Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Mazzeo, ale wiesz, że te gify bekują z dziennikarzy, a nie Nintendo? Zresztą, kogo ja pytam.

A teraz randomowa reklama N64:

1917105-44534_n64_2h.jpg

Pamiętam jak zawsze sprawiało mi kłopot rzuceniem Bowserem <łezka>. I ten moment, gdy zaczął robić z platformy gwiazdę... moje pierwsze spotkanie z czymś, co można nazwać EPICKIM.

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 571,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

szach mat klapki. xbox nadrobi przewage dzieki kitajcom.

Kurtyzano proszę, tego szrota nawet jankesi nie chcą kupować, a co dopiero skośni.  

Opublikowano

Mowiac totalnie serio, mazzeo jest doskonalym przykladem casuala, ktory mysli, ze jest ekspertem od gierek wideo.

1. 1997 - 2000 pegazus

2. 1999 - this goes without saying

3. 2000 - 2003 jakies guwna pifpaf na PC

4. 2003 - 2011 najwiekszy fan COD na planecie ziemia

5. 2004 - teraz; jaranie sie Xboxem, na ktorym gra tylko w gry od ea, activision, ms i ubisoftu, slowem - sam NAJGORSZY mainstream, tasiemce, etc.

Przeciez on nie gral NIGDY w zyciu w nic ambitnego, na jakiej podstawie on sie w ogole tutaj wozi?

Hamburger (pipi)a z polskim paszportem.

Opublikowano

Ale przeciez bedzie TV!

Gier nie maja to chociaz tv poogladaja.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Mowiac totalnie serio, mazzeo jest doskonalym przykladem casuala, ktory mysli, ze jest ekspertem od gierek wideo.

1. 1997 - 2000 pegazus

5. 2004 - teraz; jaranie sie Xboxem, na ktorym gra tylko w gry od ea, activision, ms i ubisoftu, slowem - sam NAJGORSZY mainstream, tasiemce, etc.

Przeciez on nie gral NIGDY w zyciu w nic ambitnego, na jakiej podstawie on sie w ogole tutaj wozi?

Ano, najgorszy xbot. Daddy chociaż miał Gacka. Kubson też. Został tylko Mazzeo, przekonany, że wie co to dobra gra.

Opublikowano

Pisza klapki co uwazaja 38h w ambitnym BF4 za marny wynik :)

Ogolnie widac ze ambitne skrzydlo Sony odchodzi do Nintendo a cala reszta wiernych Sonyslave lyka wszystko od kitajcow jak mlode pelikany.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano
Z tego co zauważyłem to z PayPal mozna jedynie korzystać przez komputer  :confused: 
Z tego co pamiętam to te hs mały być nie obsługiwane i żadna łatka miała tego nie naprawiać.
Po aktualizacji kilka razy wywalił mi się BF4, mecze da się jedynie rozpocząć przez wyszukanie serwera. 
Ja pograłem w bf było ok do momentu kiedy poinformowało mnie ze kabel sieciowy jest odłączony. Po ponownej konfiguracji Neta wszystko wróciło do normy. SHARE factory po jakimś czasie zaczął mi wariować.. Tzn, wybór w menu zaczął mi samoczynnie przełączać opcje.....   

dat sony skillz - największy update w historii playstation!!11

Opublikowano

Mazzeo odpadles z CW, jaczes cie ostatecznie pokonal.

Opublikowano

1. 1997 - 2000 pegazus

Ostateczny koniec Mazzeo. Jak masz chociaż trochę honoru, to przestań udzielać się w tym temacie, albo najlepiej usuń konto.

Opublikowano

0. 1992 - 1995 bawienie sie swoja kupa i granie w pingponga swoimi wyjatkowo pozno zstapionymi z jamy brzusznej jajkami

1. 1997 - 2000 pegazus

Sorry, zapomnialem o najwazniejszym.

Opublikowano

mazzeo, spróbuj też kupic drugiego xbona i skleic z pierwszym taśmą, to może razem pociągną coś lepszego niż titanfall goty 720p

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

z czego wynika ta frustracja, ze sie wydalo kafla na sprzet o mocy past genów na który beda wychodzic tylko gierki Nintendo? Nie wiem, daje 5/10 za starania.

i nie gram w gry ubisoftu poza fc3 ostatnio który jest sredni poki co. CHŁOPCZE

edit: tylko xbox

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Skomentuj moze kasowanie nieprzychylnych komentarzy w statusach.

Dziecko facebooka.

Czlowieku, ty masz psychike 5latka i resztki kupala za paznokciami.

Opublikowano

Mazzeo, ja wiem że nie możesz tego zaakceptować, ale naprawdę przegrałeś tę edycję CW. Nie udzielaj się narazie i wróc jak będzie CW 8, wtedy spróbujesz znowu. Bo obecnie to wygląda tak, że leżysz skopany przez Jaczesa (i innych) z wybitymi zębami i coś tam ledwo dukasz, że nie mamy racji, otóż mamy, a ty przegrałeś, siódmy raz.

Opublikowano

Co jest zlego w codzie? Dobra gra. Multi daje wiecej frajdy niz jakikolwiek marian

Opublikowano

Moze nie wiecej niz Marian, ale dla mnie CoD MW i MW2 to jedne z lepszych multi jakie w zyciu gralem.

Opublikowano

daddy i don prawie nic nie pisza, pogodzili sie z tym ze xbone to szrot, tylko mazzeo i pare mniejszych płotek się jeszcze miota.

Opublikowano

Co jest zlego w codzie? Dobra gra. Multi daje wiecej frajdy niz jakikolwiek marian

Niezły alter mazzeo, w samą porę użyty.

Opublikowano

Z tym szrotem to prawda, konsola tak sie uwatecznila wzgledem X360 ze miejscami za glowe sie lapie.

System - PS4>X360

Cos jak Iphone 5S i Samsung Galaxy S2

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Skomentuj moze kasowanie nieprzychylnych komentarzy w statusach.

Dziecko facebooka.

Czlowieku, ty masz psychike 5latka i resztki kupala za paznokciami.

kasowanie statusów to jeden z elementow beki.

mate chlopie nie wiem o czym mówisz. O ambitnych grach mi mówią fani Mario kart. To tak jakby smakosze żubra mi mowili co jest dobre.

pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.