Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Co jest zlego w codzie? Dobra gra. Multi daje wiecej frajdy niz jakikolwiek marian

To jakiś spam(X)bot :P Ciekawe ile kosztował. Śmieją się ze składek na gry z PSS, a sami po cichu zrzucają się na takie coś :P

Edytowane przez KIELiCH

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 574,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Tak naprawdę Mazzeo od lat gra na Nintendo i tak kręci z was bekę, udając nieogarniętego.

Opublikowano

mendrek tez juz malo pisze, ps4 wygrywa generacje, wiiu swietne jako druga konsola, wszystko wraca do normy.

Opublikowano

1.PS4

2.Wii U/3DS

3.PS Vita

4.PC z biedronki

5.Tablety/Komórki

6.Xbox One

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

1.PS4

2.Wii U

3.PS Vita

4.PC z biedronki

5.Xbox One

Nie.

1. 3DS

2. Wii U

3. PS4

4. Wii

5. Gacuś

6. Steam

7. Amiga

8. Bardzo tani Xbox One

Opublikowano

Sorry, ale 3ds jednak w tym roku mocn wyhamował. Jeśli na e3 nie zapowiedza dragon quest 7 to do premiery mh4 nie bede mial w co grac.

Opublikowano

A czy oni czasem nie zapowiadają gier pół roku przed wydaniem? Poczekajmy na E3.

Opublikowano

Poczekajmy na e3, ulubiona fraza wszytkich klapkow.

Opublikowano

Poczekajmy na e3, ulubiona fraza wszytkich klapkow.

No szok, ktoś pyta o nowe zapowiedzi gier, to oczywiste, że dostaniemy je na E3 (na tym owe targi polegają). Irytujący jesteś ostatnio.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Bluber też traci werwę, wystarczyło napisać "Poczekajmy, ulubiona fraza wszytkich klapkow" i by było nawet takie 6/10, może nawet raven by dał plusa.

Opublikowano

Widzę, ze powoli nadchodzą w CW lepsze czasy, skoro MaZZeo odpada.

O, kogo tutaj widze? Naladowales juz baterie? Czy wyszedles z nory dopiero jak inni rzucili sie na jednego bocika? Zachowanie jak w gimnazjum ale czemu mnie to u Ciebie nie dziwi?

Ogolnie mialem zamiar kupic Wii U ale widze nie mozna dostac niezles schizy a na psychiatre szkoda mi kasy.

Tylko Xbox

Opublikowano

Ogolnie mialem zamiar kupic Wii U ale widze nie mozna dostac niezles schizy a na psychiatre szkoda mi kasy.

n64-kid.jpeg

Nie wiem o czym mówisz.

Opublikowano

to giermek mazeo, nie ogarniesz.

Opublikowano

O, kogo tutaj widze? Naladowales juz baterie? Czy wyszedles z nory dopiero jak inni rzucili sie na jednego bocika? Zachowanie jak w gimnazjum ale czemu mnie to u Ciebie nie dziwi?

6xKNACK zmienił się w 9xKNACK. Po takim wysiłku nawet on potrzebował odreagować w CW.

Opublikowano

Xbox jest lepszy bo z ms da sie dogadac aby wystawić konsole w knajpie. Sony to mendy i nie pozwalaja

Opublikowano

YETI kiedy kupujesz Wii U? Chyba ze chcesz sam zostac w obozie Sony a multi Mario Kart 8 podobno nawet lepsze niz pierwsze Resistance?

Opublikowano

Xbox jest lepszy bo z ms da sie dogadac aby wystawić konsole w knajpie. Sony to mendy i nie pozwalaja

Wystawić? Chyba na sprzedaż, w sumie dobre miejsce - nikt trzeźwy by tego nie kupił (bona) :P

Opublikowano

Przyznać się, kogo to alter do kręcenia beki?

Wyglada na Daddiego
Opublikowano

YETI kiedy kupujesz Wii U? Chyba ze chcesz sam zostac w obozie Sony a multi Mario Kart 8 podobno nawet lepsze niz pierwsze Resistance?

Już pisałem, jak założę rodzinę i będę miał dzieci.

Opublikowano

Już pisałem, jak założę rodzinę i będę miał dzieci.

Chyba w PS Home z Mendrkiem.

Opublikowano

Słaby żart, tak jak twoje 95% postów, taki poziom gimnazjalno sutkowy. Czemu xboty prezentują taką miernotę intelektualną?

Opublikowano

tak sie kończy granie tylko w pif paf i krasnale

Opublikowano

tak sie kończy granie tylko w pif paf i krasnale

Piszesz o BF4 I grach na Wii U? Nie gram.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.