Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

kiedy Watch Dogs wychodzi?

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

x 360 nie ma genialnego demons soula, więc o czym my tu rozmawiamy.

ale mazeusza nie interesuje średniowieczne machanie mieczem. rpg tak, ale te pif paf. jrpg nikogo, bajkowe krainy dla dzieci. bijatyki też, dlatego kulawy krzyżak jest git. platformówki nikogo, no jest ratchet i ma dużo pif paf, ale nie, jednak nie. samograje jak journey, flower, unfinished swan to wiadomo, trująca zaraza na 4h, nie kalkuluje sie. okami ? japońska gra dla pedałów w kolorowej kranie. to może odświeżone, pieknie śmigające w hd team ico collection ? panie, szczym do ludzi. może jakby wydali mitycznego guardiana...nie, zaraz, wróć. no to może arkejdowe, izometrycz pif paf w dead nation ? dużo pif paf, bum bum, krew zombi śmierć.....nie ma na marketplace, yebać to. TYLKO XBOX. 

wyrosłeś na blaszce ? psx widziałeś u kuzyna ? TYLKO XBOX.

serio tak słabo u Ciebie ze znajomością exów na PS3, że wymieniłeś:

poprzednika multiplatformowego Dark Souls, który owszem, jest inny, ale bez przesady, że Demon's Souls jest tak bardzo inne i lepsze, by dla niego kupować PS3, swoją drogą Dark Souls na X360 jest właśnie tak tanio jak na PC, za co należy się ogromny szacun (17 zł bodajże)

Ratcheta - OK

ico, sotc, okami - reedycje z PS2, iks de

gierka z PSN - bo na XBLA wcale nie ma kilkudziesięciu fantastycznych gier digital only

poza uncharted, tlou, gow i gran turismo tak ciężko wymienić te prawdziwe atuty PS3?

oczywiście zapomina się o lost odyssey, blue dragon, alan wake, state of decay, fable, PGR, ninja gaiden 2, dead rising i paru innych, no bo przecież 6-ta generacja zaczęła się w 2010 roku a na X360 jest tylko <kazub style>brum-brum forza, pif-paf gearsy i pew-pew halo</kazub style>

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Dobrze że xbox 720p to ostatnia podkosnola microshitu i już niedługo większość xbotów i złomiarzy udających graczy konsolowych wróci do swoich ukochanych pieców i znikną z forum psxextreme. 

Opublikowano

do xbotów nie kumających bazy - nie chodziło o zadne zestawianie exów na obu konsolach, czyli nic się nie zapomina, możecie przestać

poprzednika multiplatformowego Dark Souls, który owszem, jest inny, ale bez przesady, że Demon's Souls jest tak bardzo inne i lepsze, by dla niego kupować PS3

a no dobra, czyli zaorać. zresztą uchyl klapki i zwróć uwagę, na którego posta odpowiadałem

(pipi)a rzeczywiście, zaorać......no dla mnie oglądanie okami w hd na plaźmie i wbijanie pucharków było niesamowitym szczęściem. na team ico oszcze pazurki, mimo, że dawno ograne. poza tym zgaduje, że mazz nie grał co nie

gierka z PSN - bo na XBLA wcale nie ma kilkudziesięciu fantastycznych gier digital only

co ? nie wiem, dead nation nie ma....

Opublikowano

Dobrze że xbox 720p to ostatnia podkosnola microshitu i już niedługo większość xbotów i złomiarzy udających graczy konsolowych wróci do swoich ukochanych pieców i znikną z forum psxextreme.

