Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ten system był projektowany pewnie w 2005/2006 więc nie dziwota.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Jeszcze odnośnie wypinania du,py: a jakie newsy z obozu Sony dzisiaj? Jakaś nowa reedycja HD za $60? Może usunięcie jakiejś funkcji w następnym updacie PS4? Jakie serwery popularnych gier Sony na PS3 będą zamknięte w tym tygodniu? Dawno nie było kradzieży danych kart kredytowych, ciekawe kiedy następne. A może jakieś nowe płatności bez żadnych korzyści jak to miało miejsce z online?

Bo na PC GabeN mi tylko dzisiaj przysłał maila z dzisiejszymi promocjami na gierki i dał booster z kartami, czyli +1 euro do portfela Steam na dobry początek tygodnia. #pozdrawiam

Opublikowano

Miałem coś napisać, ale trolling kruka_kruka jest tak beznadziejny, że mi się odechciało :(

Opublikowano

Jeśli porażanie głupotą odbierasz jako sukces, to fakt, mogę ci nawet pogratulować.

youwintheprize.jpg

Opublikowano

Jeśli porażanie głupotą odbierasz jako sukces, to fakt, mogę ci nawet pogratulować.

youwintheprize.jpg

Nawet nie wiesz ile Ty masz takich sukcesow na swoim koncie  :whistling:

Opublikowano

youwintheprize.jpg

Nawet nie wiesz ile Ty masz takich sukcesow na swoim koncie  :whistling:

Wiesz gdyby dla ciebie też była to codzienność zapewne też byś nie wiedział.

Opublikowano

Tez macie wrazenie ze raven ze strony na strone jest coraz bardziej zalosny? :-)

Opublikowano

Jak wszyscy w tym temacie. ;)

Opublikowano

Ta, zbiera te swoje gierki na steama, odpala po 10 w tle zeby potem karty po 3 centy sprzedawac.

Opublikowano

Raven ma sporo racji, szkoda że nie gra w gry.

Edit: Konsole przestały być bezproblemowe już dawno. Przykładem niech będzie ekipa z którą grałem od czasów R:FoM, byli tacy którzy w ciągu poprzedniej generacji mieli 3 PS3. 

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

@Emet z Wii, Psp, Xboxem360 nie mam żadnych problemów (pomijając patche, które instalują się w parę sekund) więc albo mam niebywalego farta albo ps3 to mega szrot (swoją drogą przez miesiąc zawiesił mi się częściej razy niż xbox przez 3 lata).

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

wszystkie konsole poza PS3 sa bezproblemowe. Nie wiem (pipi) ile jeszcze edycji tematu zamkniemy, zanim wbijecie sobie do glowy, ze system z PS3 jest po prostu CHU(pipi)EM. Rozumiem jeszcze jakiś klapkow, co w zyciu nie widzieli zadnej innej konsoli niż PS3 - ale to już jest nudne Raven. To tak jakbym zaczal wklejać zdjęcia z jakiegoś PCeta 486 i ciagle pisać, ze mi się cos wykrzacza. Ziew...

Vita, PSP - nawet PS2 miały lepiej dzialajacy system. Xbox, Xbox 360 - teraz PS4 (na którym w ogole wszystko działa w tle). Szkoda, bo gdyby PS3 miało choć w 1/3 tak dzialajacy dashbord jak w 4ce, trochę bardziej stabilniejszy PSN to z takimi grami na pokładzie i usluga PS+ moglaby wygrac poprzednia generacje.

PS. Podobno Sony może wprowadzi imprezy na PS3 i pelna liste znajomych. Ciekawe ile minut będą się grupy odswiezac... :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano
  • Autor

Chyba kruka taboret w dupę uwiera

Żeby pograć na pc trzeba tylko dopisać 2 linijki + chwile pogrzebać w rejestrze a no i jak chcesz zmienić detale to musisz wpisywać jakieś hokuspokus w pliku ini w ukrytym folderze w moich dokumentach i tak w 3/4 przypadków

#thisispcgaming

Wole jednak patcha na ps4 w 5 min.

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Jedni wola pogrzebac chwile i miec wszystko tip-top (bo tylko po to siega sie do ini) inni maja na to wyje*ane i zadowala ich 720p/900-1080p (w przypadku nadkonsoli) i 5 minutowy patch.

No i gitara, wszystko ustalone, teraz fundamentalne pytanie, po chuy ciagnac ten temat w nieskonczonosc ?

Wez Kruku napisz cos milego o konsolach i niech mysla ze wygrali, przeciez nie namowisz tu nikogo nagle do zmiany swojego zdania, takie cuda to nie w CW :teehee:

Opublikowano

beka_z_Sony.jpg

http://www.chart-track.co.uk/index.jsp?c=p/software/uk/latest/index_test.jsp&ct=110032

WEEK ENDING 12 April 2014, UK

W top 10, 1 gra na PS3 i 1 gra na PS4... Xbox [*]

Plantsy na 360 poszly lepiej niz Infamous na nadkonsole. Kolejny gwozdz do trumny Microsoftu [*] Rivals debiut na 10 miejscu a premiera byla 11 kwietnia wiec obejmuje tylko jeden dzien sprzedazy.

Opublikowano

wrzuciłem do tematu w dziale PC, ale mało kto tam zagląda więc wrzuce tutaj też bo wiem, że są tutaj entuzjasci gucamelee (hi ficuś).

ja pierdziu, nowa gra twórców gucamelee posiada niesamowity trailer nasiąknięty psychodelią rodem z filmów Jodorowskiego, coś pięknego naprawdę. To własnie uwielbiam w twórcach "niezależnych", że robiąc gre i skupiając się na jej stronie audiowizualnej tworzą czesto ekstatyczne połaczenia wręćz audiowizualną orgię kiedy twórcy AAA skupiają się na realistycznej grafice oraz pompatycznej, nudnej okierstrowej muzyce. Jeśli w parze pójdzie znakomity gamplay a po Gucamelee jestem o to spokojny to must have się szykuje.

Opublikowano

Każda planeta w Destiny jest rozmiarów Halo: Reach.

MESJASZ NADCHODZI!!!

Opublikowano

Każda planeta w Destiny jest rozmiarów Halo: Reach.

MESJASZ NADCHODZI!!!

Bardzo jestem ciekaw, jak to będzie działać na tych eksponatach muzealnych z 2005 roku.

Opublikowano

Wygląda ciekawie. Wyjdzie na konsole?

tak na wszystkie z ekranami dotykowymi (vita, 3ds, wii czy tam wiiu) gdyż sterowanie w tej grze będzie głownym ficzerem, ale narazie robią tylko na mobile lecz nie wykluczają wersji na move, kinecta, morpheusa.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No proszę jaki wysoki poziom w CW, jak chcecie to potraficie :) ICO, SOTC i Okami to najlepsze co spotkało czarnulę. Ma ktoś oprócz mnie platynę w Okami HD?

Nie wiem jakie sa wymagania na platyne na ps3 ale w oryginalnym Okami zrobilem 100% + wszystkie stroje.

Takze prawie 100h z gra doskonala kurtyzany111!1!

Opublikowano

Wez Kruku napisz cos milego o konsolach i niech mysla ze wygrali, przeciez nie namowisz tu nikogo nagle do zmiany swojego zdania, takie cuda to nie w CW :teehee:

Coś miłego o konsolach? No dobra!

Xbox 360 jest zaje,bisty. Wii też. To tyle 8).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.