Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

O ile RDR wygląda znosnie bo framerate bije po oczach tylko w górach tak V przyjąłbym w jakieś znosnej jakości i zjadliwym frameratem. Ale co tutaj gadać dla konsolowcow tlou wygląda jak next genowa gra, 20 fps w Far Cry nie przeszkadza a mulitplatformy odgrywali w 640p i spadkach 18 fps.

Na Zeusa! Kiedy?! Kiedy w końcu zaczniesz szanować?!?!

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 570,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Kiedyś też byłem zaslepionym konsolowym klapem tylko ps2, ch.uj ze xbox o gc miał ładniejsze i lepiej chodzące gry tylko soooony! Ale po latach grania w nie wyciągajace 30 klatek gry przezucilem się na PC i przejrzalem na oczy. Konsole to jest beka i zawsze bedzie, ograsz kilka gierek na 8+ i nie wracasz.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ej, ale kto bierze na poważnie słowa lewaka, który nie je mięsa? W sumie dobrze, że bluber ma tak chvjowy gust, bo nie pasuje do arystokrackiej rodziny PlayStation.

Opublikowano

badz co badz najwieksze pretencje do ps3 mam do framerate'u i do dzialania calego OS, nie wiem jak to sie uklada procentowo ale odsetek gier, ktore wyraznie gubily klatki byl katastrofalnie wiekszy w porownywaniu do czasow i gier na psx i ps2 jakie na tamtych sprzetach ogrywalem

Opublikowano

O guście mówi człowiek grający w bfa dla upośledzonych manualnie #cw7 #beczunia

Opublikowano

Dobrze Waldek, że trollujesz bo wmawianie sobie elitarności podczas gdy jest się tylko konsolowcem nie świadczy dobrze o człowieku.

Jak tam petycja "master race" o port konsolowego gtav ta blachę? 

Opublikowano

Chcesz stałe 60fps bierzesz WiiU, proste.

Opublikowano

Nie pamiętam kiedy na PC grałem, bo mój laptop już dawno zgubił moc, ale wczoraj u brata widziałem mod do pierwszego Stalkera (swoja drogą, szkoda że na konsole tego nie wydali), Lost Alpha to się zwie. W tym momencie rzuciłbym w cholerę wszystkie konsole, żeby jeszcze raz przejść dopieszczoną przez fanów wersję, naprawdę robi wrażenie.

Ale takie rzeczy tylko na #PC

Opublikowano

Gdyby wychodził tylko na xboxa to by było "meh kolejny szuterek"

Gdyby gra wychodziła tylko na xboxa, klapy by pisały, ze kolejny szuterek pif paf, boty natomiast by się spuszczały na temat każdego niusa i pisały jakie to Bungie jest boskie.

Tak zawsze było jest i będzie.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Bo bungie było boskie jak robiło gry na jedną platformę a teraz next gen, past gen, acti wydaje więc to nic dobrego nie wróży.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

O ile RDR wygląda znosnie bo framerate bije po oczach tylko w górach tak V przyjąłbym w jakieś znosnej jakości i zjadliwym frameratem. Ale co tutaj gadać dla konsolowcow tlou wygląda jak next genowa gra, 20 fps w Far Cry nie przeszkadza a mulitplatformy odgrywali w 640p i spadkach do 18 fps.

poka kompa z bebechami na poziomie naszych staruszków ps360, który pociągnie RDR I V w takiej jakośći... ups, zapomniałem, że nie ma portów. No ale Far Cry nawet nie pójdzie na piecu z 512 ram.

Opublikowano

badz co badz najwieksze pretencje do ps3 mam do framerate'u i do dzialania calego OS, nie wiem jak to sie uklada procentowo ale odsetek gier, ktore wyraznie gubily klatki byl katastrofalnie wiekszy w porownywaniu do czasow i gier na psx i ps2 jakie na tamtych sprzetach ogrywalem

Eee... nie do końca. Na psx i ps2 gry też chrupią jak miłe, zwłaszcza te bardziej zawansowane. GTA:SA pokaz slajdów, FPS-y (np. Project Snowblind, Area 51) lubiły mocno chrupnąć, itd. Na psx to już w ogóle w późniejszym etapie wszystko co chciało cos więcej pokazać na ekranie, rwało jak zęby z próchnicą.

Także bez dramatów i demonizowania PS3. Ot na KAŻDYM (włącznie z PC) sprzęcie z czasem brakuje "juice-u"

Opublikowano

Bo bungie było boskie jak robiło gry na jedną platformę a teraz next gen, past gen, acti wydaje więc to nic dobrego nie wróży.

Mnie tam nigdy ich gry nie jarały. A grałem w halo 1, ODST i Reach. Skończyłem tylko Reach. Destiny też mnie nie jara, ale sprawdze na pewno bete bo Euro RTV AGD wysłało mi kod na nią.

Opublikowano

Adi, tym swoim kartonowym skladakiem obraziles mojego iMaca.

Opublikowano

O ile RDR wygląda znosnie bo framerate bije po oczach tylko w górach tak V przyjąłbym w jakieś znosnej jakości i zjadliwym frameratem. Ale co tutaj gadać dla konsolowcow tlou wygląda jak next genowa gra, 20 fps w Far Cry nie przeszkadza a mulitplatformy odgrywali w 640p i spadkach do 18 fps.

poka kompa z bebechami na poziomie naszych staruszków ps360, który pociągnie RDR I V w takiej jakośći... ups, zapomniałem, że nie ma portów. No ale Far Cry nawet nie pójdzie na piecu z 512 ram.

A co mnie to?

Czemu ty zawsze musisz emanowac cebulą?

Opublikowano

bluber, odważne słowa jak na osobę, która ma PC sprzed 5-u lat i w większość gier gra na low i w okienku, względnie w indie platformery 2d na full screenie. 

rozumiem, że na Twoim sprzęcie jest właśnie premiera Ojca Chrzestnego 2? :D

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

iMaca.

To by tlumaczylo twoja nienawisc do grania na PC.

Opublikowano

bluber, odważne słowa jak na osobę, która ma PC sprzed 5-u lat i w większość gier gra na low i w okienku, względnie w indie platformery 2d na full screenie.

rozumiem, że na Twoim sprzęcie jest właśnie premiera Ojca Chrzestnego 2? :D

7 nawet xD ale cicho juz badz, konwencja to konwencja a, ze jadę wlasnie w pl busie do miasta królów czyli krakowa to mi się troszkę nudzi bo wziąłem że sobą konsole bez gier :( ale te wcześniejszą

Opublikowano

Czemu ty zawsze musisz emanowac cebulą?

Tobie juz ludzie nawet kojarzą się z warzywami, zjedz se steka jakiegoś.

Opublikowano

Psp ma sporo gier, to vita jest (pipi)owa.

Opublikowano

iMaca.

To by tlumaczylo twoja nienawisc do grania na PC.

Mam łindołsa też postawionego, lubiałem pograć w World of Tanks

Psp ma sporo gier, to vita jest (pipi)owa.

Obie sa (pipi)ow.e bo Sony je wydalo.

Opublikowano

Co jeszcze lubialeś eksajt?

No, ale mowie, że bez gier w sensie mam tylko puzzle questa, valkyria chronicles 2 i daxtera więc zero wyboru prawie i za mało indie.

Opublikowano

tylko vita!!!!!!!!!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.