Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Grac w Gearsy na laptopie, no (pipi)a ja wszystko staram sie zrozumiec na tym forum ale ludzie troche szacunku do samych siebie...

PS. Ktos ma bic I dusic za Japonskie gry wiec pisze - (pipi)ac japonskie gry I japonskich developerow.

Pozdrawiam

Grac w samochodowki na klawiaturze i taborecie, no (pipi)a ja wszystko staram sie zrozumiec na tym forum, ale ludzie troche szacunku do siebie.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Grac w Gearsy na laptopie, no (pipi)a ja wszystko staram sie zrozumiec na tym forum ale ludzie troche szacunku do samych siebie...

PS. Ktos ma bic I dusic za Japonskie gry wiec pisze - (pipi)ac japonskie gry I japonskich developerow.

Pozdrawiam

Grac w samochodowki na klawiaturze i taborecie, no (pipi)a ja wszystko staram sie zrozumiec na tym forum, ale ludzie troche szacunku do siebie.

Nie gram I nie lubie samochodowek ale jak ktos gra na klawiaturze to tez podziwiam I pozdrawiam.

Tylko Xbox

Opublikowano

Podłaczę się pod (pipi)anie japońskich developerów. Najgorsi ze wszystkich od poprzedniej generacji. Tak, mam xboxa. Pozdrawiam.

im jakos przeskok do HD nie posluzyl, bo na rynku handheldow dalej japonszczyzna = jakosc

Opublikowano

mija 12 lat od pierwszego Splinter Cella a mechaniką dalej niszczy najnowszego MGS'a

i do tego te ich wersje demo za 140zł (ground zeroes, gt: prologue) i coroczny nowy engine piłki konami... miszcz

Opublikowano

Capcom z dlc na płycie w dniu premiery i tak rządzi. Płatny tryb versus w RE5 xDDD

Opublikowano

Ja tak czekam aż ktoś ze zwolenników PCtów wymieni kilka tytułów tak zayebistych jak GTA V, RDR, TLOU czy Uncharted. Tytułów dostępnych tylko na PC, niszczących grafą i jednocześnie z zayebistym gameplayem.

Wymieniać można mnóstwo i było to wielokrotnie robione. Tylko po co, skoro odzew kąsolomaniaków sprowadzi się do "strategie/rpgi/indie nikogo", bo na konsolach gra się tylko w shooterki FPP/TPP (no poważnie, zwróćcie uwagę na te swoje pseudo hity i sami stwierdźcie czy nie widzicie pewnej prawidłowości).

I właśnie dlatego uważam, że generacja PS3/X360 to dno - bo tak jak za czasów PSX i PS2 kupowało się konsolę dla przeogromnej i zróżnicowanej biblioteki, tak ostatnie lata to w 3/4 przypadków każualowe kanapowe szczelanki. Nawet Fallouta musieli do tego poziomu sprowadzić.

Dlatego generację wygrało Nintendo. Handheldami. :>

Opublikowano

Capcom z dlc na płycie w dniu premiery i tak rządzi. Płatny tryb versus w RE5 xDDD

Bioshock2 to samo wszystkie dlc na plytach w dniu premiery.

No i mass effect3. Wyciety kawal waznego watku i dany jako dlc w dniu premiery za 42zl

Opublikowano

Ja tak czekam aż ktoś ze zwolenników PCtów wymieni kilka tytułów tak zayebistych jak GTA V, RDR, TLOU czy Uncharted. Tytułów dostępnych tylko na PC, niszczących grafą i jednocześnie z zayebistym gameplayem.

Wymieniać można mnóstwo i było to wielokrotnie robione. Tylko po co, skoro odzew kąsolomaniaków sprowadzi się do "strategie/rpgi/indie nikogo", bo na konsolach gra się tylko w shooterki FPP/TPP (no poważnie, zwróćcie uwagę na te swoje pseudo hity i sami stwierdźcie czy nie widzicie pewnej prawidłowości).

Wymienisz mi gry możliwe ze świetnym gameplayem w swoich gatunkach, ale co z oprawą? Przecież te pecety takie mocarne, a mało jest gier które miażdżyły by graficznie konsole, nie licząc oczywiście rozdziałki i ilości klatek na sekundę.

Opublikowano

Nie no, masz rację, na PC wcale nie ma ładnych gier.

Wcale.

Opublikowano

Suvek, Ty z tym Next Carem to na powaznie czy jaja sobie robisz czy trolujesz, bo sie gubie.

Opublikowano

Najpierw płacze, że na konsolach same shooterki, a jak wymienia swoja ekstraklasę gier z PC to 2 na 3 gry to właśnie shooterki :turned: A no i jeszcze wyścig, który jeszcze nie jest dokończony. W chuj zróżnicowanie, nie to co konsole, udowodniłeś. :whistling:

Opublikowano

to ja pójdę z innej strony. (pipi)ać wasze strzelanki, chowania za murkiem i inne cinematic experience zakały (pipi)ane :potter: . to przez takie gówienka ten rynek wygląda jak wygląda i nigdy już nie będzie lepiej.

pozdrawiam serdecznie.

japońskie gierki wiadomo że słabiej niż za czasów ps2 i ogolnie się pogubili, ale szacunek się należy

Opublikowano

Nie no, masz rację, na PC wcale nie ma ładnych gier.

Wcale.

