Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Codemasters chca zapowiedziec cos duzego w tym tygodniu, i nie chodzi raczej o F1, mowa raczej o wskrzeszeniu ktoregos z ich najwiekszych hitow.

Jaram sie, i doczekac sie nie moge.

Dirt 4

Prawdopodobnie, oby premiera szybko.

jak miałem amige 600 całe osiedle przynosiło paluszki i oranżadę wyborową żeby pograć w Lotusa :D

Lotus byl dobry, ale to nie to co sensible world of soccer czy turnieje Mortal Kombat z na maxa ustawionymi glosnikami.
  • Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

i znowu temat sprowadza sie do kochanych czasow retro :D

zaraz pewnie zacznie sie strzelanie ulubionymi grami z tamtych lat

Opublikowano

Tu nie chodzi o retro, za 20 lat bedziemy PS3 i Xboxa 360 wspominali mega pozytywnie, bo beda czasy ze za kazda misje trzeba bedzie zrobic przelew, a blacharze beda placili za udostepnienie opcji graficznych.

Opublikowano

Najlepsza growa oferta oraz okres gier video, to czasy ps2 oraz gamecube (a tuż za nimi dreamcasta i N64 i psxa). Ostatnie przypomnienie tutaj Okami, Zeldy Wind Waker, SOTC, ICO, czy wielokrotnie wspominane FFX, Devil May Cry 3, God Of War 2, Silent Hill 2, RE4 i MGS3, nawet takiemu Zealocie TLOU, BioShocków, Deusa i Dishonored jak Ja uświadomiło to najlepiej. Tak, przyznaję otwarcie, dawniej gry były lepsze. Na obecnej generacji ich dobrego imienie obroniło nie więcej jak 10 może 15% ogółu.

Rozumiem konwencję tematu, ale jeżeli serio ktoś tutaj poważnie pisze że X-Box 360 to najlepsza konsola ever, to na km zalatuje to (post)gimbazą, tudzież fanami martwego plastiku i krzemu. 

<post zawiera lokowanie hejtingu wobec mniejszości religijno-etnicznej>

Opublikowano

Tu nie chodzi o retro, za 20 lat bedziemy PS3 i Xboxa 360 wspominali mega pozytywnie, bo beda czasy ze za kazda misje trzeba bedzie zrobic przelew, a blacharze beda placili za udostepnienie opcji graficznych.

jeśli dobrze sobie przypominam to od kąsolomaniaków żądają $60 za Full HD, ja koło suwaka rozdzielczości nie mam żadnego cennika

@nobodylikeyou

ej tak w ogóle to troszkę przypał jest jak właśnie zużyło się ostatni nóż, deska roztrzaskana na poprzednim clickerze i w przypadkowo rozpętanej walce ostatni nabój z shotguna zużywasz na rozsmarowanie łba innego clickera na ścianie, a przed Tobą jeszcze dwa inne ;___;

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

i znowu temat sprowadza sie do kochanych czasow retro :D

Najlepsze w tych rozmowach jest to że nagle boty i inne gimby przestają się odzywać, bo nie znają tematu.

Opublikowano

Za to fani PlayStation nie mają nic lepszego do roboty i muszą cyklicznie co 100 stron sobie przypominać jak to było faktycznie grać w dobre gry, a nie codziennie przeczesywać NeoGAF-a w poszukiwaniu kolejnych ploteczek o Uncharted i dacie poznania poznania daty premiery DriveClub.

Opublikowano

jeśli dobrze sobie przypominam to od kąsolomaniaków żądają $60 za Full HD, ja koło suwaka rozdzielczości nie mam żadnego cennika

Wspomnienia za 20 lat:

- A pamiętasz, jaki szał robiła grafika w TLoU swego czasu?

- Którym? Tym z PS3, reedycji na PS4 czy reedycji reedycji z PS4 na PS5?

792p(ost)

Edytowane przez Pawlo

Opublikowano

@nobodylikeyou

ej tak w ogóle to troszkę przypał jest jak właśnie zużyło się ostatni nóż, deska roztrzaskana na poprzednim clickerze i w przypadkowo rozpętanej walce ostatni nabój z shotguna zużywasz na rozsmarowanie łba innego clickera na ścianie, a przed Tobą jeszcze dwa inne ;___;

A to to to jest ten jeden z tych 15-stu procentów!  :sweat:

ale ograniczenie eksploracji do robienia za robola z Tesco, a myślenia do czytania notatek oraz sposobów eliminacji stworów to smutny znak naszych czasów

:( 

Opublikowano

Wspomnienia za 20 lat:

792p(ost)

Lepiej niż na PC:

- A pamiętasz jaki szał robiła grafika w Crysisie 3 swego czasu?

- Kiedy dokładnie? Jak miałem pierwszą kartę graficzną to mi nie poszło, to kupiłem nową za 1500 zł i już faktycznie lepiej ale tylko 14 fps na maksymalnych, więc grałem na medium, dwa lata potem znowu wymiana tym razem titan za 4000 złotych, ale to już płytę główną też musiałem wymienić i przy okazji zasilacz, już mogłem ustawić high, szał trochę mniejszy bo grę już od dwóch lat znałem, więc ściągnąłem texture pack i Realism mod vol 1 i 2 i wtedy faktycznie lepiej, ale mody niestabilne średnio 3 fpsy wyciagałem ale na screeny żeby konsolarzom pokazać potęgę master race to wystarczyło.