Chyba ze Sony piersze padnie :)

Opublikowano

iksde czy nie iksde, mazzeo ich nie ograł więc w tym kontekście mogą się liczyc

Opublikowano

oczywiście zapomina się o lost odyssey, blue dragon, alan wake, state of decay, fable, PGR, ninja gaiden 2, dead rising i paru innych, no bo przecież 6-ta generacja zaczęła się w 2010 roku a na X360 jest tylko <kazub style>brum-brum forza, pif-paf gearsy i pew-pew halo</kazub style>

A ktoś po 2010 kazał się MS ograniczać do <kazub style>brum-brum forza, pif-paf gearsy i pew-pew halo</kazub style> ? :pinch:

Opublikowano

Nie pisalem ze Micro ma lepsze exy na Xbona tylko ze ogolnie ma exy ktore nie pozwola mu zginac bo takie marki jak Halo czy Gearsy sa wielkie i napewno sprzedadza konsole w wiekszych czy mniejszych ilosciach. A jak ktos pisze o laserkach - blasterkach to rozumiem ze nowe KZ juz mu nie podchodzi, jak ktos kocha LBP to na Xbona bedzie Project Spark. Jak Alan Wake to jest zawod to ja juz tego poprostu nie umiem wytlumaczyc i czy naprawde GT z autami z psx'a jest lepsze od Forzy? :pinch: No ale rozumiem jak gra nie jest robiona przez studio Sony to nie jest warta uwagi - ciachanie pila mechaniczna Locustow jest slabe, (pipi)a tyle lat w niewiedzy :confused:  

Heh... Wolę Gran Turismo, które ma 800 aut z PSX'a i kolejne 350 maksymalnie odpicowanych samochodów premium, niż Forzę 5 ze swoimi dwustoma samochodami i następnymi dwustoma czekającymi w DLC za kolejne kilka stówek. Czy taka prosta matematyka naprawdę was przerasta?

Sparki i Gearski to nie są gry dla których się kupuje konsolę.

Opublikowano

jaka ja mam bekę z waszego bolu dupy o to w co ja gram. Macie wrażenie ze skoro macie te swoje konsole sony to jestescie wyjadaczami gier, koneserami którzy chwytają to co najlepsze. Jednoczesnie gardzicie takim pecetem na którym przez lata ogrywalem tytuly których nazwy pewno nawet nie kojarzycie. Myslicie ze tylko sony ma monopol na dobre gry i na inne platformy nie wychodzi nic szczególnego. Wasze wąskie umysly ograniczone klapkami nie ogarniają, ze ktoś może mieć zabawe NIE MAJAC playstation. Nie jestem aktualnie fanem peceta, ale w ciągu lat ogralem tyle tytulow o których pewno istnieniu nie wiedzieliście. Wyskakujecie notorycznie z tymi samymi tytulami jak ico, uncharted etc sugerując ze ten kto nie ogral gier sony ten wiele traci. Pjerdolca dostajecie jak ktoś wspomni ze nie wielbi gier na playstation. Będa mi mówić o ograniczeniu osoby, dla których swiat gier od ponad dekady stoi pod znakami PS tylko i wyłącznie. O boże nie gralem w shadow of colossus a w czasach psx mialem gierki w (pipi)e. Boże jaka beka, a teraz spjerdalac.

Opublikowano

:ninja:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

:ninja:

kazdy ma swoje zdanie

http://youtu.be/65rYUgo69hs

Opublikowano

jaka ja mam bekę z waszego bolu dupy o to w co ja gram. Macie wrażenie ze skoro macie te swoje konsole sony to jestescie wyjadaczami gier, koneserami którzy chwytają to co najlepsze. Jednoczesnie gardzicie takim pecetem na którym przez lata ogrywalem tytuly których nazwy pewno nawet nie kojarzycie. Myslicie ze tylko sony ma monopol na dobre gry i na inne platformy nie wychodzi nic szczególnego. Wasze wąskie umysly ograniczone klapkami nie ogarniają, ze ktoś może mieć zabawe NIE MAJAC playstation. Nie jestem aktualnie fanem peceta, ale w ciągu lat ogralem tyle tytulow o których pewno istnieniu nie wiedzieliście. Wyskakujecie notorycznie z tymi samymi tytulami jak ico, uncharted etc sugerując ze ten kto nie ogral gier sony ten wiele traci. Pjerdolca dostajecie jak ktoś wspomni ze nie wielbi gier na playstation. Będa mi mówić o ograniczeniu osoby, dla których swiat gier od ponad dekady stoi pod znakami PS tylko i wyłącznie. O boże nie gralem w shadow of colossus a w czasach psx mialem gierki w (pipi)e. Boże jaka beka, a teraz spjerdalac.

