Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jak wy bedziecie sie podniecac GIFami z DriveClub, ktore bedzie mialo 65 na metacritic to ja bede sie zagrywal w nowe, doyebane mario kart (>92%).

pozdrawiam

Dave

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 571,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

jaranie się symulacjami na padzie

#żal #tylkonaxboxie

Żal to jest mi Ciebie, myslisz ze kierownica da Ci +10 do realizmu,myślisz że jak doczepisz spoiler na Calibrze to zbliży ją do McLarena P1?

A co do Forzy i jej realizmu, to nie ma gry na swiecie która odda tak świetnie jazde na padzie(konsole), nie ma też gry realistyczniejszej niż Forza 5(na konsole), oczywiście cała reszta to syf, samochody nie lepiej wykonane niż w Premiumy w Gran Turismo 5, grafika kolorowa, mikro płatności, garstka torów, i długie loadingi.

Co do DriveCluba, fail, wydawać wyścigi razem Project C.A.R.S to jak strzelenie sobie w łeb, a tylko patrzeć jak zapowiedzą WRC 4, czy Dirta 4 kto wie czy nie na ten rok.

W Plusie, wezmę, należy się za miłość do marki.

no ty z pewnością pojęcie 'myslec' znasz tylko ze słownika, bo jak nie widzisz różnicy między dobrą kierownicą, a padem to ja nie mam słów.

Opublikowano

Jak wy bedziecie sie podniecac GIFami z DriveClub, ktore bedzie mialo 65 na metacritic to ja bede sie zagrywal w nowe, doyebane mario kart (>92%).

pozdrawiam

Dave

GIF? Czy ktoś powiedział GIF?!?!?!?

lowufi.GIF

Opublikowano

Zobaczmy co tam u Guerilla, a tam mikrotransakcje.

Though it’s been busy with Killzone: Shadow Fall, Guerrilla Games is working on a new IP for the PlayStation 4. Nothing has been indicated about the game so far but a recent listing by the studio for regular/senior online designers provide some scant new details.

Some of the optional requirements include “Developed micro-transactions and/or nontraditional recurring revenue models” and “Have developed or supported online gaming communities or titles with a large ‘social’ focus”. This could indicate that Guerrilla is going the free to play route with its next title and looking to emulate the current trend of online games like in terms of social interactivity between players.

That last point could easily apply to games like Call of Duty: Ghosts and Battlefield 4 as well as Destiny, so it’s still wishful thinking as to whether Guerrilla will opt for a completely online experience. The micro-transactions do lend credence to an online free to play component though – stay tuned for E3 as we learn more about what Guerrilla has in store.

Source: http://gamingbolt.com/guerrilla-game...rotransactions

beka!

Opublikowano

pozdrawiam

Dave

W 60fps'ach i z lokalnym multiplayerem. A w DC to pewnie szczytem socjalizacji będzie wstawienie swojego czasu przejazdu na facebooku.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Mazz nie beka tylko smutek powinien nas ogarniać że ta zaraza od PC Master co raz bardziej rozprzestrzenia się na konsolach :(

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Ja mysle, ze tu trzeba jakas drobna lustracje przeprowadzic. 

Zacznijmy od tego, ze #sonyslave wypowiadajacy sie w tym temacie to wiekszosci psuedo gracze, ktorzy dobrzy sa w robieniu halasu i absolutnym zakrzywianiu faktow. Stawiam teze, ze ich cale zycie to forum na ktorym sie musza dowartosciowac. 

Lista gierek na PS4 jest spora, ale jak sie jej przyjrzymy to zaraz sie okaze, ze wiekszosc z nich stanowia indyki albo gry pay2win w ktore nikt i tak nie gra i nie chce grac.

Moim zdaniem o sile platformy swiadcza gry. Ale nie byle jakie popluczyny tylko gry w ktore gram i mam ochote zagrac. I tak na Xbox One do tej pory ogralem:

Ryse

Dead Rising 3

Fifa 14

Max: The Curse of Brotherhood

Crimson Dragon

Powerstar Golf

Assassin’s Creed 4: Black Flag

Zoo Tycoon

Halo: Spartan Assault

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Battlefield 4

TitanFall

Thief

Plants vs Zombies

Forza Motorsport 5

Peggle 2

Strike Suit Zero

Powyzsza lista obejmuje 17 gier, z ktorych wiekszosc mam wymasterowanych razem z DLC. To pokazuje moje zainteresowanie grami na konsoli Xbox One.

Taka sama analize mozna przeprowadzic wobec uzytkownikow PlayStation 4 ktorzy sa tacy aktywni w tym temacie i dla ktorych 1080p jest tak bardzo istotne.

Przekonajmy sie wiec jak hardcorowymi sa ci "poslancy mesjasza".

Figaro - Kolega niestety nie ma PS4, wiec nawet (jak kto sam okresla) szlachty sie zaliczyc nie moze. Jego nie interesuje PS4.

