Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

cebulowalem na pieciu (mam chyba z 10 kont na konsoli), gtav mam na skladke na czterech, wiekszosc gier w pudelkach jakie kupilem to uzywki, posiadam ps3 i vite i pewnie kupie ps4 bo mam ogrom gier z ps plus na kazdej z tych konsol i nie musze wydawac na nie hajsu - czy jestem typowym statystycznym polskim konsolomaniakiem?

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 570,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

xboty cebula ale ciekawe kto w temacie playstation plus co miesiąc gromadzi się jak gołębie na krakowskim rynku..

Ale was boli że najlepsza oferta promocyjna na rynku jest dostępna tylko #4theplayers.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Najpierw musieli konta zakładać na ambasady w uk czy inne śmieszne adresy, a teraz dostają jakieś ochłapy w goldzie, co im się dziwisz? micro takie dobre.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Najpierw musieli konta zakładać na ambasady w uk czy inne śmieszne adresy, a teraz dostają jakieś ochłapy w goldzie, co im się dziwisz? micro takie dobre.

a czy przez przypadek w związku z brakiem oficjalnie Xa w Polsce (łohuhuhu ten gigant hamburgerowy ku,tas w d,upie by mnie aż szczypał, ale xboty mówią, że to tylko wyrobiona sprężyna w łóżku) dalej nie muszą zakładać na adres supermarketu w Londynie?

boże to jest takie wszystko smutne - tyle zachodu, droższa konsola, rzeźbione adresy - a wszystko po to aby polatać za kwiatkami czy pograć 6vs6. bez kitu it's so 90s

Opublikowano

Nie wiem nawet, nie interesuje mnie podkonsola, ale skoro live na x360 jest w Polsce to z xbone nie powinno byc problemu?

Opublikowano

W październiku wychodzi Project CARS. Driveclub w tym momencie tylko cebulaków z PS+.

P.S Przynajmniej jeden ex wyjdzie na jesieni, dobre i to z tylu zapowiedzi.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

A jaka pewność, że tym razem nie przełożą? Bo gierka już od pół roku jest PS+, gdyby wierzyć tym wszystkim dawnym eksajtom.

Czy może ten 8.10 to tylko data poznania daty premiery? Albo data poznania daty poznania premiery?

Opublikowano

Project CARS w listopadzie wychodzi bodajże. Tak czy inaczej, pierwsze dwa next-genowe racery zmierzają na PS4. Bo wersja CARS na XO pewnie będzie gorsza.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Niby beka że prawie rok obsuwy, ale z drugiej strony, chyba lepiej dopracować produkt, czyż nie?

Opublikowano

Ale Yeti od początku roku wmawiał, że będzie na wakacje!!

Niby beka że prawie rok obsuwy, ale z drugiej strony, chyba lepiej dopracować produkt, czyż nie?

Po pierwsze, to trzeba sobie zdać sprawę, że w momencie kiedy DC miało pierwotnie wyjść gra najwidoczniej w ogóle nie istniała, rok opóźnienia to nie jest okres na dopracowanie, a na zrobienie gry.

Opublikowano

Dokładnie! Wszystkie gry którym przesuwano premiere wychodziły super dopracowane nie mozna przejść obojętnie obok takich perełek jak Duke Nukem Forever. Oh wait...

Opublikowano

Czyli co? Sierpień TLOU HD, wrzesień Destiny, październik Batman i DC, listopad z Order i CoDem?

Dokładnie! Wszystkie gry którym przesuwano premiere wychodziły super dopracowane nie mozna przejść obojętnie obok takich perełek jak Duke Nukem Forever. Oh wait...

Tak, porównuj roczne przesuniecie z 14 letnim przesunięciem. Pewnie!

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Figaro, przecież Batman podobno wyleciał na 2015. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Wow tylko rok obsuwy.

Opublikowano

Sierpień TLOU HD

Stawiam w ciemno końcówkę czerwca jako premierę TLoU Remastered. Mniam.

Opublikowano

Ileż nienawiści że taka gra nigdy nie wyjdzie na podplatformy. Świetne te widoki na początku, już się nie mogę doczekać GTAVI albo RDR2 z tak wyglądającymi plenerami.

Opublikowano

Co by nie gadąc DC przynajmniej nie ma płaskiej publiczności jak FM 4,5. So next gen

Opublikowano

No bo publiczność to najważniejszy element gry wyścigowej

Opublikowano

beka to będzie jak w listopadzie usiądziemy i popatrzymy wstecz na cały rok i okażę się że szlachta ciora w uber szpile dostępne tylko na PS4 a menelskie xboty odpalają właśnie 897563984765938475390847 mecz w Titanfall i cichutko sobie przez headsety wmawiają, że się dobrze bawią. 

ile litrów amerykańskiego nasienia spłynie Wam jeszcze po oczach zanim je otworzycie i zobaczycie, że PS4 się rozwija i prze do przodu, podczas gdy xone dalej tylko skuter wodny?

lepszych multiplatform już nie liczę z litości 

Edytowane przez waldusthecyc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.