- no no właśnie o to chodzi, bo ja tylko te screeny znam bo mi ta gra nigdy nie poszła.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

beka_z_Sony.jpg

http://www.chart-track.co.uk/index.jsp?c=p/software/uk/latest/index_test.jsp&ct=110032

WEEK ENDING 12 April 2014, UK

W top 10, 1 gra na PS3 i 1 gra na PS4... Xbox [*]

Plantsy na 360 poszly lepiej niz Infamous na nadkonsole. Kolejny gwozdz do trumny Microsoftu [*] Rivals debiut na 10 miejscu a premiera byla 11 kwietnia wiec obejmuje tylko jeden dzien sprzedazy.

Dla perspektywy:

Pierwszy tydzień sprzedaży TF na X360 = 1/4 pierwszego tygodnia TF na Xone.

Opublikowano

Lepiej niż na PC:

- Kiedy dokładnie? Jak miałem pierwszą kartę graficzną to mi nie poszło, to kupiłem nową za 1500 zł i już faktycznie lepiej ale tylko 14 fps na maksymalnych, więc grałem na medium, dwa lata potem znowu wymiana tym razem titan za 4000 złotych, ale to już płytę główną też musiałem wymienić i przy okazji zasilacz, już mogłem ustawić high, szał trochę mniejszy bo grę już od dwóch lat znałem, więc ściągnąłem texture pack i Realism mod vol 1 i 2 i wtedy faktycznie lepiej, ale mody niestabilne średnio 3 fpsy wyciagałem ale na screeny żeby konsolarzom pokazać potęgę master race to wystarczyło.

- no no właśnie o to chodzi, bo ja tylko te screeny znam bo mi ta gra nigdy nie poszła.

Jak probowales z Xbotami to nawet ci wychodzilo, ale to jak probujesz z Blacharzami jest po prostu smutne.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Po prostu bezbecze jest tak duże, że nawet ludzie normalnie tutaj się nie udzielający musieli wyrazić swoją dezaprobatę.

Opublikowano

Jak będzie wyglądała Jade w Beyond Good and Evil 2?

TKQ0qfv.jpg

<źródło: z twittera @dhindes>

Naturalnie grają na nadkonsoli.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Trochę nie wyraźne, ale podoba mi się. Taka trochę Maria Peszek :)

Opublikowano

ubisoft taki dobry, tylko kasy trzepia na AC ze moga zaryzykowac

Opublikowano

Spoko, umocząna watch dogs

Opublikowano

jeśli dobrze sobie przypominam to od kąsolomaniaków żądają $60 za Full HD, ja koło suwaka rozdzielczości nie mam żadnego cennika.

Tak, tylko ze teraz mozna wspominac wiele wspanialych gier ktore byly na PC tez kiedys a teraz nie ma nic, nic co by moglo konkurowac z takimi grami jak UT, Quake 3, Counter Strike, lub z czasow nieco blizszych AAO.

I za 20 lat bedziesz mogl wspominac ale steama i swietne ceny w bundlach a nie gry, podczas gdy my z wypiekami bedziemy wspominali GTA V, TLoU, Uncharted, Halo, Forze czy Gran Turismo.

Opublikowano

BEYOND 2 NA E3

jak w tym roku nie będzie to w ryj

EDIT, oczywiście beyond good and evil, a nie ten sonowski crap

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Wspomnienia za 20 lat:

792p(ost)

Lepiej niż na PC:

- ty, az wymienilem wpizd.u calego kompa, bo co mi po titanie za 4tys ktory nie rozwijal skrzydel skoro procesor byl waskim gardlem, siadam do gry a tu ku.rwa, (pipi), error na pól ekranu, bo niezgodnosc systemu, albo sterownikow (sam nie pamietam), no ale taki problem to zaden, wpisalem w google problem, problem popularny bo 1000stron, okazalo sie ze nie byla przyczyna marka karty graficznej, ani ustawienia zapory systemowej, wystarczylo wpisac 3 linijki w rejestrze gry, fakt, pozniej antyvirus wyj.ebal mi zagrozenie o tym pliku bo go zmodyfikowalem no ale wreszcie odpalilem ja!

Powiem Ci jednak ze chu,jowa w sumie, płytka, bez wciagajacej fabuly i cala zabawa polegala na ogladaniu widoczkow.

Fixed
Opublikowano

O, "wąskie gardło", uwielbiałem to określenie. Takie trochę erotyczne :) W sumie miło wspominam erę grania na kompie. Czytało się Tweaka, PCLaba, Benchmark i oczywiście GOLa. Śmiałem się z ludzi którzy w kółko mieli jakieś problemy. Do czasu aż u mnie posypało errorami. Miarka przebrała się gdy wyskoczył mi komunikat o nieodpowiednim... procesorze. Brakowało w moim jakiejś instrukcji SScośtam, a ta występowała w najnowszych prockach 64bitowych. Policzyłem ile mnie wyniesie ponowna wymiana podzespołów i... kupiłem PlayStation 2. PC-gaming jest fajny jak się ma pieniądze i anielską cierpliwość.

Opublikowano

Po 20 latach wspominać, a raczej rozpaczać co niektórzy będą, jak to zmarnowali tyle czasu w internetach biadoląc głupoty na forumku z nieznanymi randomami o wyższości jednego plastiku nad drugim, tudzież plastiku nad blachą. ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.