Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Niestety kolejny dzień stracony dla pod720konsoli, bo Naughty Gods stuknęła trzydziestka.

ibzK7ojCcqkHLJ.jpg

EDIT//

Aż minusa dostałem, jakiegoś botka boli, że gry od Bogów nie wychodza poza markę PlayStation.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Symulator noszenia drabiny to dla mnie najlepsza gra na ps3!

Opublikowano

Sonytakiedobre, beka z Xboxa i F2P Forzy, tyle że za 60 dolców:

DriveClub will not include microtransactions

PS4 racer DriveClub will not include microtransactions, a common business model which its design director called a "plague."

Evolution Studios' Paul Rustchynsky Tweeted a link to our Trials Frontier review, which took serious issue with the game's monetization schemes. He added that "even Trials has been infected by this plague."

But when a fan asked whether DriveClub would include such microtransactions, Rustchynsky responded in no uncertain terms.

Więcej tutaj:

http://www.computerandvideogames.com/458484/driveclub-will-not-include-microtransactions/#nnn

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

zeratul, dlaczego usunąłeś stare odcinki 4xSHOW?

za bardzo bolało jak ps3 jednak uciągnęło bioshocka? :(

Opublikowano

Od kiedy dlc = mikrotransakcje?

BTW Zeratul te posty o braku gier na PS4 to już chyba przez łzy ostatkiem sił ciśnie :(

Opublikowano

zeratul, dlaczego usunąłeś stare odcinki 4xSHOW?

za bardzo bolało jak ps3 jednak uciągnęło bioshocka? :(

nic nie usunalem... 

Opublikowano

to gdzie są stare odcinki, m.in. ten w którym wkładasz płyte z xboxowym bioshockiem do ps3 i robisz heheszki że nie działa?

Opublikowano

Przecież Bioshock 1 lepiej wygląda na PS3.

pewnie dlatego usunął mięczak jeden

Opublikowano

nie podoba mi się to swobodne szydzenie z infamous. to znaczy w trójke nie grałem, ale jeżeli prezentuje podobny poziom co poprzednicy, to jest bardzo dobrze. tak swoją drogą, to jakiś czas temu dwóch delikwentów gardziło fabułą i scenariuszem pierwszego infamousa. yebłem i śmiechłem, bo to jeden z najmocniejszych scenariuszy odchodzącej generacji, świetnie rozpisana rzecz. dwójka jest nieco nierówna, ale ma pare mocarnych momentów. była też wrzuta o tym, że głównemu bohaterowi brakuje charyzmy. no litości. ja bardzo liczę na to, że historia cole'a i przewodników zostanie przeniesiona na format kinowy, wraz z mocarną końcówką i "złym" zakończeniem dwójki. dojrzała opowieść o superbohaterach, przynajmniej ocierająca się o geniusz strażników. 

przymominam, że zeratul bardzo pozytywnie zrecenzował shadow fall na jednym z portali, wystawiając 8+. teraz grzmi o huyowości exów plejstejszynowych.

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

to gdzie są stare odcinki, m.in. ten w którym wkładasz płyte z xboxowym bioshockiem do ps3 i robisz heheszki że nie działa?

pewnie ustawione jako prywatne...

Opublikowano

zrobiłem włama na konto zeratula i sie zastanawiam czy są chętni żeby zobaczyc jak ośmiesza sie xbociarnia przed premierą bioshocka na ps3?

Opublikowano

Palmer Luckey

If you try to push something like Call of Duty, everyone, even the peasants would know that it was a terrible experience.

xD

Ogólnie polecam całą konferencję, jest trochę o chmurze, trochę beki z MS i windowsa i pewnie konsolowcy coś znajdą żeby trollować w CW. Polecam tylko wyciszać dzwięk jak gość z Nvidii zabiera głos, szkoda nerwów na słuchanie tej sztucznej obrony Microsoftu.

Opublikowano

Przecież Bioshock 1 lepiej wygląda na PS3.

pewnie dlatego usunął mięczak jeden

każdy BioShock prezentuje się lepiej, jeśli chodzi o sprzet Sony.

tylko pierwszy wymagał do tego 500 mb patcha^^

Opublikowano

yebłem i śmiechłem, bo to jeden z najmocniejszych scenariuszy odchodzącej generacji, świetnie rozpisana rzecz. dwójka jest nieco nierówna, ale ma pare mocarnych momentów. była też wrzuta o tym, że głównemu bohaterowi brakuje charyzmy. no litości. ja bardzo liczę na to, że historia cole'a i przewodników zostanie przeniesiona na format kinowy, wraz z mocarną końcówką i "złym" zakończeniem dwójki. dojrzała opowieść o superbohaterach, przynajmniej ocierająca się o geniusz strażników.

Koncówka Infamous 1 była bdb. ale serio Kazub, ukończ TLOU, Deus Ex Human Reolution, Bioshock 1/ Infinite, a nawet dodatki fabularne do Bio2 i Infinite. Niebo, a Ziemia.

Opublikowano

To smutne, że wysoko w szeregach Sony Defense Force wciąż są ludzie, którzy nie grali w GOTY GOTG over 200 GOTY awards The Last of Us.

Opublikowano

To smutne, że wysoko w szeregach Sony Defense Force wciąż są ludzie, którzy nie grali w GOTY GOTG over 200 GOTY awards The Last of Us.

Tyle tych exów, że ciężko nadążyć ze wszystkimi.

Opublikowano

Ale to TLOU

Opublikowano

Serio? A co w tamtym roku było bardziej warte ogrania?

Opublikowano

Dokladnie co za choojowy rok.

Opublikowano

Ale to TLOU

Lol, noszenie drabiny.

Nie no, parę dni temu zagrałem w demo TLOU, dołączane do GoW: A i jestem miło zaskoczony. Oczekiwałem nudnego samograja z dobrą fabułą, a tutaj.. gameplay jest serio dobry. Podoba mi się cover system.

Ja mam starsze zaległości (i tańsze) niż 2013 rok ;p

Opublikowano

Hotline Miami.

Opublikowano

Nie ten rok Masorz. :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.