Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Każdy szanujący się gracz będzie grał w takie gry jakie mu odpowiadają, a platforma będzie miała czwartorzędne znaczenie

Oświećmy tych, co tkwią w platońskiej jaskinii. Wnieśmy kaganek oświaty w ciemnogród growy i doradźmy lepiej co powinien zasmakować ten, który jadał ziemniaki zamiast cesarskiej uczty ;)

Wymyśl nowe teksty bo powtarzasz się jak zacięta płyta.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

A zagram nawet na lodówce jak gry będą odpowiednie

Opublikowano

To prawda, ze Thief na PS4 się dławi i nie wyciąga nawet 30 klatek ?

Niezła kpina - gra na UE3, która nie zachwyca graficzicznie - klatkuje.

Za sam fakt wystawiłbym 2/10.

Jeśli na PS4 nie wyciąga 30 to na XO ile jest ? 20 ? , ładny crap z tego nowego Thief'a się zapowiada :whistling:

Opublikowano

Ciiii bo sie zleci zaraz banda i beda wyzywac nas od najgorszych, nadkonsoli nic nie podskoczy - 1080p, VR, realistyczne chmury, wszystko wciaga nosem  :ninja:

Opublikowano

podobno na XOne chodzi lepiej

Opublikowano

Jeśli na PS4 nie wyciąga 30 to na XO ile jest ? 20 ? , ładny crap z tego nowego Thief'a się zapowiada :whistling:

The PS4 version regularly drops to the 15-20 range, and during the game's larger set-pieces the image becomes a slideshow. Meanwhile, the Xbox One version manages to remain much closer to the 30 frames per second mark, albeit with a 900p resolution instead of 1080p. If you purchase the PS4 version you'll learn very quickly how much you value a consistent framerate.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ale 1080p ddr5 goty 50% wiecej mocy beka z xbotow hahaha

Ps wersja na xbox one sie ponoć nie dławi i chodzi lepiej

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Szkoda, że current geny to właśnie ziemniaki. Na PS4/XOne najlepsza gra to podrasowana gra z past genów. Na WiiU zresztą też. A najgorsze, że nie ma widoków na lepszą przyszłość w najbliższym czasie. Kiepski to czas dla graczy

Cierpliwości, nie ocenia się uczty po przystawkach :)

Co do Thiefa, nigdy jakoś nie jarała mnie ta seria, dawałem jej ze dwa razy szansę. Chociaż szkoda, bo taki średniowieczny sandbox o kleptomanie ma jakiś potencjał ;) Aha, PS4 to nie jest autopilot, trzeba umieć programować. Można nie umieć, i wyjdzie Thief.

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

lul, znaleziono pierwszą grę, w której jeden techniczny aspekt gry jest lepszy na Xbox One i do razu beka z silniejszości PS4. Need for Speed Hot Pursuit też był lepszy na PS2, beka z Og Xboxa hahaha!

Opublikowano

I tak żaden z Was nie zagra w tego Thiefa na next genach.

Opublikowano

lul, znaleziono pierwszą grę, w której jeden techniczny aspekt gry jest lepszy na Xbox One i do razu beka z silniejszości PS4. Need for Speed Hot Pursuit też był lepszy na PS2, beka z Og Xboxa hahaha!

No ale jakies klapki tutaj pisały że jeżeli konsola już na starcie nie daje rady to co bedzie pózniej hahaha beka

Opublikowano

The PS4 version regularly drops to the 15-20 range, and during the game's larger set-pieces the image becomes a slideshow. Meanwhile, the Xbox One version manages to remain much closer to the 30 frames per second mark, albeit with a 900p resolution instead of 1080p. If you purchase the PS4 version you'll learn very quickly how much you value a consistent framerate.

Strange, very strange , i sense a conspiracy...

I tak żaden z Was nie zagra w tego Thiefa na next genach.

To chyba oczywiste że nikt nie wyda więcej na wersje która nie daje rady mimo przeciętnej oprawy utrzymać 30 klatek , co nie ? Wie ktoś jak to wygląda na PS3/X360 ?

