Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wez Kruku napisz cos milego o konsolach i niech mysla ze wygrali, przeciez nie namowisz tu nikogo nagle do zmiany swojego zdania, takie cuda to nie w CW :teehee:

Coś miłego o konsolach? No dobra!

Xbox 360 jest zaje,bisty. Wii też. To tyle 8).

Ej WiiU też super.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Nie grałeś - nie oceniaj.

Opublikowano

@Emet z Wii, Psp, Xboxem360 nie mam żadnych problemów (pomijając patche, które instalują się w parę sekund) więc albo mam niebywalego farta albo ps3 to mega szrot (swoją drogą przez miesiąc zawiesił mi się częściej razy niż xbox przez 3 lata).

Zapomniałem wspomnieć o konsolach Nintendo, które dłużej były "czyste". Chodziło mi też o to, że obecne konsole nie są już plug&play. Czy to Xbox, czy to PS4 czy obecnie już nawet Wii U... Chcesz mieć wszystko jak trzeba, musisz ściągnać aktualizację czy jakieś inne szopki. Akurat PS3 to najbardziej problematyczna z konsol, co zawdziecza systemowi, który przez tyle lat był niby usprawniany.. ale przez jakąś wadę u źródła do końca nie został doszlifowany.
Opublikowano

Nie grałeś - nie oceniaj.

ale mam bonera jak patrze na te gierki :(

@Emet z Wii, Psp, Xboxem360 nie mam żadnych problemów (pomijając patche, które instalują się w parę sekund) więc albo mam niebywalego farta albo ps3 to mega szrot (swoją drogą przez miesiąc zawiesił mi się częściej razy niż xbox przez 3 lata).

Zapomniałem wspomnieć o konsolach Nintendo, które dłużej były "czyste". Chodziło mi też o to, że obecne konsole nie są już plug&play. Czy to Xbox, czy to PS4 czy obecnie już nawet Wii U... Chcesz mieć wszystko jak trzeba, musisz ściągnać aktualizację czy jakieś inne szopki. Akurat PS3 to najbardziej problematyczna z konsol, co zawdziecza systemowi, który przez tyle lat był niby usprawniany.. ale przez jakąś wadę u źródła do końca nie został doszlifowany.

Nie no xbox360 to w dużej mierze plug&play odpalasz konsole parę sekund i ładuje się profil (czyli mniej więcej tyle czasu ile trwał ekran ładowania os w ps2) wkladasz płytkę (instalacja jest opcjonalna) i jeśli gra ma jakiegoś patcha to ten sciąga się nie dłużej niż 30-40 i po chwili możesz grać więc takie coś jest dla mnie totalnie akceptowalne lecz faktycznie to nadal nie jest czysta opcja konsolowa, ale jest ok.

Opublikowano

Ale "plug&play" już wymarł i musicie się z tym pogodzić :(

Opublikowano

Codemasters chca zapowiedziec cos duzego w tym tygodniu, i nie chodzi raczej o F1, mowa raczej o wskrzeszeniu ktoregos z ich najwiekszych hitow.

Jaram sie, i doczekac sie nie moge.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ja proszę I.G.I. 3. Ale pewnie chodzi o jakieś wyścigi albo retro klasyk w HD.

Opublikowano

O karwa. I.G.I. <3

Opublikowano

Ano, jedynka mistrz, chociaż brak sejwa irytował. Dwójka była bardziej dopracowana, miała ciekawsze misje, ale jedynki nie przebiła. Ale w sumie możemy zapomnieć o trójce - Codemasters był tylko wydawcą. No i nie był to hit sprzedażowy.

Opublikowano

Ej dobra, zluzujcie zawory, nie ma szans, o tym trupie juz prawie nikt nie pamieta oprocz zapalencow wiec taka decyzja z biznesowego punktu widzenia nie mialaby sensu, to bedzie na pewno cos co bylo na konsolach.

Opublikowano

Może Dizzy wróci? Byłoby miło. Albo Micro Machines w stylu Burnouta.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Dizzy moze byc.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

W jeden dzień zapowiedziano trzy gry na Vitę dla zachodu - Oreshika: Tainted Bloodlines, Soul Sacrifice Delta i Freedom Wars. SO MANY GAEMZ

Opublikowano

Na poziomie Infamous i Titanfalla.

Opublikowano

Oreshika

Swego czasu pisałem w dziale PS Vita, że fajnie by było jakby ktoś to wydał. A tu proszę,jednak jakieś szanse na to są. To już 6-7 gierek jakie bym kupił na PS Vitę. Może najwyższy czas rozważyć zakup tego "trupa" :D

Opublikowano

Co to za crapy

Orekisha czyli over my dead body2 ma szanse byc obok bravery default jednym z najlepszych jrpg od lat, a artstyle samej gry jest wg mnie swietny

Freedom Wars to najbardziej innowacyjny klon moster huntera jaki kiedykolwiek byl realizowany

Soul Sacrifice Delta to wersja delux jedne z najlepszych gier ekskluzywnych na tej konsoli, szkoda, ze to nie pelnoprawna dwojka ale na nia przyjdzie czas

Trzy dobre gry, trzy duze gry, wrecz mozna powiedziec ze aaa, wiadomo ze to nie fps ani jakis skryptowany korytarzyk a przedstawiciele japonskiej szkoly robia gier ale nie od dzis wiadomo, ze vita japonszczyzna i indykami stoi

Opublikowano

moje najukochansze czasy growe, jakbym znowu mial sie w czasie cofnac i wybrac jaka generacje sprzetu przezyc once more to moja amige600 bezsprzecznie

Opublikowano

A ja mialem Amige CDTV, to wlasnie wtedy narodzilo sie pojecie lansu :-)

Opublikowano

same here. Tylko miałem jeszcze wlutowaną do środka płytkę z 600tki i mogłem sobie pstryczkiem z tylu wybierać czy chce CDTV czy Amigę600. (pipi)a bilety mogłem na osiedlu sprzedawać

Opublikowano

same here. Tylko miałem jeszcze wlutowaną do środka płytkę z 600tki i mogłem sobie pstryczkiem z tylu wybierać czy chce CDTV czy Amigę600. (pipi)a bilety mogłem na osiedlu sprzedawać
Szał!

Ile ja sie nadmuchalem w stacje dyskietek zeby mi nie wy(pipi)alo erroru przy ktorejs z koleji dyskietce w gunshipie.

A teraz wszystko Plug & Play, bede musial chyba PC znowu kupic, zeby zycie gracza nie bylo takie latwe.

Opublikowano

jak miałem amige 600 całe osiedle przynosiło paluszki i oranżadę wyborową żeby pograć w Lotusa :D

Opublikowano

Codemasters chca zapowiedziec cos duzego w tym tygodniu, i nie chodzi raczej o F1, mowa raczej o wskrzeszeniu ktoregos z ich najwiekszych hitow.

Jaram sie, i doczekac sie nie moge.

Dirt 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.