Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ja myślałem ze rozmawiamy o sprzęcie do grania a nie o sprzęcie do diagnozowania wirusów, dbania o ikony, odkurzania środków, nakładania past na procesor czy wymieniania diod. No ale każdy ma jak sobie pościeli - jedni wolą grać w GOTY gry które potem wspomina całe forum, inni wolą licytować sie kto jest większym leniem bo ma kurz w obudowie tower midi stojącej obok biurka z Bodzio Meble za 99zl

Nie jest tajemnicą, że komputer nie służy do grania (chyba że w strzelaniny czy strategie, ale te mnie nie interesują). Jeśli chciałbym kupić sprzęt do gier, to łyknąłbym ponownie konsolę, na którą takowe ostatnio wychodziły, tj. PS2.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

W okami na PS3 gra sie tak samo jak na PS2, czyli bardzo wygodnie :) Malowanie galkami nie sprawia zadnego problemu, a jak masz Movea to mozesz grac tak samo jak na Wii ;) 

Opublikowano

Jak wyglada sterowanie w okami na ps3? Grałem wczesniej tylko na wii.

Albo normalnie na padzie albo Move

Opublikowano

Jak wyglada sterowanie w okami na ps3? Grałem wczesniej tylko na wii.

To się nieźle skrzywdziłeś, bo wersja na Wii to ponoć kupsko.

Opublikowano

No proszę jaki wysoki poziom w CW, jak chcecie to potraficie :) ICO, SOTC i Okami to najlepsze co spotkało czarnulę. Ma ktoś oprócz mnie platynę w Okami HD?

Opublikowano

Respawn Entertainment ogłosiło, że już w maju br. pojawi się pierwsze DLC do Titanfall. Expedition dorzuci trzy nowe mapy i będzie kosztowało 9,99 dolarów.

Trzy nowe mapy za 10 dolców i grania na rok normalnie. Lepsze to od exów.

(tak wcinając się i perfidnie burząc zaskakująco wysoki poziom CW)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

No proszę jaki wysoki poziom w CW, jak chcecie to potraficie :) ICO, SOTC i Okami to najlepsze co spotkało czarnulę. Ma ktoś oprócz mnie platynę w Okami HD?

OkamiHD_7.jpg

soon...

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Jakie gry były najbliżej klimatem do team ico? Wśród indyków Brothers, Journey... Any more?

Opublikowano

Titanfall. Razem ze swoim tytanem sobie milczycie.

Opublikowano

To jest ten moment w którym ktoś z dumą obwieszczenia "Tylko X-Box". <zazdrosny>

Opublikowano

OkamiHD_7.jpg

soon...

?! O.o Będzie w UE? Jak tak to dojdzie jeszcze jeden zakup.

Opublikowano

Nie będzie w UE, ale można zaimportować (PS3 jest region free, a gra ma angielskie napisy).

Opublikowano

Oddac komputer w dzisiejszych czasach do naprawy jest tak samo latwo jak konsole.

Nie wiem w czym problem, to tak wracajac do tematu z przed 2 stron.

Opublikowano

Grzehoo, ale tu nie chodzi czy ktoś to zrobi, czy nie. Bo na ogół metodą prób i błędów, choćby po pół dnia grzebania i przeszukiwania netu, dojdzie się do problemu. I wbrew pozorom to nie jest tylko kwestia "kilku komponentów", bo te komponenty tworzą symbiotyczną całość, która w nieodpowiedniej kombinacji, może sprawiać problemy. To sprawia, że trzeba przy tym posiedzieć i potracić czas (i nerwy, jak ktoś jest neurotykiem). W przypadku konsoli, nie otwierasz jej żeby upewnić się że coś jest rąbnięte.

Oczywiście jeśli ktoś kupił kompa w jednym sklepie i ma na całego gwarancję, to pół biedy. Wtedy jest jak z konsolą - pakujesz, dajesz i czekasz aż naprawią.

Opublikowano

Dajesz do jednego z dziesiątek serwisów komputerowych, gdzie sprawdzą Ci kompa za 30 zł, czego tu nie ogarniasz?

Opublikowano

Za 30 PLN wolałbym wziąć Ni no Kuni z PSS ;)

Za grę generacji PS2, uznałbym GTA III, acz dość ciężko mi to przechodzi przez palce, bo jednak pomysł nie był do końca świeży, w zasadzie było tam wiele rzeczy dobrze znanych z GTA II i podobnych gier, i w zasadzie gdy zapowiadano GTA III jako "GTA w 3D" to mniej więcej każdy wiedział co tam będzie (a i tak każdy czekał). Na pewno jednak wyznaczył ogromny standard, który kontynuowany jest do dziś ;)

Opublikowano

Twórca Bioshocka to tylko jeden z wielu deweloperów, którzy przeszedł na stronę indie. Do samych indie nic nie mam - a wręcz przeciwnie, uważam je za renesans w branży - ale doskonale rzuca to światło na kurczącą się ilość projektów AAA. Często ostatnio słychać narzekania graczy "nie ma w co grać", "ten rok był słaby" (oczywiście mainstream patrzy tylko na AAA) - to w kolejnych latach może się tylko nasilić.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Kurcząca się ilość projektów AAA? Codziennie dowiaduję się czegoś nowego :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Twórca Bioshocka to tylko jeden z wielu deweloperów, którzy przeszedł na stronę indie. 

Czyli , ze co ? Kolejnego BioShocka nie bedzie  ?

Opublikowano

I tak nie miał na niego pomysłu. Remedium byłby remake System Shock. Albo jego duchowy spadkobierca. Może właśnie w futurystycznej formie. Na razie optymistycznie nastrajają za to zapowiedzi nowego Deus Ex, Dishonored i Cyberpunk 2077- IP od producentów Wiedźmina.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Twórca Bioshocka to tylko jeden z wielu deweloperów, którzy przeszedł na stronę indie.

Czyli , ze co ? Kolejnego BioShocka nie bedzie  ?

A po co Ci kolejna szczelanka? A Levine maczał palce w pierwszym Thiefie, System Shocku 2. Teraz zrobi grę jak Bóg przykazał, najlepiej RPG, przygodówkę lub horror, bez nacisku wydawcy stojącego za plecami i krzycącego " róbcie szczelankę"

Opublikowano

Zarówno Deus jak i Dishonored i Bio Infinite sprzedały się łącznie w trochę powyżej 3.2 mln sztuk. Dla horrendalnego budżetu tego ostatniego było to zabójstwo.

Opublikowano

Po prostu dziwi mnie ubijanie dochodowego, krytycznie uwielbionego tytuly AAA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.