Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

ogolnie cala ta gra , cos pieknego ...

SOTC - GOTG 6th generacji

TLOU - GOTG 7th generacji

sprawdzone info

Edytowane przez erix

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Od dwóch lal leży u mnie na półce kolekcja Ico. Jestem inny?

Opublikowano

No to sprzedaj Guernicowi, jeśli nie masz zamiaru poznawać wiecznych klasyków.

;'( genialny utwór.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

sotc spoiler

Argo...

tumblr_m4gjkdgaJp1r3rcd2.gif

Opublikowano

No to sprzedaj Guernicowi, jeśli nie masz zamiaru poznawać wiecznych klasyków.

;'( genialny utwór.

Dawno ost nie katowałem.

Opublikowano

sotc spoiler

Argo...

Ale i tak sie okazuje ze zyje, wiec... :potter:

Opublikowano

sotc spoiler

Argo...

Ale i tak sie okazuje ze zyje, wiec... :sorcerer:

no tak ale

sam moment wpisany w scenariusz i jego wykonanie za pierwszym razem mnie zmiotło , to ze sie potem konczy wszystko szczescliwie (?) to na cale szczescie , bo inaczej zdruzgotanie byloby do dzisiaj

Opublikowano

ICO sprzedało się oficjalnie na ps2 w 0.47 mln. egzemplarzy. SOTC w 1.14 mln. Kolekcję HD zakupiło 1.1 mln. graczy. Dane wg vgchartz, nie obejmujące sprzedaży przez psn. Obok RDR ostatni tytuł jaki zakupie na ps3.

Jako ciekawostkę dodam że kolekcja GoW 1&2 HD poszła w 2.5 mln.

Opublikowano

sotc spoiler

Argo...

Ta scena serio mną wstrząsnęła. Chyba wolę bardziej zwierzęta od ludzi [*] i poczułem serio ulgę jak jednak okazało się, że żyje. A potem zobaczyłem, że kuleje. :-(

<pokłony>

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

sotc spoiler

Argo...

Ale i tak sie okazuje ze zyje, wiec... :sorcerer:

no tak ale

sam moment wpisany w scenariusz i jego wykonanie za pierwszym razem mnie zmiotło , to ze sie potem konczy wszystko szczescliwie (?) to na cale szczescie , bo inaczej zdruzgotanie byloby do dzisiaj

Ano, prawda, mnie tez

https://www.youtube.com/watch?v=BbOnvj9wZKc

albo remix

oba geniusze <3

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

A ICO nie ssie, wiadomo, że trochę się zestarzał pod względem mechaniki (te skoki na linę...), ale do dzisiaj rozwala klimatem i tajemniczością. Ostatnia scena też goty.

A wszedł ktoś do Ogrodu w SotC? ;P

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

ICO ssie. SotC GOTY

Serio. Może jakbym przy premierze zagrał w ICo to zrobiłoby, na mnie, wrażenie, a po SotC nie daje rady, już chyba ze 4 razy zaczynałem i klops.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Ja na PS2 wieki temu, a ICO ssie pod wgzledem mechaniki jak i po prostu ogolnie, to srednia gra, srednia fabularnie, srednia we wszystkim ;/ Niestety...

Opublikowano

Mam to wydanie hd na ps3, dwie jedne z lepszych gier w jakie grałem, tylko na plejstejszon. Przypadek?

Opublikowano

Nope.

Ost to jedyna rzecz jaka mi sie podobala w ICO. No i od biedy zakonczenie

Opublikowano

Gry takie jak Okami, Ico, SOTC, Brothers A Tale of 2 Sons, czy też zwyczajnie mniej eksplorowane, ale niecodzienne tytuły jak Dragon's Crown (0.41 mln na ps3) utwierdzają mnie w przekonaniu jakim s(pipi)ielstwem jest cebulactwo i handel używami. Szczególnie na przykładzie zdominowanej przez militarne shootery FPP odchodzącej generacji.

Opublikowano

Handel używkami się nie podoba? Czyżby ukryta opcja xboksowa? Kibicowałeś po cichu Donowi jak próbował graczom wsadzić metrowe dildo wprowadzając always-online DRM na X1? 

Opublikowano

Gry takie jak Okami, Ico, SOTC, Brothers A Tale of 2 Sons, czy też zwyczajnie mniej eksplorowane, ale niecodzienne tytuły jak Dragon's Crown (0.41 mln na ps3) utwierdzają mnie w przekonaniu jakim s(pipi)ielstwem jest cebulactwo i handel używami. Szczególnie na przykładzie zdominowanej przez militarne shootery FPP odchodzącej generacji.

Czemu winisz za to rynek wtórny? Widocznie jest na nie mniejszy popyt a hardkorowi gracze to już chyba mniejszy segment odbiorców. Wiadomo, że to wspaniałe gry ale nierzadko ludzie kupują zupełnie inne gry - no bo skąd taka sprzedaż gier sportowych czy strzelanek? Gracze głosują portfelami. Nie wszyscy są tacy jak w Console Wars - w sumie stanowimy mały odsetek. 

Opublikowano

Nie wszyscy są tacy jak w Console Wars

Chcesz powiedzieć, że większość graczy to nie idioci skazani na jeden sprzęt zakochani w kawałku plastiku? Jestem w szoku ;)

Opublikowano

Raczej chodziło mi o masową świadomość klientów. Niby dużo się zmienia ale jak widać nie do końca.

@Don: brzmi to dziwnie w Twoim wykonaniu xD

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

@ Bluber

Spoiler tylko dla tych co ukonczyli SOTC

fabularną kontynuacją SOTC jest ICO. Obie gry łączy ta sama postać.

xD

no stary, to tak jakbyś chciał polecić komuś kto chce więcej Ojca Chrzestnego przeczytać inną ksiązke Puzo.

Opublikowano

Handel używkami się nie podoba? Czyżby ukryta opcja xboksowa? Kibicowałeś po cichu Donowi jak próbował graczom wsadzić metrowe dildo wprowadzając always-online DRM na X1?

Napisałem to z premedytacją by wywołać shitstorm. ;] Oczywiście że uznaje tego rodzaju handel, ale co innego handlować towarem o ktorym wiadomo że się sprzedały jak gry R*, Activision, czy zwyczajnie tytuły, które odniosły już finansowy sukces, a co innego kompletnie świeże marki, czy przedstawicieli gatunków prawie już nieobecnych jak np. wspomniany DC. Mam przypomnieć co się stało ze studiem, które dało swiatu Okami?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.