Waldusthecyc  - kolega ktory chce zerknac rok wstecz I zobaczyc te crashery na PS4 ktore miazdza Xbox One

-          Battlefield 4

-          Resogun – PS Plus

-          Outlast

-          Dead Nation – PS Plus

-          Don’t Starve – PS Plus

-          Killzone Shadowfall

-          Contrast – PS Plus

hity z plus rozumiem sa tymi crasherami?

Pawciokratos – respect za infamous’a

-          Outlast

-          Fifa 14

-          Dead Nation – PS Plus

-          Don’t Starve – PS Plus

-          Mercenary Kings – PS Plus

-          Infamous: Second Son

Pokrytysniegiem – najwiekszy bajkopisarz na forum, ktory co chwile mowi o mesjaszu, wywyzsza Last of Us pod niebiosa, ale tak naprawde to nie gra w gry. Do tego szkoda, mu pieniedzy na gry na mesjasza… Beka z Yeti-ego.

-          Battlefield 4

-          Outlast

Tak wiec zapytam jeszcze raz… w jakie to crashery na PlayStation 4 gracie? Hity z Plusa?

Beka z #sonyslave zawsze na propsie

Super, że masz aż 17 gierek, ale w Polsce mamy trochę inne warunki i nie każdego stać na kupno co miesiąc dwóch gier. Więc twoje porównanie tak naprawdę z du.py jest.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Skończycie z tym cytowaniem innych na pół strony :/

Opublikowano

Bosz, ale beka z eksajtu Horizonem 2, o którym nic nie wiadomo :D No ale ex, to wiadomo, ekssssajt.

Ano widzisz, Ms najpierw robi grę, potem zapowiada, a następnie tylko chleją Mtd Dew i zagryzają Doritosami, oglądając słupki ze sprzedażą
Opublikowano

W 60fps'ach i z lokalnym multiplayerem. A w DC to pewnie szczytem socjalizacji będzie wstawienie swojego czasu przejazdu na facebooku.

No akurat Mario Kart nie ma chyba zwykłego online, także tutaj zarówno props jak i beka. Ofc bardziej propsuję lokalne multi, ale sprawiedliwość musi być.

Opublikowano

#żal #tylkonaxboxie

Żal to jest mi Ciebie, myslisz ze kierownica da Ci +10 do realizmu,

yyy ja myślę, a nawet jestem tego pewny, że doda realizmu i immersji w niemal każdej grze która nie jest full arcade'em jak np burnout. Nawet w Dirty się fajnie na kierownicy gra.

Co do DriveCluba, fail, wydawać wyścigi razem Project C.A.R.S to jak strzelenie sobie w łeb, a tylko patrzeć jak zapowiedzą WRC 4, czy Dirta 4 kto wie czy nie na ten rok.

Trochę tak ale CARS to symulacja a DriveClub to arcade. Z drugiej strony, może się okazać że w CARS będą grać świadomi gracze którzy wiedzą co kupują a w DC gimby, cebula i inni plusowicze którzy grają bo za abonament dali.

Jestem też ciekawy jak gra będzie wyglądała po premierze, chyba pamiętacie jeszcze jak Forza 5 wyglądała podczas prezentacji na PC a jak się zmieniła na Xbonie. 

Mogę potwierdzić, że alpha CARS wygląda tak jak na tych fanmade trailerach, kosi nawet na high które rzekomo jest zapowiedziane dla PS4.

I nie ma tu żadnej sztuczki, nie ma czegoś takiego jak photo mode, można się bawić kamerą w dowolnym momencie. Jadę sobie po torze, wciskam przycisk i latam sobie kamerą oglądając auto i otoczenie podczas gdy znajomi którzy się na to patrzą robią tak

1382622232_13.gif

Opublikowano

No akurat Mario Kart nie ma chyba zwykłego online, także tutaj zarówno props jak i beka. Ofc bardziej propsuję lokalne multi, ale sprawiedliwość musi być.

Ma.

Opublikowano

Od trzech czesci.

Opublikowano

#żal #tylkonaxboxie

Żal to jest mi Ciebie, myslisz ze kierownica da Ci +10 do realizmu,myślisz że jak doczepisz spoiler na Calibrze to zbliży ją do McLarena P1?

A co do Forzy i jej realizmu, to nie ma gry na swiecie która odda tak świetnie jazde na padzie(konsole), nie ma też gry realistyczniejszej niż Forza 5(na konsole), oczywiście cała reszta to syf, samochody nie lepiej wykonane niż w Premiumy w Gran Turismo 5, grafika kolorowa, mikro płatności, garstka torów, i długie loadingi.

no ty z pewnością pojęcie 'myslec' znasz tylko ze słownika, bo jak nie widzisz różnicy między dobrą kierownicą, a padem to ja nie mam słów.
Widze roznice i to znaczaca, ale roznica miedzy kierownica a prawdziwym samochodem jest taka sama jak padem a prawdziwym samochodem.
Opublikowano

Mazz nie beka tylko smutek powinien nas ogarniać że ta zaraza od PC Master co raz bardziej rozprzestrzenia się na konsolach  :(

Mikrotranzakcje nie zawsze są złe. Developerzy chyba dopiero się uczą na czym system F2P ma polegać, duży wkład ma w to model wprowadzony przez GabeNa. Na Steam Dev Days w tym roku Valve wykładało developerom dlaczego ich model jest jedynym słusznym oraz dlaczego dojenie graczy jest złe.

