Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Sugerujesz że gdyby nie auta skopiowane z ps2 gra wyszła by powiedzmy 2 lata wczesniej i znacznie taniej?

Ponad 9 mln pudełkowych kopii zwróciło im tą kwotę z nawiązką.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Chyba na kwasie jesteś.

W sumie racja, Forza Motorsport 4 wygląda nawet lepiej.

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Sugerujesz że gdyby nie auta skopiowane z ps2 gra wyszła by powiedzmy 2 lata wczesniej i znacznie taniej?

Sugeruje, że lepiej mieć samochodów mniej ale przynajmniej nie z poprzedniej generacji. Nie wątpię, ze coś tam im się zwróciło po wypuszczeniu prologu już mogli się trochę nachapac na biednych klapkach wygłodniałych next genowego GT a później zonk bo spora część samochodów ma prymitywne zniszczenia i wyglądają jak karton o wnetrzach aut nie wspominając.

Opublikowano

Lol, tutejszy plebs jest śmieszniejszy niż się wydawało. To pisanie o bólu dupki jak co post to epitety o betonach, genderach, chłopakach. No ale w sumie czego oczekiwać po personach które za ksywkę obrały ulubione zabawki z dzieciństwa z gimbo przekręceniem.

I te sonobotki co wcinały zmiksowaną marchewkę za wróbelka Elemelka w czasach świetności PSX. ['] O upośledzeniu polegającym na kończeniu kropką zdań zaczynanych z małej litery nie wspominając. Toć to nawet nie beka a żałość.

8f8207a3732fb92db261ffc09a17170b.png

Jeśli uważasz tutejszych bywalców za matoły, a mimo to poświęcasz swój czas na pisanie tutaj...to cóż, nie wszystko z tobą jest ok.
Opublikowano

Atlas-360.jpg

Atlas-X1.jpg

Wow, ta różnica! To wszystko dzięki mocy chmury oraz dumie wydania 500 dolców.

Sytuacja podobna jak przy MGS, ale przy MGSie byłą gadka "ZOMFG JAKIE RÓŻNICE XBOX SKĄCZONY"

Opublikowano

Sugeruje, że lepiej mieć samochodów mniej ale przynajmniej nie z poprzedniej generacji. Nie wątpię, ze coś tam im się zwróciło po wypuszczeniu prologu już mogli się trochę nachapac na biednych klapkach wygłodniałych next genowego GT a później zonk bo spora część samochodów ma prymitywne zniszczenia i wyglądają jak karton o wnetrzach aut nie wspominając.

ej no co chcesz, wnętrza były goty

gran-turismo-5-spec-2-screenshots4-640x3

Opublikowano

Jasne, zamiast kopiować te plus 800 bryk z past gena, mogli by zrobić dodatkowe 200, ale developing zajął by pewnie nastepne 6 lat. ^^ Ciekawe jak po roku będzie wyglądać sprzedaż GT6, zwłaszcza że wyszła u progu next gena, a cz. graczy nacięła się nierównością poprzednika. Szkoda, bo raz że grafa i model jazdy zostały ulepszone, to dodano także zmienne warunki pogodowe i doby. Na razie, wg vgchartz, to ledwie 2.16 mln po 4 miesiącach.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

ja pitole trzeba kupic ps4, zawsze mi przeszkadzalo w scenie z zyrafa, ze murek nie byl obrosniety trawa, to calkowicie psulo immersje, dobre sony to naprawilo - this is for the players :D

Opublikowano

Maciomaniak widziałeś FM5 na własne oczy, że oceniasz grafę?

Nobodylikeyou grałeś w GT6, że tak piejesz o poprawionym modelu jazdy?

Opublikowano

Atlas-360.jpg

Atlas-X1.jpg

Wow, ta różnica! To wszystko dzięki mocy chmury oraz dumie wydania 500 dolców.

Sytuacja podobna jak przy MGS, ale przy MGSie byłą gadka "ZOMFG JAKIE RÓŻNICE XBOX SKĄCZONY"

Nope - w MGS widać mocno roznice miedzy konsolami, wlasnie przez fakt, ze na jednej konsoli grafa jest ostra jak zyleta, a na drugiej standardowo jest rozmazana packa. Pomijam już fakt, ze MGS mimo wszytsko ma ładną grafe, dobre tekstury, swietne postacie itd... :teehee: Kupic nextgena i grac w gry, które nie wiele roznia się od wersji na 360tke - to jest dopiero ruchanie graczy.

Edytowane przez easye

Opublikowano

WvKf9BV.png

WHBiRS9.png

za wyjatkiem antyaliasingu obrazek z cyklu znajdz 5 roznic :D

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Roznice w jakosci i tak wieksze niz przy titanfall na x360 i xbone.

Opublikowano

Grałem. Dawał radę, ale porownania z "piatką" nie mam. Rozumiem jednak że bardziej ufasz mojej opinii, niż tuzinowi recenzji, gdzie mówiono to samo. B)

E: Fixed. Szlag by trafił ten tablet.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Najbardziej skłonny byłbym uwierzyć maniakom z działu Gran Turismo, a nie korporecenzentom co potrafią przeklejać slogany reklamowe bez większego zastanowienia się.

