Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Spokojnie, microsoft na E3 zapowie 10 eksów, które wyjdą od września do grudnia.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 570,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano
  • Autor

Na razie z DC nie było gameplayu dłuższego niz 10 sekund pod rząd więc nie ma się czym jarac.

Opublikowano

xboty nie zobaczą nawet tych 10s jakiegokolwiek sensownego gameplayu w 1080p na swoim szrocie, więc z czym do ludu...

Opublikowano

Ja mysle, ze tu trzeba jakas drobna lustracje przeprowadzic. 

Zacznijmy od tego, ze #sonyslave wypowiadajacy sie w tym temacie to wiekszosci psuedo gracze, ktorzy dobrzy sa w robieniu halasu i absolutnym zakrzywianiu faktow. Stawiam teze, ze ich cale zycie to forum na ktorym sie musza dowartosciowac. 

Lista gierek na PS4 jest spora, ale jak sie jej przyjrzymy to zaraz sie okaze, ze wiekszosc z nich stanowia indyki albo gry pay2win w ktore nikt i tak nie gra i nie chce grac.

Moim zdaniem o sile platformy swiadcza gry. Ale nie byle jakie popluczyny tylko gry w ktore gram i mam ochote zagrac. I tak na Xbox One do tej pory ogralem:

Ryse

Dead Rising 3

Fifa 14

Max: The Curse of Brotherhood

Crimson Dragon

Powerstar Golf

Assassin’s Creed 4: Black Flag

Zoo Tycoon

Halo: Spartan Assault

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Battlefield 4

TitanFall

Thief

Plants vs Zombies

Forza Motorsport 5

Peggle 2

Strike Suit Zero

Powyzsza lista obejmuje 17 gier, z ktorych wiekszosc mam wymasterowanych razem z DLC. To pokazuje moje zainteresowanie grami na konsoli Xbox One.

Taka sama analize mozna przeprowadzic wobec uzytkownikow PlayStation 4 ktorzy sa tacy aktywni w tym temacie i dla ktorych 1080p jest tak bardzo istotne.

Przekonajmy sie wiec jak hardcorowymi sa ci "poslancy mesjasza".

Figaro - Kolega niestety nie ma PS4, wiec nawet (jak kto sam okresla) szlachty sie zaliczyc nie moze. Jego nie interesuje PS4.

Waldusthecyc  - kolega ktory chce zerknac rok wstecz I zobaczyc te crashery na PS4 ktore miazdza Xbox One

-          Battlefield 4

-          Resogun – PS Plus

-          Outlast

-          Dead Nation – PS Plus

-          Don’t Starve – PS Plus

-          Killzone Shadowfall

-          Contrast – PS Plus

hity z plus rozumiem sa tymi crasherami?

Pawciokratos – respect za infamous’a

-          Outlast

-          Fifa 14

-          Dead Nation – PS Plus

-          Don’t Starve – PS Plus

-          Mercenary Kings – PS Plus

-          Infamous: Second Son

Pokrytysniegiem – najwiekszy bajkopisarz na forum, ktory co chwile mowi o mesjaszu, wywyzsza Last of Us pod niebiosa, ale tak naprawde to nie gra w gry. Do tego szkoda, mu pieniedzy na gry na mesjasza… Beka z Yeti-ego.

83571-Blink-182-WTF-gif-Imgur-First-VbnD

-          Battlefield 4

-          Outlast

Tak wiec zapytam jeszcze raz… w jakie to crashery na PlayStation 4 gracie? Hity z Plusa?

Beka z #sonyslave zawsze na propsie

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Nie wiem czy Zeratula wyśmiać, za pisanie kompletnych głupot pełnych hipokryzji i bzdur, czy pochwalić, że jako jedyny jeszcze jakoś się stara w tym temacie wybronić ten beznadziejny sprzęt jakim jest xbone.

Tak czy inaczej, rozbawiła mnie krytyka indyków i popłuczyn, a następnie wklejenie listy zdominowanej przez indyki i popłuczyny... Że i tak większość multiplatformy, to szczegół.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Ale fail Zeratul, outlast też był w plusie xDD

Opublikowano

Bociarni smutno bedzie jak okaze sie, ze 08.10.2014 to data zapisana systemem amerykanskim.

