Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie będę się wypowiadał na temat next genów bo wiem że każda decyzja kupna jest uwarunkowana innymi wymaganiami i każdy zakup jest dobry.
Ludzie zapominają że konsolę kupuje się dla gier. Naprawdę nie obchodzą mnie specyfikacje techniczne i użyte w grze efekty skoro nie sprawia mi on frajdy. Tyle.

Przepraszam za kolegę easye-go ostatnimi czasy zrobił się do jednostronny.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

MS jest w czarnej (pipi)e

W du.pie to jest na razie Nintendo z Wii U a nie M$, którego konsola jak na ilość rynków, na których jest dostępna radzi sobie dobrze. Pytanie tylko ile osób z krajów, w których X0 nie jest oficjalnie dostępny a większość usług konsoli działa zdecydowała się sprowadzić sprzęt na własną rękę. Po premierze konsoli na takim rynku popyt może być mniejszy od oczekiwań.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Przecież xone można bez problemu kupić w naszym kraju i pewnie jest to samo z Czechami czy Słowacja. Ale spoko, poczekajmy na oficjalną premierę, wówczas ludzie się rzuca już oficjalnie na droższy i gorszy sprzęt.

Pamiętajcie, Europa=plejstejszon, zwłaszcza teraz, gdy microsoft wyrobił swojej konsoli taką reputację.

Opublikowano

Nie żaden wstyd bo to gra na dwie a w sumie już trzy platformy. SS dobiło do miliona w 9 dni jeśli wierzyć newsom - jak na markę inFamous  w chvj dobry wynik.

Chodzi mi tylko o sprzedaz na Xbona. Nie podliczam PC i 360 (nawet nie wiem kiedy jest premiera)

Opublikowano

No ale co ty porownujesz infamous dla koneserów z codem z robotami dla nizszej klasy?

Opublikowano

inFamous dla koneserów. Koneserów czego? Wydmuszek?

Opublikowano

No ale co ty porownujesz infamous dla koneserów z codem z robotami dla nizszej klasy?

Porownuje pierwsza next genowa gre z super grafa na nadkonsole (prawie 7 mln sprzedanych PS4) do 792p, 6vs6, online only, nie mozna pograc w lesie na grzybach. beka beka i jeszcze raz beka na Xbona (sprzedaz gorsza niz Wii U). Sony ma najlepsze studia no nie? 1mln sprzedanych kopii to bardzo dobrze jak na ta serie? To co to za seria?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Dla koneserow... to zes chlopie dowalil teraz. Infamous jako krzyk rozpaczy w zwiazku z brakiem gier na PS4.... koneserow... nosz tekst dnia... 

Opublikowano

xboty wszystko łykają jak młode pelikany...

Opublikowano

Czyli prowo dziffki? Ja wiem, że to wojny, ale litości...

Opublikowano

xboty wszystko łykają jak młode pelikany...

zapomniales napisac "haha, zartowalem".

Czyli prowo dziffki? Ja wiem, że to wojny, ale litości...

Teraz to prowo z tego robi, bo sie lekko skompromitowal... 

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Dla koneserow... to zes chlopie dowalil teraz. Infamous jako krzyk rozpaczy w zwiazku z brakiem gier na PS4.... koneserow... nosz tekst dnia... 

Koneserow betonu chyba 

Opublikowano

No nie spodziewalem sie ze ktos sie bedzie produkowal zeby w ogole na takie brednie odpisac, nawet tutaj.

Opublikowano

Klapki nie widzą różnicy w Bayonetta, czy w Orange Box. Ale widzą różnicę pomiędzy 1080p a 900p. Ot taka dziwna wybiórczość widzenia

Kto konkretnie? Dla mnie najbardziej odżałowane są właśnie Orange Box i GTA4, za to już taki Bioshock Infinite pomijając bardzo sporadyczny screen tearing, poza najbardziej spektakularnymi efektami vigorów (efekt małej atomówki) spadków animacji prawie nie ma. Konczylem 3 raz nie dawno. Najwieksza beka x-bona to fakt że pojawił się później, a i tak prezentuje gorszy poziom. Problemem ps3 okazało się niestety jego choojowa specyfikacja programowania, ale po 1st party devach widać różnicę na plus.

Opublikowano

Sony uczy się na swoich błędach, a co robi micro to ja nawet nie.

Opublikowano

Infamous dla koneserow gamingu

A iras krytykiem kulturalnym operetek

Opublikowano

No nie spodziewalem sie ze ktos sie bedzie produkowal zeby w ogole na takie brednie odpisac, nawet tutaj.

Trolling is a art

Opublikowano

Kolejny post Zeratula i kolejny raz o braku gier na PS4. Ciągle jedno i to samo. Pisz o czymś innym, bo roki się to nudne i (pipi)ovo walczysz o ten swój ukochany kawałek plastiku.

Opublikowano

Klapki nie widzą różnicy w Bayonetta, czy w Orange Box. Ale widzą różnicę pomiędzy 1080p a 900p. Ot taka dziwna wybiórczość widzenia

Kto konkretnie? Dla mnie najbardziej odżałowane są właśnie Orange Box i GTA4

No jak to kto? Klapki! Nieważne nicki, ktoś na pewno! I ta sama osoba na pewno też jara się różnicą między 900p, a 1080p!

Opublikowano

Brak gier na PS4, no chlopie, u Ciebie chyba na półce skoro kupujesz gorszego MGSa na XOne zamiast na PS4
Opublikowano

No xboty ostatnio nie w formie,może dlatego że przez następny rok nic na xboxa nie ujrzymy.

Opublikowano

Brak gier na PS4, no chlopie, u Ciebie chyba na półce skoro kupujesz gorszego MGSa na XOne zamiast na PS4

Nie jestem koneserem dlatego gram na Xbox One

Opublikowano

ps4, infamous, dobre wino i żar kominka a xbone doritos, mountain dew i titanfall

Opublikowano

Wybieram bramkę nr 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.