Opublikowano

Ja widzialem FM5 i gralem w nia, gralem tez w GT6, i ci terasss?
Opublikowano

ja pitole trzeba kupic ps4, zawsze mi przeszkadzalo w scenie z zyrafa, ze murek nie byl obrosniety trawa, to calkowicie psulo immersje, dobre sony to naprawilo - this is for the players :D

Ciągle się czepiasz TLoU na PS4, a tymczasem kupiłeś/kupisz FM na Vite, które jest droższe niż na PC, okrojone i wyszło ze sporym opóźnieniem :D

Opublikowano

-kazda konsolowa gra jest drozsza niz jej odpowiednik z pc

-nie jest okrojona bo to wersja 1do1 w stosunku do trybu classic z wersji pc - jakby byla okrojona to by nie bylo cross save (jedynie ograniczyli aktywne ligi do 3 z troski o loadingi)

-opoznienie to fakt - lipa ze wychodzi to na 2 miesiace przed koncem sezonu

poza tym fm na vite zapewni mi rozrywke na dlugie godziny - w stare wersje na pc potrafilem grac grubo ponad 100h, tutaj bedzie podobnie, multi tlou mnie nie kreci wiec do mnie to parodia placic 250zl za cos co juz ogralem na ps3 i po +- 15h wystawilbym to na pchlim lub allegro

Opublikowano

Ja widzialem FM5 i gralem w nia, gralem tez w GT6, i ci terasss?

No i nic, pytam się osób, które się wypowiadają O_o. Grałeś to świetnie, masz przynajmniej sensowne podstawy do wypowiadania się.

Opublikowano

Ficus - kupowanie PS4 dla TLOU to jak kupic Xbona dla Tytanfall, czy innych gier dostępnych na poprzednia generacje w tej samej rozdzielczości. Jasne - jeżeli ktoś już ma PS4, na PS3 gry nie ogral, to polecam, nawet z lekkim liftingiem, bo wśród nextgenowych tytulow ta gra w sumie nie ma czego się wstydzić, singiel zas i tak będzie najlpeszy ze wszystkic, które wydano...

Ja wolalem dolozyc 4 stowy i kupic PS3 (spore zaleglosci), zresztą gier jest od za(pipi)ania, dostaje je albo za darmo, albo w promoacjach pokroju Ni No Kuni za 20 zl, zwłaszcza, ze zapowiedzi na najbliższe miesiące nie sa optymistyczne...

(w tym roku więcej gier wychodzi na PS3 i X'a niż na nextgenach :teehee:)

Edytowane przez easye

Opublikowano

No jasne bo lepiej bylo wydać grę na premierę ktora by była demem jak nowa Forza i KI. Botom to w sam raz bo lubią płacić za niepełne produkty.

Mocne słowa, gra z 200 furami to demo, ciekawe ile Driveclub będzie miał bo w takim razie musi mieć więcej niż Forza by się nie upokorzyć.

tylko, ze ja patrze przez pryzmat poprzednich czesci. A piątka przy takiej czwórce niestety wyglada biednie. I choc nie jara mnie forza i inne symulatory to wolał bym te gre zaobaczyć pod koniec 2014 roku. Z wypalajaca gałki oczne grafiką i ogromna ilością contentu przewyższającą poprzednią część. A nie na predce robiąna grę tylko po to, żeby MS mogł potem powiedziec "mamy duzo gier na premierę konsoli"

Opublikowano

poza tym fm na vite zapewni mi rozrywke na dlugie godziny - w stare wersje na pc potrafilem grac grubo ponad 100h, tutaj bedzie podobnie, multi tlou mnie nie kreci wiec do mnie to parodia placic 250zl za cos co juz ogralem na ps3 i po +- 15h wystawilbym to na pchlim lub allegro

A widzisz... nie bronię tutaj tej polityki wydawania wersji HD, ale podobny argument może działać na korzyśc tej redycji TLoU. Komuś może multi pasować na tyle, że chętnie przerzuci się na jego nowsza wersję. Moga też być osoby, które z jakichś powodów ominęły tę grę na PS3, a tej konsoli już nabywać nie zamierzają lub zechcą już ograć wersję w 1080p.

Ostatnio Ficek za bardzo na wszystko zrzędzisz :P

Edytowane przez Emet

Opublikowano

tygodniowa sprzedaż konsol światowo (29 marzec - 5 kwiecień)

PS4: 164k
3DS: 111k
XB1: 85k
PS3: 57k
PSVita: 50k
Wii U: 34k
X360: 30k
PSP: 13k
Wii: 9k

Ahh, zniżenie ceny do poziomu PS4 wraz z najbardziej hajpowanym "exem" TF w zestawie nie za bardzo pomogły [*] No ale może najbliższy ex podciągnie sprzedaż X-a...Eee, a kiedy jest najbliższy? No nieważne, to podciągnie się multiplatformami, w końcu one najlepiej się sprzedają na Xbone. Yup.

Wii U :(

Opublikowano

Nie zrzedze tylko od jakiegos czasu bardzo mi sie nie podoba polityka next genow - nie masz pojecia jak czekam az wyjdzie cos co mnie nakreci tak by wreszcie kupic ps4, wypatruje newsow, a tu kazdy dzien zamiast mnie nakrecac to mnie od nich odstrasza i tylko utwierdza w przekonaniu by olac je jeszcze przez te 2 lata by potem miec na dzien dobry chociazby batmana, wiedzmina3 i outcast hd.

Jak juz bede miec ps4 to pewnie i tlou hd tez odpale ale wtedy to juz bedzie pewnie chodzic za 50zl, a i od momentu w ktorym skonczylem ta gre na ps3 minie juz wiecej czasu i bede sie bardziej jarac przechodzac ja po raz kolejny (na razie jest dla mnie to za swiezy tytul, a zmiany graficzne za male by rzucic sie na to znowu).

+ Dodał MODERATOR
Bez osobistych wycieczek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.