, że to by były efekty dostępne na ps4, a niedostępne na xo.

Opublikowano

Nikogo, bo AC4 miało identyczny trailer, a wszystkie efekty trafiły na konsole.

Opublikowano

Nikogo, bo AC4 miało identyczny trailer, a wszystkie efekty trafiły na konsole.

Ubi <3

Opublikowano

Bajery z powyższego trailera są eksluzywnymi ficzerami kart GeForce przedsiębiorstwa Nvidia. Zresztą głupie by chyba było robienie zwiastunu z eksluzywnymi bajerami, które nie są ekskluzywne.

No ale dla pocieszenia, takie FXAA to antyaliasing dla biedaków, więc nie ma czego żałować. Ale już HBAO+ jest seksi.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Spoko, kubson pierwszy bedzie ocieral sie z mojej sliny wyrzuconej podczas parskniecia smiechem.

Edyta:nie wiem czy ktos pisal ale Watch Dogs w glorius 1080p na jedynej slusznej konsoli czyli PS4, a na SkypeBoxie One 960p

"Z tego co mi wiadomo gra na PS4 dziala w 1080p. Nie ma bezposredniego dowodu ze wersja na Xbona zadziala tylko w 960p ale takie niedopowiedzenie jest bardzo symboliczne"

Wybory moralne, artyzm a teraz symbolika.

#Onlyonplaystation

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=sFrKGoROweU

I trailerek z PC o technologii. Nie powiem, niektóre ujęcia robią wrażenie.

Ja bym się tak nie podniecał, bo ostatnio jak wyszedł trailer Watch Dogs niby z PC to się master raca spuszczała że taka grafa to tylko na kompach, a potem się okazało że materiał leciał z PS4 i pecetowe pajace sobie musiały zrobić przerwę od internetu na kilka dni po tej kompromitacji.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Znajdź post w którym skreśliłem / mówiłem ze w tym roku nie zobaczymy DC inaczej #siatdafakap

Beka jest i bedzie nawet jak wydadzą DC na wielkanoc, ale ty dalej będziesz ręka pocierał jajca i mówił ze to dla dobra produktu, eot.

Opublikowano

No jasne bo lepiej bylo wydać grę na premierę ktora by była demem jak nowa Forza i KI. Botom to w sam raz bo lubią płacić za niepełne produkty.

Opublikowano

Jesli ktos tu lubi niepelne produkty to klapki, ktore kupuja takie cuda jak Gran Turismo Prologue.

Ja im oddam nawet 200zl za Gran Turismo 7 Prologue 

Pamietamy [*]
Opublikowano

No jasne bo lepiej bylo wydać grę na premierę ktora by była demem jak nowa Forza i KI. Botom to w sam raz bo lubią płacić za niepełne produkty.

Mocne słowa, gra z 200 furami to demo, ciekawe ile Driveclub będzie miał bo w takim razie musi mieć więcej niż Forza by się nie upokorzyć.

Opublikowano

DriveClub ma jakos teraz na wiosne wychodzci

prawda? xd

Opublikowano

Mocne słowa, gra z 200 furami to demo, ciekawe ile Driveclub będzie miał bo w takim razie musi mieć więcej niż Forza by się nie upokorzyć.

Nie musi - przyjęło się jednak, że w kolejnych częściach samochodów jest albo więcej (poprzez naturalny rozwój), albo graficznie jest taki postęp, że mamy całkiem klarownie wyłożone, dlaczego jest ich mniej. Bo twórcy nie zdążyli każdego wymodelować.

Niestety problem z Forzą jest taki, że graficznie to poziom czwórki, tylko w 1080p. Tu i ówdzie jest kilka lepszych efektów, ale pojazdów jakoś szczególnie nie poprawiono i w tych okolicznościach można oczekiwać (tym bardziej od next-gena i pojemności płyty blu-ray), że samochodów wrzucą tam więcej, niż w poprzedniej odsłonie na słabszą konsolę i nośniku DVD.

W przypadku DriveClub nikt nigdy nie sugerował nawet, że liczba samochodów może być wysoka, poza tym gra nigdy nie aspirowała do miana symulatora. W Need for Speedach nie ma tak wielu samochodów, ale nikt ich nie wymaga, bo tam nie o to kompletnie chodzi.

Opublikowano

Atlas-360.jpg

Atlas-X1.jpg

Wow, ta różnica! To wszystko dzięki mocy chmury oraz dumie wydania 500 dolców.

Opublikowano

To pierwsze jest z x360?

Opublikowano

Tu i tu gra wyglada slabo

Opublikowano

To pierwsze jest z x360?

Pierwsze jest z X360. Drugie z Xbone.

chyba...?

Opublikowano

Nie musi - przyjęło się jednak, że w kolejnych częściach samochodów jest albo więcej (poprzez naturalny rozwój), albo graficznie jest taki postęp, że mamy całkiem klarownie wyłożone, dlaczego jest ich mniej. Bo twórcy nie zdążyli każdego wymodelować.

Niestety problem z Forzą jest taki, że graficznie to poziom czwórki, tylko w 1080p. Tu i ówdzie jest kilka lepszych efektów, ale pojazdów jakoś szczególnie nie poprawiono i w tych okolicznościach można oczekiwać (tym bardziej od next-gena i pojemności płyty blu-ray), że samochodów wrzucą tam więcej, niż w poprzedniej odsłonie na słabszą konsolę i nośniku DVD.

W przypadku DriveClub nikt nigdy nie sugerował nawet, że liczba samochodów może być wysoka, poza tym gra nigdy nie aspirowała do miana symulatora. W Need for Speedach nie ma tak wielu samochodów, ale nikt ich nie wymaga, bo tam nie o to kompletnie chodzi.

Chyba na kwasie jesteś.

No i co ma czy gra jest symulatorem czy nie do tego ile jest aut - 200 w Forza Horizon się kłania.

W ogóle to bardzo fajnie opisałeś wszystkie gry na PS4 - w 1080p i tu i ówdzie lepsze efekty.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nie no lepiej robić grę ponad 6 lat jak nie więcej i wydać na nią 60 milionów o firmy matki, żeby dać do niej modele samochodów z ps2. #onlyonplaystation

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.