Jak u Hitchcocka - na początku postu pada "ból dupy", potem zaś ból dupy nieprzerwanie rośnie.

Opublikowano

weź ty mnie nie rozp.ierdalaj, ivona. nikogo nie obchodzi w co ty grasz i na czym. zrozum że my się z ciebie śmiejemy, bo nawalasz jakie to exy na sony konsolach są gów.niane wcale w nie nie grając. mamy gdzieś, że w te exy nie pykałeś, bo to już twoja strata, ale skoro ograłeś tylko chu.jowe anczartedy i infamousa, to nie znaczy, że możesz mówic, jakie to exy na sony są (pipi) (tzn możesz, ale twoja opinia w tym wypadku nie ma żadnej wartości). czy ty rozumiesz różnicę? graj sobie na xboxie, w swoje girsy w swoim małym gustowym światku i jak nie obchodzą cie plejstejszonowe exy, to się o nich nie wypowiadaj bo gó.wno wiesz.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

I tak większość z Was nie zaliczyła Zeldy: Okaryny Czasu i wypad z tymi przechwałkami xD.

Nawet MaZzeo nie nazwał TLoU góvnem, więc jednak  marka PS ma swoją moc - jest nią Naughty Dog.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Jak u Hitchcocka - na początku postu pada "ból dupy", potem zaś ból dupy nieprzerwanie rośnie.

Zaraz sie dowiesz, że to nie ból dupska tylko opinia o klapersach i że jesteś pajacem 

Opublikowano

O goglach VR od Sony:

A games developer familiar with Sony's plans, who wished to remain anonymous, recently told CVG that Evolution Studios is currently working with the device to simulate a cockpit view on its PS4 title Drive Club.

Opublikowano

Nikt tutaj nie ma klapek na oczach. To Sony wychowało pokolenia graczy a nie M$.

Opublikowano

I pewnie jesteś dumny z powodu że wychował cię kawałek plastiku? 

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

I tak większość z Was nie zaliczyła Zeldy: Okaryny Czasu i wypad z tymi przechwałkami xD.

Ja ograłem. Nawet mam w domu wersję na GCN z Wind Wakerem - chcesz kupić? Podobno sporo warte...

Gratis mogę dorzucić zepsutego Xboxa 360.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Jako gracza, nie człowieka, ciołku.

@Iras: mam tą limitowaną edycję.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

plejstejszyn jest z wysokiej jakości materiałów a nie plastiku ty ignorancie.

Opublikowano

Jako gracza, nie człowieka, ciołku.

@Iras: mam tą limitowaną edycję.

Jakie to gry od Sony cię wychowały bo szybkie spojrzenie na twój profil psn mówi jasno - gry AAA, z czego 90% multiplatform. No chyba że na psx/ps2 grałeś w same ambitne tytuły a obecnie grasz w same gry AAA, a przecież tyle exów na ps3..

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Jeśli wg Ciebie trofea określają całokształt gracza to możemy już zakończyć temat.

Opublikowano

weź ty mnie nie rozp.ierdalaj, ivona. nikogo nie obchodzi w co ty grasz i na czym. zrozum że my się z ciebie śmiejemy, bo nawalasz jakie to exy na sony konsolach są gów.niane wcale w nie nie grając. mamy gdzieś, że w te exy nie pykałeś, bo to już twoja strata, ale skoro ograłeś tylko chu.jowe anczartedy i infamousa, to nie znaczy, że możesz mówic, jakie to exy na sony są (pipi) (tzn możesz, ale twoja opinia w tym wypadku nie ma żadnej wartości). czy ty rozumiesz różnicę? graj sobie na xboxie, w swoje girsy w swoim małym gustowym światku i jak nie obchodzą cie plejstejszonowe exy, to się o nich nie wypowiadaj bo gó.wno wiesz.

(pipi) wiem? Ogralem wiecej exow niż 90% posiadaczy tej konsoli ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.