Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Pamiętam jak Roziego zjechali bo napisał prawde o tym fałszywym mesjaszu.Ehh

Żeby brać na poważnie opinie faceta słuchającego muzyki gości, których pradziadek dał się złapać w siatkę na własnym podwórku. Ehh

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Niktgonielubi to taki koleś który grał bezmyślnie w zwykłe gierki, potem do gier zaczęto implementować motywy występujące w innych dziedzinach sztuki od daaaaawna i ten się zachwyca bo w jakimś tam crapie grupa scenarzystów-wyrobników zadaje growemu plebsowi pytanie o równoległe światy.

Taki jestem kurwa elitarny.

Opublikowano

Epic Fail mejcie5 bo jestem doskonale świadom przeintelektualizowania Infnite. A obiektywnie to gra na max 8. 

BioShock 1 > TLOU > Deus Ex >>>>>>>> Infinite.

I CO TERAS???

Opublikowano

TLOU to fałszywy mesjasz? A co jest mesjaszem, skoro GTA V to też fałszywy mesjasz? Raven? Przecież nie Gearsy, boś PCtowiec, więc i nie Halo - może... eee... zaraz, jakie to gry na wyłączność miały PC? :/ Chrzanić.

W każdym razie, gry na 10/10 w temacie platformówek to obydwa SMG - dopiero ostatnio miałem możliwość w nie zagrać i masakra, jak genialne są to tytuły. Szkoda, że Nintendo tak cienko przedzie.

Opublikowano

Z tymi grami w 1080pna bonerze to trolling, ma się rozumieć. :)

Opublikowano

do tvika na którym gram na xbonie w gry 1080p.

laughing-puppets-o.gif

Opublikowano

Nie martw się, nie grozi mi to. Przechodzę właśnie fałszywego mesjasza (TLoU) i po przejściu wysmażę taki post do konsol łors, że bramy królestwa niebieskiego (tj. obóz Sony) zostaną przede mną po wsze czasy zamknięte.

I mamy formuowego Macierewicza
Opublikowano

Spokojnie. Poczekajmy z bólem dupy do tego pamiętnego dnia. 

Opublikowano

Spokojnie. Poczekajmy z bólem dupy do tego pamiętnego dnia.

To zalezy jak na to patrzec, jedni patrza przez bol dupy, a inni jak ja bede mial swietny wieczor pelny beki.
Opublikowano

Ameryki nie odkryję, ale zalecam wszystkim podchodzącym do The Last of Us ustawienie od razu poziomu trudności "hard". Normal trochę psuję tę grę. Dopiero na wyższych poziomach trudności gra pokazuje swoje oblicze. Survival natomiast to kompletnie inne doświadczenie.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

I bez huda.

Opublikowano

i bez nasluchiwania

GOTY

GOTG

Edytowane przez erix

Opublikowano

I z odwroconym padem na 14 calowym kineskopowcu, wtedy gra jest taka jak powinna.

Opublikowano

Propo crapów od nintendo to figar możesz mi wysłać tą kostkę. Tylko nie wiem czy podłączę do tvika na którym gram na xbonie w gry 1080p.

Drugi raz o to pytasz. Udajesz, że niby żeby ograć crapiki, a tak naprawdę to ciągnie, ciągnie do nieznanej Mocy. Przypomina mi się stary komiks w Extrimie, w którym Bill po nocach pykał w Mariana.

Opublikowano

Uuuuu, Mazzeo 15 lat po dowiedzeniu się co to jest Playstation chce dowiedzieć się co to jest Nintendo. Jeszcze 15 i może się dowie co to są dobre gry. Trzymam kciuki

Opublikowano

Oj Mazzeo dobry zart hehe 1080p i xbox one? Aaaa chyba ze chciales nam powiedziec o rozdzielczosci jaka masz w tv no to spoko;)

Opublikowano

Te 1080p na XO to chyba 640p skalowane do 900p i dalej do 1080p. Roket sajens lewel staff.

A ravenowi gratuluję dobrej autopromocji. Umiesz kręcić hajp. Hejty na grę wszechczasów dawno mnie znudziły, ale nie mogę się doczekać co tam wysmarujesz brzydkiego. Daleko ci zostało do końca?

Opublikowano

Ja obstawiam, że już na koniec jesieni będzie nawrócony na rodzinę Playstation.

Opublikowano

Raven dłoni nie poparzyło od pada?

Edytowane przez Arkady

Opublikowano

Zostało ci 5 drabin i 2 palety do końca gry. ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.