Edytowane przez Karas

Opublikowano

No ale jakies klapki tutaj pisały że jeżeli konsola już na starcie nie daje rady to co bedzie pózniej hahaha beka

Ostatnia konsola Micro, tylko Sony, Xbone bez gier, martwa konsola, brak nowych IP, odcinanie kuponow od GoWa dla ktorego i tak nie warto kupic konsolii...

Tak sobie przypomnialem ze Quantym Break mialo gameplay trailer przed The Order, gameplay pokazali mniej wiecej tyle ile w grze od Sony no ale to The Order ma wyjsc w tym roku, a najlepiej we wrzesniu zeby zrobic miejsce dla Uncharted 4, a gra od Micro 2016/17.....

LOGIC

Opublikowano

Szkoda, że current geny to właśnie ziemniaki. Na PS4/XOne najlepsza gra to podrasowana gra z past genów. Na WiiU zresztą też. A najgorsze, że nie ma widoków na lepszą przyszłość w najbliższym czasie. Kiepski to czas dla graczy

.

Wiem, że się rozkręci, ale średnio mi się gra w zapowiedzi. Chociażby te Diablo by się przydało

Thiefa odpuszczam bankowo. Na gry na 8 nie mam czasu ani ochoty. Gierki na 7 to już w ogóle jakiś folklor

Opublikowano

.

Wiem, że się rozkręci, ale średnio mi się gra w zapowiedzi. Chociażby te Diablo by się przydało

Thiefa odpuszczam bankowo. Na gry na 8 nie mam czasu ani ochoty. Gierki na 7 to już w ogóle jakiś folklor

Obecnie patrząc po reckach to Thief nawet nie jest gierką na 7 a na 6...

Opublikowano

Będzie perełka z plusa za pół roku

Opublikowano

IGN:

If you’re a stickler for frame rate, the PC version is the only place you can play Thief at 60 frames per second, as BOTH the Xbox One and PlayStation 4 versions are limited to 30 and occasionally stutter below that - usually during cutscenes, oddly enough. (The Xbox One version is limited to 900p resolution).

No ale jeden serwis (ręka do góry kto znał wcześniej CraveOnline! liczba odwiedzin pewnie im dzisiaj podskoczyła o 10000%) twierdzi, że na PS4 zwalnia, a na jedynym nie, więc z pewnością muszą mieć rację.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

.

czyli dobra gra

Opublikowano

Gdyby babcia miała wąsy...

Opublikowano

.

czyli dobra gra

Przy obecnym systemie oceniania? 8,5 to dobra gra. 7 to szrot. Poniżej to już megacrap

Opublikowano

No wiecie jak Rambo gdzieniegdzie dostaje 5/6-10, i taki Thief 6/7-10 to granica jest bardzo mała. Nie to żebym ufał recenzentom ale tu nie ma co się oszukiwać, trzeba czekać na pewniaki od sprawdzonych developerów i wydawców.

No i na przekór zagrałem i w Rambo i Thief, w tą pierwszą mimo wszystko bawiłem się lepiej. Może dlatego że to coś innego, a zarazem coś tak bardzo oldskulowego i słabego jednocześnie, jakbym wrócił się do lat 90. 

Opublikowano

Co do Thiefa, nigdy jakoś nie jarała mnie ta seria, dawałem jej ze dwa razy szansę. Chociaż szkoda, bo taki średniowieczny sandbox o kleptomanie ma jakiś potencjał ;) Aha, PS4 to nie jest autopilot, trzeba umieć programować. Można nie umieć, i wyjdzie Thief.

gdzie ty dawałeś szanse thiefowi jak na pc nie grasz?

.

bez sensu jest takie myślenie, grasz tylko w uncharted, call of duty i assassiny w takim razie. Gdybym tak myśłał to bym nigdy nie grał w gry od Sudy, Metal Gear Risinga, Metro LL czy genialnego Thomas Was Alone bym nie odpalił. Nie wnikam w to jakie ty masz nawyki bo to twoja sprawa, ale krzywdząca postawa dla wielu świetnych gier zwłaszcza, że game żurnalismy to w wiekszośći posmarowane teksty albo idiotyczne recenzje z komicznymi argumentami (nie umiem parować w grze? 3/10, w grze jest 3 bohaterów, ale żadnej laski? Minus jeden do oceny).

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.