Wydaje mi się, że on pytał o gry, które już wyszły i są jednocześnie świetne graficznie i jako całość.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Chowanie za murkiem cinematic experience Red Dead Redemption to najlepsza gra ostatnich lat, ale pewnie w Shadow Warriora lepiej pograć, palec ze spustu nie schodzi kilka godzin, żadnej cinematic fabuły odwracającej uwagi od akcji, takie bardzo ambitne granie na pc. :teehee:

Opublikowano

Najpierw płacze, że na konsolach same shooterki, a jak wymienia swoja ekstraklasę gier z PC to 2 na 3 gry to właśnie shooterki :turned: A no i jeszcze wyścig, który jeszcze nie jest dokończony. W chuj zróżnicowanie, nie to co konsole, udowodniłeś. :whistling:

W którym miejscu napisałem, że to "moja ekstraklasa"?

Płaczą ludki, że na PC nie ma gier. Wymień im dobre gry, to powiedzą, że nie ma ładnych gier. Podaj im przykłady ładnych gier, to powiedzą, że shooterki. Teraz jak im inne przykłady, to pewnie powiedzą, że "strategie/rpgi nikogo".

(Cut-scenki i fragmenty między misjami renderowane są w czasie rzeczywistym)

I kółko się zamyka. Walka z wiatrakami. ;) Dlatego nie ma to sensu.

to ja pójdę z innej strony. (pipi) wasze strzelanki, chowania za murkiem i inne cinematic experience zakały (pipi)ane :sorcerer: . to przez takie gówienka ten rynek wygląda jak wygląda i nigdy już nie będzie lepiej.

japońskie gierki wiadomo że słabiej niż za czasów ps2 i ogolnie się pogubili, ale szacunek się należy

I właśnie dlatego jednemu Nintendo należy się szacunek, nawet jeśli samo odwala niesamowite głupoty.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Nikt nie płacze, że nie ma gier. Chodziło mi o te z niesamowitą oprawą, podparte oczywiście dobrym gameplayem, a Ty mi żadnej takiej nie wymieniłeś.

Opublikowano

meeeeh, myślałem że RDR takie wyjątkowe i super i nie ma chowania za murkiem, no ale to rockstar więc trzeba sprawdzić :(.

Opublikowano

Nikt nie płacze, że nie ma gier. Chodziło mi o te z niesamowitą oprawą, podparte oczywiście dobrym gameplayem, a Ty mi żadnej takiej nie wymieniłeś.

Ja to samo mogę powiedzieć o tych Waszych FPP/TPP co nachalnie wymieniacie, typu Uncharted, Halo, Gearsy, tudzież o innych ścigałkach i slasherkach. Dla mnie to nie są dobre gry, mimo tego, że są ładne. "I co terassss????!!11one"

PS. Niesamowita oprawa w upscale 30fps. :>

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

graj na pc w strategie/rpgi, które nikogo.

Dokladnie, za malo "Dude" factor w nich jest.

Opublikowano

Ja to samo mogę powiedzieć o tych Waszych FPP/TPP co nachalnie wymieniacie, typu Uncharted, Halo, Gearsy, tudzież o innych ścigałkach i slasherkach. Dla mnie to nie są dobre gry, mimo tego, że są ładne. "I co terassss????!!11one"PS. Niesamowita oprawa w upscale 30fps. :>

Ty ale o co Ci teraz chodzi? Masz jakiś problem ze sobą czy co? Pytałem o grę ekskluzywną na PC o zayebistej grafie i dobrym gameplayem. Nie mówię że mi miałaby się koniecznie spodobać, ale żeby była doceniania przez fanów danego gatunku, tak jak to ma miejsce przy RDR, Uncharted, Gearsy 2 i 3 czy TLOU. Mniejsza o to czy to RPG, FPS czy cokolwiek innego.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Ty ale o co Ci teraz chodzi? Masz jakiś problem ze sobą czy co? Pytałem o grę ekskluzywną na PC o zayebistej grafie i dobrym gameplayem. Nie mówię że mi miałaby się koniecznie spodobać, ale żeby była doceniania przez fanów danego gatunku, tak jak to ma miejsce przy RDR, Uncharted, Gearsy 2 i 3 czy TLOU. Mniejsza o to czy to RPG, FPS czy cokolwiek innego.

Toż przecież podałem wyżej. Rozwiń sobie spoilery.
Opublikowano

W sumie to jeśli edycje HD są osobnymi płatnymi grami na kąsolach to możemy uznać, że każda multiplatforma na PC jest w ekskluzywnej wersji 1080p/60fps z ładną grafiką.

Opublikowano

PS4 64 tys

Xbone 17 tys

Ostatni tydzień w Europie.

Opublikowano

Toż przecież podałem wyżej. Rozwiń sobie spoilery.

Suavek, musi Ci się wybitnie nudzić dzisiaj xD. Możesz wymieniać do końca życia, im zależy by w końcu i tak dojść do wniosku, że na PC nie zagrasz w RDR, Uncharted i TLOU. Reszta #nikogo bo przecież jeśli ja nie znam gry to ona nie istnieje i nie może być zabawna. Wymień im gry grand strategy to nuda i symulator excela, wymień indyki to piksele na pół ekranu, wymień ARPG to nikt o tym nie słyszał i nie ma żadnych nagród itd.

Edytowane przez raven_raven

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.