Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

31 właścicieli XO vs 26 właścicieli WiiU

Nie jest idealnie, ale szansa na przegonienie jest.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 571,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Nie od dziś wiadomo, że to głównie elita gra na Nintendo.

Posiadacze Wii U: ragus, czezky, don, aux, michaelis, enkidou, maiden. A posiadacze PS4? Exajt, yeti, easyeye... niktcienielubie też pewnie ma? to by dużo wyjaśniało. Może jednak kominek odbija się od padleta, a nie touchpada.

Opublikowano

Kiedyś tez kupie konsole Nintendo, jak założę rodzinę i będę miał dzieci.

Opublikowano

totalnie nie zrozumialem co napisales Figaro ^^.  Ostatnio jesteś gorszy niż Daddy z tym spamem gier które rzeczywiście mogą interesować posiadaczy Vity reszta watpie by kupila nextgena dla takich produkcji.

No i byłem jednym z pierwszych hejterow, który cofnal wszystkie słowa na temat Nintendo kupując Wii, wiec ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ogolnie Figaro jesteś gorszy niż Daddy z tym spamem gier - jasne tytuly tego pokroju z checia może bym przyjal na Vite, ale na PS4 średnio kogo obchodzą.

Mówisz o Without Memory? Grze o której nic nie wiadomo. Czemu byś to przyjął na Vitę? Na jakiej podstawie.

Faktycznie, to Ty kiedyś naprawiłeś swe czyny kupnem Wii. Rozgrzeszam Cię. Amen.

Opublikowano

Pamiętacie jeszcze ostatni wpis w którym informowaliśmy Was o poprzedniej rejestracji dwóch marek Sony? Po Kill Strain i Entwined możemy dodać kolejną - Bloodborne, która została właśnie zarejestrowana przez Sony Computer Entertainment America.

http://www.pssite.com/news-32739-sony_rejestruje_kolejna_marke___bloodborne__w_sam_raz_na_e3_.html

Sony takie dobre, że na zapowiedzi nowych gier na E3 braknie czasu.

Opublikowano

Na WiiU możesz pisać kolegom listy za pomocą rysika. Na XO też tak możesz?

Tak myślałem.

Opublikowano

MaZ, dobry jesteś, jeśli sądzisz, że ktokolwiek bierze pod uwagę online kupując konsolę Ninny.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Czezky chwalil online w Mario Kart nawet na Wii.

Co niby na U w takim razie sie zmienilo (skoro nie przeszkadza mu brak komunikacji i osiagniec ?) 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Eee, Mario Kart w online to bomba już od czasów DSa.

Nie samym Mario Kart się żyje. Za czasów Double Dash nie było online i gra też rządziła.

Opublikowano

Czezky chwalil online w Mario Kart nawet na Wii.

Co niby na U w takim razie sie zmienilo (skoro nie przeszkadza mu brak komunikacji i osiagniec ?)

Nie ma osiągnięć ?! Kurde to na bank nie kupie :teehee:

Opublikowano

Horizon 2 w październiku? W czwartym kwartale jeszcze DriveClub, Project CARS, The Crew i nowy Need for Speed (oraz kolejne F1?). Za ciasno jak na wyścigi. Coś musi odpaść. Stawiam na The Crew.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Nie jestem fanbojem, jak w koncu pojawia sie jakies gry na XBONE albo PS4 to pewnie kupie.

A ze nie zapowiedzieli ani jednej interesujacej mnie gry... 

Coz, niedlugo E3, kto wie?

A Mario Kart starczy na lata napyerdalania, ale ty miss awkward tego nigdy nie zrozumiesz grajac w pif pafy z botami.

Gra z genialnym, mega dopracowanym gameplayem i mechanika.

Opublikowano

Nie jestem fanbojem, jak w koncu pojawia sie jakies gry na XBONE albo PS4 to pewnie kupie.

A ze nie zapowiedzieli ani jednej interesujacej mnie gry... 

Coz, niedlugo E3, kto wie?

A Mario Kart starczy na lata napyerdalania, ale ty miss awkward tego nigdy nie zrozumiesz grajac w pif pafy z botami.

Gra z genialnym, mega dopracowanym gameplayem i mechanika.

Jest zabawnie.

Opublikowano

Wzorem Figaro - z ta roznica ze ten dodatek na PS4 warto kupic bardziej niz wymieniane przez niego gry:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ech, gram sobie mecz w FM2014 i w 92 minucie gra się wykrzacza. No ale tak to jest jak się gra na PC...

a nie, to Vita

Opublikowano

Wiem, mam za swoje. Ale szanować i tak nie będę.

Opublikowano

Ja szanuje i nigdy nie miałem problemu z marką Playstation. Tak bardzo szanuję że mój szarak nadal działa.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak beka z Nintendo. Beka jest obecnie tylko z xbone bez exów do końca roku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.