Gry F2P jak Path of Exile, DotA2 albo Team Fortress 2 nie mają żadnych mikrotranzakcji które wpływają na gameplay, balans, dodatkowy content czy coś przez co gracze którzy nie chcą płacić mogli by czuć się poszkodowani. Co więcej DotA i TF dają każdemu możliwość zarobienia tych kilku euro na nowe gry czy właśnie mikrotranzakcje. Ja osobiście kupiłem już kilka gier na Steamie za pieniądze które dostałem grając w gry Valve (GabeN taki dobry).

Opublikowano

#żal #tylkonaxboxie

Widze roznice i to znaczaca, ale roznica miedzy kierownica a prawdziwym samochodem jest taka sama jak padem a prawdziwym samochodem.

no różnica między graniem w wyścigi na pegasusowym krzyżaku i dwóch przyciskach, a prawdziwym samochodem jest taka sama jak granie xboxowym padem, a prawdziwym samochodem, więc czemu nie grasz sobie na krzyżaku?

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

UberAdi to o czym piszesz to tylko rodzynki zdecydowana większość produkcji opartych o mikro transakcje ma na celu jedynie wydojenie graczy. Ba często są tak zrobione że bez płacenia są wręcz nie grywalne , lub różnica miedzy osobami płacącymi a tymi nie , jest nie do przeskoczenia w przypadku tytułów nastawionych na multi. Do póki to się nie zmieni i model z tych rodzynków nie będzie dominować to mogą sobie (pipi)ć z tym dziadostwem a nie zanosi się na zmiany bo jak widać wielu to odpowiada.

Opublikowano

Trzy gry zostały dziś zapowiedziane na PS4. Normalka :) :) The Swapper, MouseCraft oraz Titan Attacks. Szczególnie ten pierwszy jest godny polecenia.

Żeby nie było, na Xbox One też zapowiedziano dziś coś nowego - nowy kanał tv,  WWE Network.

Opublikowano

UberAdi to o czym piszesz to tylko rodzynki zdecydowana większość produkcji opartych o mikro transakcje ma na celu jedynie wydojenie graczy. Ba często są tak zrobione że bez płacenia są wręcz nie grywalne , lub różnica miedzy osobami płacącymi a tymi nie , jest nie do przeskoczenia w przypadku tytułów nastawionych na multi. Do póki to się nie zmieni i model z tych rodzynków nie będzie dominować to mogą sobie (pipi)ć z tym dziadostwem a nie zanosi się na zmiany bo jak widać wielu to odpowiada.

Zgadza się ale tak jak pisałem, zachodzi w tej chwili zmiana w podejściu do mikrotranzakcji. Jako przykład można podać zapowiedziane H1Z1, World of Speed albo Nosgoth których twórcy otwarcie mówią, że rozwiązania które opisałeś nie mają sensu i są krzywdzące dla graczy. Do tego gry z nienormalnym systemem jak Dungeon Keeper na komórki są coraz mocniej jechane przez graczy i portale o grach.

Obstawiam, że będziemy widzieć na rynku coraz więcej tytułów F2P które nie są pay to win. No i więcej gier F2P ogólnie bo ten model przynosi w tej chwili największe zyski więc chyba lepiej się przyzwyczaić ;)

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Trzy gry zostały dziś zapowiedziane na PS4. Normalka :) :) The Swapper, MouseCraft oraz Titan Attacks. Szczególnie ten pierwszy jest godny polecenia.

Żeby nie było, na Xbox One też zapowiedziano dziś coś nowego - nowy kanał tv,  WWE Network.

Na androida też w to pogram?

Opublikowano

Obstawiam, że będziemy widzieć na rynku coraz więcej tytułów F2P które nie są pay to win. No i więcej gier F2P ogólnie bo ten model przynosi w tej chwili największe zyski więc chyba lepiej się przyzwyczaić ;)

Niech sobie będą gierki F2P nie mam do nich osobiście nic zwłaszcza jeśli "ekonomia" w nich jest zbalansowana. Tylko że przez F2P ostatnio coraz modniejszym procederem jest ładowania mikro transakcji do gierek za które i tak człowiek płaci normalną pełną cenne. Za takie zmiany na rynku gierek z góry dziękuję.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Do tej pory nie wiem jakim prawem model F2P a raczej P2W wdarł się na konsolowy rynek. Wszystkiemu winni idioci, którzy pompują kasę w lepsze zbroje - a zwłaszcza w Korei i Chinach - molochach rynku F2P.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.