Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

I pewnie jesteś dumny z powodu że wychował cię kawałek plastiku? 

A i owszem. Ten "kawałek plastiku" to coś więcej niż kawałek plastiku.

Co do ex'ów na PS3, to wiadomo że było ich dużo, było dużo hitów, i pojawiają się nadal. Dzięki czemu można doświadczać wyciskania soków z konsoli na koniec generacji przez first party, czyli elitę dla tych devkitów. I dlatego (i nie tylko) PS3 gniecie X360 pod względem gier exclusive.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

A i owszem. Ten "kawałek plastiku" to coś więcej niż kawałek plastiku.

A no tak bo w środku jest jeszcze krzem

Opublikowano

ja jestem dumny. dziękuje ci sony <3 

KAZUB + PLEJSTEJSZYN = BARDZO WIELKA MIŁOŚĆ 

PRZYKUCI DO PADA PEŁNA GWIZDKÓW POPIOŁKA MY NAPYERDALAMY NA REKORDY W TONY HOŁKA

KOMBOSY TEGO NIGDY DOSYĆ NIE MA JAK NA PSX KUMPLI ZAPROSIĆ

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Konsola nagrzana my tniemy w jackie chan'a, heh to były czasy

Opublikowano

Halo 5 na Xboxa One dalej niepotwierdzone. Ktoś spreparował okładkę Xbox Official Magazine, chodziło o "Halo", jako grę osadzoną w tym uniwersum (plotki mówią o Halo 2 Anniversary). Halo 5 to rok 2015. Gearsy nowe prawdopodobnie 2016. Quantum Break przeskakuje na 2015 (początek, według plotek), a Sunset Overdrive... cóż. Cholera wie.

W co grać na tym Xboxie? :(

Opublikowano

Halo 5 na Xboxa One dalej niepotwierdzone. Ktoś spreparował okładkę Xbox Official Magazine, chodziło o "Halo", jako grę osadzoną w tym uniwersum (plotki mówią o Halo 2 Anniversary). Halo 5 to rok 2015. Gearsy nowe prawdopodobnie 2016. Quantum Break przeskakuje na 2015 (początek, według plotek), a Sunset Overdrive... cóż. Cholera wie.

Nad Gearsami dopiero mysla od kilku tygodni wiem nawet ten 2016 nie jest taki pewny...w tym roku napewno wyjdzie Halo 2 Anniversary no i podobno Horizon 2...zobaczymy co jeszcze na E3 zapowiedza/pokaza....

Opublikowano

Nad Gearsami dopiero mysla od kilku tygodni wiem nawet ten 2016 nie jest taki pewny...w tym roku napewno wyjdzie Halo 2 Anniversary no i podobno Horizon 2...zobaczymy co jeszcze na E3 zapowiedza/pokaza....

Myślisz że pracują nad Gears'ami od paru tygodni ? :teehee: Pewne jest że dłubią na pewno dłużej , w końcu odkupienie praw do marki to nie jest transakcja jednodniowa.

Właśnie też na to czekam i jestem cholernie ciekaw jakie będzie E3 w tym roku :)

Jak co roku radze się zbytnio nie napalać , bo będzie potem tylko rozczarowanie i zgrzytanie zębami w końcu miało być tak za(pipi)iście.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Gearsy 2017, Quantum Break 2017-2018. Zapamiętajcie moje słowa.

Opublikowano

Co by nie mówić, Playstation wychowało młodzież w erze: "Siema stary, to kiedy wpadasz do mnie z ekipą?". Xbox mógł co najwyżej wychować w erze: "Siema stary, to kiedy wpadasz na XBL?" (kiedy zapłacę...).

Opublikowano

Te czasy kiedy tekture wkladalo sie po srodku telewizora zeby kumpel na kompetytywnym splicie nie widzial jak go analnie w Syphon Filter 2 zachodzisz, te w(pipi)y kiedy podczas scigania sie w GT2 ktorys wpadl w poslizg bo zbyt chciwie chcial wejsc w zakret zeby zwiekszyc przewage, cwiczenie chwytow po sesji z Tekkenem 3 czy kupno deskorolek po ogrywaniu na splicie Tony Hawk Pro Skater 2.

Mowta co chceta, 64 graczy, online sronlajn, a i tak najlepiej bawilem sie na multi za czasow PSX'a kiedy obok siedzial moj kumpel.

Tak, po czesci wychowal mnie kawalek plastiku i chvj, I REGRET NOTHING !