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

Ciekawe co powiesz 8 października. Bo jeśli DriveClub zaoferuje doznania wizualne na poziomie najnowszego zwiastuna to xbotom pozostanie już tylko jedno

wypjerdalać do Niemiec na ogórki bo inaczej nie zarobią na PS4 xDDD

Opublikowano

Powyzsza lista obejmuje 17 gier, z ktorych wiekszosc mam wymasterowanych razem z DLC. To pokazuje moje zainteresowanie grami na konsoli Xbox One.

statystyki Zeratula w BF4 na jego ulubionej konsoli XONE: level 26

Score: 879k

SPM: 383 :D (serio? to podobno gra dla lipnych casuali jest więc co jest?)

K/D ratio: 0,791 XDDDDDDDDD 

czas: 38 godzin

38 godzin online

38 godzin

38 godzin

"Powyzsza lista obejmuje 17 gier, z ktorych wiekszosc mam wymasterowanych razem z DLC"

tato, Ty nawet w BF4 obok słowa "master" nie stałeś także japa i wracaj do Titanfalla pokazywać Twoje zainteresowanie grami na konsoli Xbox One.

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Co jak co ale akurat sonyslave maja wiecej czasu na masterowanie BF4 :(

Opublikowano

statystyki Zeratula w BF4 na jego ulubionej konsoli XONE: level 26

Score: 879k

SPM: 383 :D (serio? to podobno gra dla lipnych casuali jest więc co jest?)

K/D ratio: 0,791 XDDDDDDDDD 

czas: 38 godzin

38 godzin online

38 godzin

38 godzin

"Powyzsza lista obejmuje 17 gier, z ktorych wiekszosc mam wymasterowanych razem z DLC"

tato, Ty nawet w BF4 obok słowa "master" nie stałeś także japa i wracaj do Titanfalla pokazywać Twoje zainteresowanie grami na konsoli Xbox One.

beka to będzie jak w listopadzie usiądziemy i popatrzymy wstecz na cały rok i okażę się że szlachta ciora w uber szpile dostępne tylko na Xbox One a menelskie #sonyslave odpalają właśnie 897563984765938475390847 mecz w Battlefield 4 i cichutko sobie przez headsety wmawiają, że się dobrze bawią. 

FIXED

Opublikowano

jaranie się symulacjami na padzie 

#żal #tylkonaxboxie

Opublikowano
  • Autor

Minuta ciszy dla Drivecluba, jeszcze przed premierą gra umarła zabita backstabem przez Horizon 2.

[*] rip in peace.

Jaranie sie grami ktore nawet nie zostaly zapowiedziane [*]

Opublikowano

Na razie z DC nie było gameplayu dłuższego niz 10 sekund pod rząd więc nie ma się czym jarac.

było.

Opublikowano

Beka z #sonyslave zawsze na propsie

Dziadek jak się śmiesznie próbuje nowomową przylansować do młodych botów

buscemi-high-school-30-rock.gif

Opublikowano

Minuta ciszy dla Drivecluba, jeszcze przed premierą gra umarła zabita backstabem przez Horizon 2.

[*] rip in peace.

Obie gry i tak polegną pokopane przez Project C.A.R.S.

[*] Forza i DC

Opublikowano

Wiadomo ze Horizon 2 rozjedzie smiesznego DriveCluba.

Infamous sie nie sprzedal bo nie jest CoDem z mechami

DriveClub sie nie sprzeda bo bedzie w Plusie (Sony takie dobre <3)

No to tylko zostaje czemu The Order sie nie sprzeda?

Opublikowano

Bosz, ale beka z eksajtu Horizonem 2, o którym nic nie wiadomo :D No ale ex, to wiadomo, ekssssajt.

Opublikowano

UWAGA XBOTY! Prześlijcie mi na pw adresy korespondencyjne, a w okolicy 8 października dostaniecie zapas maści na ból dupy. Jeśli jakimś cudem w podobnym czasie wyjdzie forca italia (horajzon), to możecie spodziewać się dostaw w podwójnej ilości.

Opublikowano

UWAGA XBOTY! Prześlijcie mi na pw adresy korespondencyjne, a w okolicy 8 października dostaniecie zapas maści na ból dupy. Jeśli jakimś cudem w podobnym czasie wyjdzie forca italia (horajzon), to możecie spodziewać się dostaw w podwójnej ilości.

To ten zapas który składujecie od listopada 2013 kiedy miał wyjść DC w plusie? Pewno przeterminowany.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.