Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Po 20 latach wspominać, a raczej rozpaczać co niektórzy będą, jak to zmarnowali tyle czasu w internetach biadoląc głupoty na forumku z nieznanymi randomami o wyższości jednego plastiku nad drugim, tudzież plastiku nad blachą. ;)

Masz racje, przestaje tutaj pisać. Ps4 i tak już wygrało generacje, a śmianie sie z xbotów juz nie ma sensu.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Kupiłem za 5 złotych nadajnik bluetooth.

Gram teraz bezprzewodowo Dual Shockiem 3, na komputerze w Full HD, w Alana Wake'a, który jest z xboxa. Jedyny tytuł, który zazdrościłem xbotom, jako ówczesny sonoklap.

Nie bądźmy rasistami.

Opublikowano

Jakby jeszcze serio dało się trzymać PC jako coś więcej niż dodatkową fanaberię, albo sprzęt do pracy. Najwięksi wydawcy typu EA, jako priorytet traktują konsole. To na konsolach wychodzą najbardziej mocarne i najwyżej ocenione ex'y, typu GTA V, RDR, TLOU, LBP i cała masa innych. Na komputry wydają ex'y przeważnie ci, których nie stać na konsolowe devkity, stąd potem projekty lądują we wszelakich kickstarterach, greenlightach, czy early accessach. Potem wychodzą tak "znane" marki jak Path of Exile, czy Assetto Corsa, albo gry w permanentnej fazie beta. Albo jakies pay-to-winowe MMO/DOTA. Gierki które rozmachem nawet w cząstce nie dorównują wielkim ex'om konsolowym. Jedynie porty z konsol ratują ten sprzęt, w dodatku źle zoptymalizowane jak GTA IV, czy sztucznie ograniczone jak nowy NFS...

Opublikowano

Oczywiście mendruś, oczywiście :empathy3:

Opublikowano

Mendrula, a tak wlasciwie to po co ci ten GTX 770 ?

Opublikowano

BOŻE JAKI TEN BF JEST DOBRY DZIALA DOBRZE TYLKO FRUSTRATY SIE CZEPIAJO A TAK TO DOBRY SZPIL ZA PINĆSET ZŁOTYCH.

HEJ EASYE MOŻE NIE WIDZIAŁEŚ FAJNE TO CZY NIE CO UWAŻASZ JAK SIE CZUJESZ WYDAJĄC NA TO 450 ZUOTYCH

Opublikowano

Tu nie chodzi o retro, za 20 lat bedziemy PS3 i Xboxa 360 wspominali mega pozytywnie, bo beda czasy ze za kazda misje trzeba bedzie zrobic przelew, a blacharze beda placili za udostepnienie opcji graficznych.

jeśli dobrze sobie przypominam to od kąsolomaniaków żądają $60 za Full HD, ja koło suwaka rozdzielczości nie mam żadnego cennika

Wspomnienia za 20 lat:

- A pamiętasz, jaki szał robiła grafika w TLoU swego czasu?

- Którym? Tym z PS3, reedycji na PS4 czy reedycji reedycji z PS4 na PS5?

792p(ost)

Tak bardzo to.

Jakby jeszcze serio dało się trzymać PC jako coś więcej niż dodatkową fanaberię, albo sprzęt do pracy. Najwięksi wydawcy typu EA, jako priorytet traktują konsole. To na konsolach wychodzą najbardziej mocarne i najwyżej ocenione ex'y, typu GTA V, RDR, TLOU, LBP i cała masa innych. Na komputry wydają ex'y przeważnie ci, których nie stać na konsolowe devkity, stąd potem projekty lądują we wszelakich kickstarterach, greenlightach, czy early accessach. Potem wychodzą tak "znane" marki jak Path of Exile, czy Assetto Corsa, albo gry w permanentnej fazie beta. Albo jakies pay-to-winowe MMO/DOTA. Gierki które rozmachem nawet w cząstce nie dorównują wielkim ex'om konsolowym. Jedynie porty z konsol ratują ten sprzęt, w dodatku źle zoptymalizowane jak GTA IV, czy sztucznie ograniczone jak nowy NFS...

1/10 bo się uśmiechnąłem :D

Opublikowano

Mazzeo widzę pełna despera zaczyna cytować i odpowiadać na swoje własne posty. Za niedługo Was tutaj braknie nawet do 6vs6 w 320p...

Opublikowano

MaZZeo ale czemu Ty nie mozesz zrozumieć że są ludzie co czerpią wiecej radosci z Bf 4 niż z Titanfalla

Opublikowano

I za 20 lat bedziesz mogl wspominac ale steama i swietne ceny w bundlach a nie gry, podczas gdy my z wypiekami bedziemy wspominali GTA V, TLoU, Uncharted, Halo, Forze czy Gran Turismo.

Śmiechłem mocno. Wyścigi które stoją w miejscu od czasów PS2, na okładce dumnie brzmiące "real driving simulator" chociaż do symulatora wiele brakuje ale peasanty się jarają że mają symulator na konsolach, dźwięki samochodów nagrywane były na różnych modelach kosiarek... no rzeczywiście.

Forza chociaż technicznie nadrabia i nie masz uczucia sterowania łodzią.

