Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ja tam do F2P nic nie mam. Pykam sobie w Path of Exile,Hawken, TF2,a także Vindictus'a i muszę przyznać, że model FTP został tam świetnie rozwiązany. Do tej pory nic nie zapłaciłem za te wszystkie godziny spędzone przy tych gierkach. Choć z drugiej strony takie Path of Exile spokojnie mogło być sprzedawane jak normalna gra,bo ekipa za nią odpowiedzialna wykonała kawał świetnej roboty. I nawet nie sądziłem parę lat temu, że godnym następcą Diablo II będzie gra tworzona przez całkowicie inną ekipę.

A płacz o to, że gry FTP są złe to najwięcej robią ci co praktycznie nie mieli styczności z tymi grami, tylko gdzieś tam coś przeczytali na jakichś śmiesznych stronkach typu PPE itd.

Edytowane przez Paliodor

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 571,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

F2P załatwiło Killer Instinct. Gdyby tę grę wydać w pudełku z tłustą zawartością a'la ostatnie Mortal Kombat, to byłaby bijatyka-kozak na lata. A tak niby system i grafa są git, ale sposób dystrybucji i licha zawartość zadecydowały, że wyszła gra 7/10. Szkoda.

Niby Tekken Revolution został w tym F2P całkiem nieźle pomyślany, ale nie oszukujmy się - to mega okrojone TTT 2 bez możliwości tagowania i z uproszczonym systemem walki. A T6 i TTT 2 poziomem same też świata nie zniszczyły.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Gry F2P z możliwością zakupu udogodnień, kosmetyki, lub wcześniejszego dostępu do rzeczy, które można zdobyć normalnie grając to zło wcielone wg kąsolowców, ale grindować żmudne i nieprzemyślane systemy progresji i resetować prestiże w kolejnych shooterkach militarnych z mapami w formie DLC to będą bez choćby pisknięcia.

Cofam to co mówiłem - temat jednak nadal dostarcza.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Odbiegając od tematu to dzisiaj pierwszy raz w życiu zrobiłem dobry growy uczynek, będąc w komisie z gierkami podbija do mnie ruda dziewczyna podobna trochę do Ellie na ok ~16 lat, ubrana w spodnie moro i miała fullcapa z bohaterami X-Men nieśmiało mówi ze nie ma swojego dowodu xD i czy mogę kupic jej gierki, patrzę a wybrała sobie Deus Ex Human Revolution i X-Men Origins Wolverine nie miałem wyjścia tylko jej to kupilem oczywiscie wersja na najlepsza konsole poprzedniej generacji Xbox 360

Forumku pójdę do growego nieba za to?

Opublikowano

Nie, bo przepłaciła, zamiast kupić jedyne słuszne wersje na PC.
Opublikowano

Odbiegając od tematu to dzisiaj pierwszy raz w życiu zrobiłem dobry growy uczynek, będąc w komisie z gierkami podbija do mnie ruda dziewczyna podobna trochę do Ellie na ok ~16 lat, ubrana w spodnie moro i miała fullcapa z bohaterami X-Men nieśmiało mówi ze nie ma swojego dowodu xD i czy mogę kupic jej gierki, patrzę a wybrała sobie Deus Ex Human Revolution i X-Men Origins Wolverine nie miałem wyjścia tylko jej to kupilem oczywiscie wersja na najlepsza konsole poprzedniej generacji Xbox 360

Kiedys do mnie w Gamie podeszlo dwoch ciapkow, tez ok 15 lat i zapytalo sie czy kupie im GTA 4 na 360. Oczywiscie kupilem, a w zamian uslyszalem szczere - Thank you sir....

Ale czemu to nie byly jakies rude lachony? : (((((

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

musze częściej odwiedzac komis z grami w moim mieście

niech sie mnie tylko jakiś xbot spyta o podobną przysługę

najpierw:

-na kolana przed Panem Gamingu

-potem za szmaty i gleba

-na końcu dzwonimy na policje, a potem do starych

jeszcze tego mi tu brakuje, żeby się xboxiarskie szczeniactwo panoszyło po dzielni

Opublikowano

Nie pójdziesz do nieba bo dałeś jej kupić wolverina :P

Opublikowano

Nintendo bez konferencji na E3 mozecie sprzedawac swoje konsole.

Opublikowano

Czezky kupil konsole w najlepszym momencie :P

Opublikowano

Przecież będzie E3 Direct, jak rok temu. Nie siej bzdur.

Opublikowano

American hardware have no soul.

Ale za Deusa byś zasłużył.

Opublikowano

Przecież będzie E3 Direct, jak rok temu. Nie siej bzdur.
Przepraszam

Facebook to zaraza

Wybaczycie?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ehh, zapowiedziano kolejny ex na PS4, o którym nawet steamowcy mogą pomarzyć. Gra się zwie Without Memory i będzie thrillerem.

WithoutMemory-13.jpg?57efa4

WithoutMemory-2.jpg?57efa4

WithoutMemory-17.jpg?57efa4

Opublikowano

No spoko, developer budzi zaufanie. Mam wszystkie ich gry.

Opublikowano

widzę że ps4 przejmuje od pc pałeczkę odnośnie gier które nikogo.

No ciężko, żeby #kogoś, skoro nic jeszcze nie pokazano.

Opublikowano

Mam wrażenie, że niedługo cały forumek zacznie masowo brać Wii U. Sam się teraz nad tym zastanawiam czy aby nie kupić. W sumie na PS4 jakoś mnie na razie nic specjalnie nie kręci a Batman dopiero na jesieni, więc...

Opublikowano

Mam wrażenie, że niedługo cały forumek zacznie masowo brać Wii U. Sam się teraz nad tym zastanawiam czy aby nie kupić. W sumie na PS4 jakoś mnie na razie nic specjalnie nie kręci a Batman dopiero na jesieni, więc...

Byłoby pięknie.

Opublikowano

No chciałbym mieć MonsterHunter3Ultimate machine.

Opublikowano

Czezky i teraz Don - zaczyna się epidemia xD i czy doczekamy czasów, w którym dział Nintendo będzie miał tyle postów co Sony?

Opublikowano

MK8 przekonało mnie do WiiU i na pewno prędzej kupię tę konsolę niż PS4, o Xbone nie wspominając.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.