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No wiadomo, że czynnik ludzki to nieosiągalne dla grania online emocje, zwłaszcza gdy we organizmach konsekwentnie rosną procenty :)

Ile bym dał by cofnąć się w czasie, usiąść choćby na jeden dzień przed PSX-em z ludkami, i w czterech pocinać w CTR-a, krzyczeć, szturchać, odsuwać nogą puszkę z piwem... :)

Opublikowano

Wiekszosc xbotow te historie zna z opowiesci, jak my gralismy to oni z rodzicami po znajomych jezdzili do innego miasta, i odkrywali istnienie playstation.

Opublikowano

A niektorzy grali jeszcze w Mario na pegazusie ;)

Opublikowano

Roznica pokolen jest tak wielka, ze z takimi xbotami sie nie da dogadac.

Opublikowano

Blagam was, w 1996 gralem w Tekkena 2 (oryginal NTSC) zanim wyszedl w EU, a pewnie co wieksze sonoklapy tutaj dopiero co dowiedzialy sie o istnieniu PSX'a.

Opublikowano

Jak to mówią uderz w stół, a nożyce się odezwą.

Opublikowano

ale wy tu piszecie tylko i wylacznie o polskich realiach - tu sie zgodze ze w naszym kraju to playstation jest rownoznaczne ze slowem konsola. Ale na zachodzie co innego, tam to gracze mieli duzo innych zabawek do gier (szczegolnie od niny) zanim dopiero nastapa era psx.

kolejna sprawa to jestescie niesprawiedliwi w stosunku do nabijania sie z xone - ok, zgoda, to niesamowite jak kalecznie zaprojektowali konsole majac w pamieci swietnie przemyslanego x360, sytuacja z rozdzielczoscia multiplatform powoli robi sie zenujaca ale przypomnijmy sobie poczatek ps3 - xmb, gdzie nawet trzeba bylo wylaczyc gre by odczytac wiadomosc, brak wsparcia trofeow(bo wg sony to niszczy gaming), brak wibracji w padzie(bo wg sony to przezytek), brak dobrych exów, tragicznie działające pierwsze multiplatrormy(skate,orange box, fifa itp). Co to tak chwalicie czyli dobre exy, playstation plus, w miare ogarniete multiplatformy, bardziej doszlifowane menu konsoli niz te poczatkowe, urodzilo sie po czasie, grubo po premierze.

Microsoft jest w tej sytuacji mniej wiecej co Sony wtedy - japonczycy wybrneli i jako tako wyszli z twarza, zobaczymy co zrobi M$, poczekajcie na e3, albo rok-dwa, jesli wprowadza dobre i przemyslane ruchy nikt, za pare lat nie bedzie pamietac fatalnego poczatku. Jeszcze sporo za wczesnie na konczenie console wars

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Jak to mowia, spjerdalaj na gejonly.

A i mialem jeszcze w '94 SNESa. Ciekawi mnie ile klapow z Irasem na czele wtedy slinilo sie do pegazusa z bazarku.

Opublikowano

Blagam was, w 1996 gralem w Tekkena 2 (oryginal NTSC) zanim wyszedl w EU, a pewnie co wieksze sonoklapy tutaj dopiero co dowiedzialy sie o istnieniu PSX'a.

Miałeś wtedy 11 lat, nieźle że już importy ogarniałeś. Nie przesadzaj z tym lansem, bo też dopiero wtedy, ewentualnie niecały rok wcześniej, dowiedziałeś się o istnieniu Playstation - tak jak i reszta "klapersów". Jak dostałeś tego SNES miałeś 9, na pewno był to przemyślany zakup wynikający z twojej inicjatywy. Wlicz do stażu jeszcze jak na Atari grałeś w 83 kisząc się ojcu w jądrach.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Czy napisalem, ze to byla moja kopia ? Zapierdalalem przez pol miasta bo w sklepie pozwalali popykac troszke.

Zakup SNESa byl przemyslany, uwierz mi. Chcialem sie nawet skladac na niego z jednym uzytkownikiem tego forum ;] Jedyne co do czego moge nie miec racji to data. Mogl to byc 1995.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ja w 1997 lansowałem się Turokiem. Na PSXach naparzali w Dark Forces, albo jarali się 3D w Tenka (ależ szrot). Na widok Turoka wypływały gałki oczne.

Opublikowano

Co ja czytam :o Multiplatformy ok na PS3, Gearsy nie warte kupna konsoli, czekam tylko na post ze DS3 to pad generacji bo Sony tyle lat tradycji i bylo ok az tu nagle przyszly zle xboty z pclab....

Co do daat premier tak bym sie nie zapedzal bo jak narazie to taki DriveClub nie ma daty a przeciez mial byc na premiere...ale spoko niektorym wystarcza gify 320x320...

Gorzej niz na Ukrainie

Opublikowano

Ej Tenka nie byla taka zla. Pamietam, ze fajny OST miala. Do Turoka nie miala startu ale sie zagrywalem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.