No i właściwie nie wiem czy trollujesz czy nie. Podejme ryzyko i złapie się na ewentualnego trolla.

Ile ty miałeś tych multiplatform na poprzedniej generacji robionych z myślą o konsolach? Technicznie większość konsolowych wersji to były strzępy tego co było na PC. Dla ciebie dobrym przykładem niech będzie Mass Effect (Od "Największego wydawcy jak EA"). Niedawno ktoś tu pisał że cieszył by się z tego HD remake'u 3 części (i znowu zapłacicie za rozdziałke i klatki).

Teoria że znana marka = dobra gra, mam nadzieje ze trollujesz .

Wymieniłeś PoE które jest najlepszym action rpgiem od czasów Diablo 2, ma fajny mroczny klimat i rozbudowany system skilli. Z kolei o Assetto Corsa nie ma co rozmawiać z ludźmi którzy twierdzą że Gran Turismo to dobry symulator więc odpuszcze.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Tego blacharskiego bełkotu nie idzie czytać. Kilka stron temu dość dobitnie udowodniłem, jak te multiplatformy na pc wyglądają. Poza nielicznymi wyjątkami jak Crysis czy Battlefield, w najlepszym razie dostawaliście trochę lepsze teksturki, a przeważnie dla torrentowej podrasy nawet to się developerom nie opłacało.

Opublikowano

To kolejny bug z PC, czy konsola? Niestety nie zauwazylem go, moze dlatego, ze na konsoli nikt nie stoi nieruchomo w miejscu jak kumpla zabija czolg ^^ Wole wydac 4 stowki na BF niz 2 kafle by pograc w Tytanfall :) a jak tam u Ciebie? Odpaliles juz jakis mecz na swoim PC, czy nadal po 20 probach windows dashbord? ^^

Edit. Tak jak myslalem-PC master race, pewnie dodatkowo internet connection jak u Mazzeo...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ano, beka z blacharstwa. Gram w Meat Boya i mi z minuty na minuty spada ilość fpsów. Czemu? Nie wiem. Ale wcześniej tak nie było. A gdy włączam grę, naturalnie musi się zawiesić w menu i trza zrobić restarta. ZAWSZE zadziała za drugim włączeniem. PC Gaming. Przez te zwolnienia nie mogę pokonać ostatniego bossa. To samo mam z girsami. Czemu tak się robi? Czemu czasem jest tak, a czasem tak? Raven mi tłumaczy, że twórcy indyków tak mają i nie przykładają wielkiej uwagi na optymalizację, jakby to miało cokolwiek usprawiedliwiać. Beka z pecetów zawsze będzie obecna. Nie chce mi się szperać fora internetowe, pisać posty z pytaniami czemu jest tak i tak, ja chcę spędzić ten czas na graniu. Może gdybym miał 16 lat to by mnie bawiło to rozwiązywanie problemów z cyklu czemu coś nie działa.

Opublikowano

Dodajmy tylko, że Figaro gra na komputerze, który pewnie pamięta jego pierwszą komunię świętą :confused:.

Pewnie jeszcze okaże się, że to laptop. :sorcerer:

Opublikowano

Dodajmy tylko, że Figaro gra na komputerze, który pewnie pamięta jego pierwszą komunię świętą :confused:.

Pewnie jeszcze okaże się, że to laptop. :sorcerer:

To te stacjonarne komputery co tak buczą na całą epe jeszcze istnieją? Haha. Też takie miałem, kiedyś nawet high endowe i problemy bywały gorsze. Do dzisiaj pamiętam Far Cry'a 2, który był dodawany do komputera, a który nie działał xDDD

Opublikowano

No ale to poczucie immersji z tytułem i niczym nie zakłócanego przenoszenia w przedstawiony świat...

Tak dobre że wybawiło mnie z niego ps2.

Opublikowano

Tego blacharskiego bełkotu nie idzie czytać. Kilka stron temu dość dobitnie udowodniłem, jak te multiplatformy na pc wyglądają. Poza nielicznymi wyjątkami jak NFS czy Dark Souls odblokowaną rozdzielczość i klatki, lepsze tekstury, physx i mody które przedłużały gameplay i z takiego Skyrim i Fallouta robiły nowe, lepsze gry.

Fix'd

Posmaruj sobie, może dasz radę doczytać do końca.

To ten "dowód" przez który już się z ciebie śmialiśmy, pamiętam.

Opublikowano

Nie masz pojęcia o czym piszesz. Rozdzielczość i klatki - wymieniając gpu 4-5 razy na generację konsol tyle macie.

Opublikowano

Ty oczywiście całą generację z JEDNYM i TYM SAMYM egzemplarzem konsoli? :thumbsup:

Opublikowano

Ty oczywiście całą generację z JEDNYM i TYM SAMYM egzemplarzem konsoli? :thumbsup:

To fanboj PS3, nie 360tki.

Opublikowano

No ja do dzis mam skatowanego lecz wciaz dzialajacego Fata 40gb. Ale troche racji masz, 2 razy Xboxa wymenialem.

Opublikowano

Ja mam od samego poczatku jedna PS3 slimke i dziala bardzo dobrze, to samo Wii... jestem wybrancem losu? 

Edytowane przez Rayos

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.