Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

No właśnie. Dlatego jestem pewien że w kwestii exów tak jak X360>PS3 tak będzie X1>PS4.

ahahahah no nieee, ahahahah kocham ten temat

no ja też, bo upośledzenie sięga zenitu. Ch.uj tam w twój gust czy personalne pobudki, mają ci się eksy bardziej podobać na ps3 i ch.uj, nie ma innej opcji. Nie podobają ci się? No to masz ku.rwa problem koleś, idź z tym do lekarza.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

borderlands-2-vita-x360-comp.gif?resize=

X360 < VITA

Opublikowano

X360 < VITA

haha tak zmiejszenie liczby detali i dodanie większej ilości cel shadingu napewno korzystnie wpływa na odbiór tej gry

Opublikowano

No właśnie. Dlatego jestem pewien że w kwestii exów tak jak X360>PS3 tak będzie X1>PS4.

no ja też, bo upośledzenie sięga zenitu. Ch.uj tam w twój gust czy personalne pobudki, mają ci się eksy bardziej podobać na ps3 i ch.uj, nie ma innej opcji. Nie podobają ci się? No to masz ku.rwa problem koleś, idź z tym do lekarza.

To samo tyczy sie Xbotów. Ci hipokryci :)

X360 < VITA

haha tak zmiejszenie liczby detali i dodanie większej ilości cel shadingu napewno korzystnie wpływa na odbiór tej gry

Jak na kieszonsolke to i tak za(pipi)iście

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Wracając do pecetowych gier na wyłączność. Bardzo spodobał mi się ten:

http://tvgry.pl/?ID=4168

Mnożą się ostatnio gry survivalowe, podobne do DayZ - Nether czy chociażby Rust. Ich losy na pewno będę śledził na bieżąco. Podoba mi się taka rozgrywka.

Opublikowano

w końcu ktoś zrozumiał. btw nikt mu nie zabrania lubienia exów x360 bardziej od tych na ps3. szkoda tylko że ograł ich o wiele mniej na ps3.

Opublikowano

Bo dużo ich nie ma. Gierki, które są obsrywane przez multiplatformy mnie nie interesują.

I nie będzie mi zarzucał że nie ograłem tych exów z PS3 co trzeba typek co nadal nie ma ogranego TLOU. Ale rozumiem, tyle gó.wien Sony wydaje trzeba je ograć wpierw nawet jak są chuyowe, ważne że Sony.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

w końcu ktoś zrozumiał. btw nikt mu nie zabrania lubienia exów x360 bardziej od tych na ps3. szkoda tylko że ograł ich o wiele mniej na ps3.

ważne, że ograł TLOU c'nie, bo nie wszystkim się tego udało dokonać jak na razie

hehe

Opublikowano
Bo dużo ich nie ma. Gierki, które są obsrywane przez multiplatformy mnie nie interesują.

no ja bym wiele ominął gdybym tylko kupował gry, które mnie interesują po trailerku.czy gatunku Czasem warto zaryzykowac i kupic cos poza swoim bezpiecznym terytorium, coś co inni ci polecają. Warto poszerzac horyzonty dla różnych smaków i różnorodności. A nuż odkryjesz coś nowego co ci się podoba, a o tym nie wiedziałeś. W pewien sposób cię podziwiam, bo już dawno przestałbym grac gdyby wiekszosc moich tytułów zawierała bronie i szczelanko.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

x 360 nie ma genialnego demons soula, więc o czym my tu rozmawiamy.

Opublikowano

no ja bym wiele ominął gdybym tylko kupował gry, które mnie interesują po trailerku.czy gatunku Czasem warto zaryzykowac i kupic cos poza swoim bezpiecznym terytorium, coś co inni ci polecają. Warto poszerzac horyzonty dla różnych smaków i różnorodności. A nuż odkryjesz coś nowego co ci się podoba, a o tym nie wiedziałeś. W pewien sposób cię podziwiam, bo już dawno przestałbym grac gdyby wiekszosc moich tytułów zawierała bronie i szczelanko.

Horyzonty moje poszerzają multiplatformy. Sony nie wydaje gier z każdego gatunku, nie wiem czy o tym wiesz.

Opublikowano

Bo dużo ich nie ma.

Podejrzewam, że dużych gier AAA jest jakieś 2 3 razy więcej jak u MS, ale wiadomo każdy ma swój gust. Są i tacy co na Vicie grają :)

Opublikowano
Horyzonty moje poszerzają multiplatformy. Sony nie wydaje gier z każdego gatunku, nie wiem czy o tym wiesz.

Jak tam uważasz.

Opublikowano

Twisted Metal, jakieś Socomy czy All Stars to raczej tytuły klasy A, max AA.

Nie chodziło mi akurat o te gry.

Opublikowano

Nie pisalem ze Micro ma lepsze exy na Xbona tylko ze ogolnie ma exy ktore nie pozwola mu zginac bo takie marki jak Halo czy Gearsy sa wielkie i napewno sprzedadza konsole w wiekszych czy mniejszych ilosciach. A jak ktos pisze o laserkach - blasterkach to rozumiem ze nowe KZ juz mu nie podchodzi, jak ktos kocha LBP to na Xbona bedzie Project Spark. Jak Alan Wake to jest zawod to ja juz tego poprostu nie umiem wytlumaczyc i czy naprawde GT z autami z psx'a jest lepsze od Forzy? :pinch: No ale rozumiem jak gra nie jest robiona przez studio Sony to nie jest warta uwagi - ciachanie pila mechaniczna Locustow jest slabe, (pipi)a tyle lat w niewiedzy :confused:  

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jak tam uważasz.

Wiadomo, każdego gatunku to nie ma, ale pod względem różnorodności wypadają znacznie lepiej.

Generalnie to najczęściej jest tak, że gramy tam, gdzie mamy znajomych, a większość moich z xboxa 360 już nie gra na tej konsoli. Do tego gwoździem były kolorowe gearsy i średnie Halo 4, więc sprzedałem i stałem się Sony only póki co.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

porównanie borderlands 2

Ten z Vity wyglada jak Borderlands 1

Opublikowano

i tak nie ma zle o ile framerate bedzie stabilny

Opublikowano

Ja jestem ciekawy jak będzie z FOV, loadingami i widocznością na małym ekranie, ale i tak Borderlands w kieszeni wydaje się zarąbistą sprawą.

Opublikowano

x 360 nie ma genialnego demons soula, więc o czym my tu rozmawiamy.

ale mazeusza nie interesuje średniowieczne machanie mieczem. rpg tak, ale te pif paf. jrpg nikogo, bajkowe krainy dla dzieci. bijatyki też, dlatego kulawy krzyżak jest git. platformówki nikogo, no jest ratchet i ma dużo pif paf, ale nie, jednak nie. samograje jak journey, flower, unfinished swan to wiadomo, trująca zaraza na 4h, nie kalkuluje sie. okami ? japońska gra dla pedałów w kolorowej kranie. to może odświeżone, pieknie śmigające w hd team ico collection ? panie, szczym do ludzi. może jakby wydali mitycznego guardiana...nie, zaraz, wróć. no to może arkejdowe, izometrycz pif paf w dead nation ? dużo pif paf, bum bum, krew zombi śmierć.....nie ma na marketplace, yebać to. TYLKO XBOX. 

wyrosłeś na blaszce ? psx widziałeś u kuzyna ? TYLKO XBOX.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.