Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

To jest nie fair.

Na takiej zasadzie każdy z nas to PC-Bot, tylko z rożnych okresów, np ja kiedy grałem w FIFĘ 95 raven ssał jeszcze sutki matki.

PC ZAWSZE W MYM SERCU

YOU WERE A TEMPLAR, JONDAAAH

Byłeś blacharzem i zdradziłeś. Zdrady się nie wybacza.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

To jest nie fair.

Na takiej zasadzie każdy z nas to PC-Bot, tylko z rożnych okresów, np ja kiedy grałem w FIFĘ 95 raven ssał jeszcze sutki matki.

PC ZAWSZE W MYM SERCU

YOU WERE A TEMPLAR, JONDAAAH

Byłeś blacharzem i zdradziłeś. Zdrady się nie wybacza.

Opublikowano

Warcraft 3 + Frozen Throne & HOMM3.

Prawie tak dobre jak Sony. :3

Opublikowano
1344574133337.jpg
Opublikowano

Kupię to w czerwcu i zrobię musical, w którym wyśpiewujecie w swoje strony kolejne obelgi. Jak u was z głosem? Wysoki? Niski? Chcę, aby wyszło profesjonalnie.

Może nawet zostaniecie kolegami? Będę was obserwował.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ahh... Mogliby cały taki spinoff w uniwersum Halo zrobić, ta misja to był czysty miodek:

No i nie zapomnę o podobnej misji z Halo 4 <3

No i misja z Pelicanem :D

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Taa, ale była beka bo podobna misja w kosmosie w KZ3 wyglądała lepiej, chociaż misja w Reach nie przypominała celowniczka dla ułomnych.

Pamiętam te teksty, że Killzone 3 też ma super misję w kosmosie, później kupiłem grę i mało jaja nie zniosłem jak doszedłem do tego etapu gry :P

Opublikowano

1. Ta smieszna misja w Halo Reach byla ok.

2. Ta podobna misja w Halo 4 byla beznadziejna.

3. Star Citizen ? Idz umrzyj. Colony Wars niszczy to (pipi).

PS. Killzone xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Widzę, że ten temat to teraz kto kogo bardziej rozumie.
Adi jak tam line-up tytułów na blacharnię na 2014? Juz planujesz wymieniać kompa czy lecisz indyki jak bluber wymawiając sobie ze to przyszłość elektronicznej rozrywki?

Lajnap bardzo fajny na 2014. Pillars of Eternity, nowa Civka w kosmosie, Wasteland 2, The Forest, Project Cars, Lichdom, Dark Souls 2, nowy Batman, Alien, Routine itd. Z profilu Steam wynika że gram średnio 30h tygodniowo a wiem że i tak mi czasu nie wystarczy żeby ograć wszystkie dobre gry zapowiedziane na ten rok bo ciągle wychodzą jakieś dodatki (np. kilka dni temu darmowe do FTL i ARMA3, oba bardzo dobre) oraz patche z nowym contentem do gier Early Access które kupiłem i w które gram jak DayZ, Space Engineers czy Assetto Corsa (które akurat pożyczam przez family sharing).

Nie sądze żebym musiał w tym roku cokolwiek wymieniać żeby grać na ultra, zależy w sumie od Arkham Knight.

ponoć pecetowy mesjasz a dogfigthy są lepsze w Halo reach a tam to jedynie 1 rozdział xdDDD

Mazzeo ale wiesz że to jest pre alpha z 10 graczami na mapie bo dopiero zaczęły się prace nad udoskonalaniem netcode'u? Domyślnie w Arena Commanderze (czyli tym "module" do dogfightingu) ma być 60+ graczy (mają w alphie stopniowo zwiększać liczbę graczy), statki z kilkuosobową załogą, tryb na zasadzie hordy z GoW i inne ficzery. W takim stadium developingu gry od innych devów możesz zobaczyć co najwyżej na filmiku "making of" po premierze 

Nie było chyba jeszcze tak ambitnego projektu jak Star Citizen więc tekst Insa z Colony Wars można tylko skomentować w jeden sposób: XD

Colony Wars było dobre ale to był inny rodzaj gry.

Wyprzedzając post Waldusia. Tak ta gra będzie karciła karty graficzne jak żadna inna, tak kupie na premiere SC nową kartę żeby grać jak król. Premiera singla koło wakacji 2015 więc w sam raz.

Pod koniec miesiąca wychodzi ten Dogfighting Module więc pochwalę się jak bardzo mój obecny setup płacze jak to odpala.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Zmieniajac troche temat, czy ktos wie czemu Jesper Kyd nie robi juz OSTkow dla asasyna ? Wiem, ze seria znienawidzona, ale koles robil wspaniala robote i nie wiem czemu z niego zrezygnowali.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Dowiedział się, ze w ta serię grają ludzie pokroju Lajonela i zrezygnował.

Opublikowano

Gościu poświęcił 4 lata treningu  by najlepsza grę wszechczasów przejść 7 minut krócej (teraz 20 minut)

jakby ktoś był ciekaw jak wygląda przejście GOAT

Opublikowano

ponoć pecetowy mesjasz a dogfigthy są lepsze w Halo reach a tam to jedynie 1 rozdział xdDDD

Bede musial kompa zmienic dla tej gry cos mi sie wydaje. Sa w ogole jakies dobre gry w tym klimacie? Czy colony wars było ostatnie?

Opublikowano

Bede musial kompa zmienic dla tej gry cos mi sie wydaje. Sa w ogole jakies dobre gry w tym klimacie? Czy colony wars było ostatnie?

do głowy przychodzą mi Elite: Dangerous, Evochron Mercenary i Star Conflict (F2P od twórców War Thunder)

Elite to early access a Evochron Mercenary graficznie nie zachwyca ale daje namiastkę tego co będzie w Star Citizenie, jest bardzo rozbudowany

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.