Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

tylko titanfall z auto aimem 6vs6 bo wiekszej ilosci graczy juz umysl xbota nie ogarnie.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 574,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Nie gram.

w końcu xboty mówią jak jest

Opublikowano

Nie gram.

w końcu xboty mówią jak jest

Wzorowy klapek, widzi to co chce widziec. Gratuluje.

Opublikowano

czytam między wierszami

niby się nie chcecie przyznac, ale jednak podświadomie czasem napiszecie coś prawdziwego

Opublikowano

Mazzeo, ale wiesz, że te gify bekują z dziennikarzy, a nie Nintendo? Zresztą, kogo ja pytam.

A teraz randomowa reklama N64:

1917105-44534_n64_2h.jpg

Pamiętam jak zawsze sprawiało mi kłopot rzuceniem Bowserem <łezka>. I ten moment, gdy zaczął robić z platformy gwiazdę... moje pierwsze spotkanie z czymś, co można nazwać EPICKIM.

Ooooo, S(pipi)iel co mi nerwów napsuł, ale potem jaka satysfakcja była po pokonaniu go. (męczyłem się jeszcze z tą planszą z zegarami) Zreszta musze się pochwalić miałem prawie wszystkie gwiazdki, brakowało mi tylko tych za zbieranie 100 monet w każdej rundzie. Ehh co to za gra była. Arcydzieło po prostu.

Mazzeo jest 92 ? Toż to młodzik jeszcze, nie dziwie się, ze nie lubi Nintendo czy Sony. kiedy prawdziwi gracze zagrywali się z FF VII czy Ocarian of Time, Mazzeo nie wiedział jeszcze po co ma tę parówkę między nogami. Tak zostaje sie xbotem, po prostu nie ogrywa się arcygenialnych gier.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Ja mialem tego pecha byc wychowanym na c64 i psx i teraz skonczylem jako fan xboxa :(

Opublikowano

Bardzo fajny update do PS4 wyszedl dzisiaj. Dlaczego #sonyslaves jeszcze nie napisali postow wywyzszajacych Sony w dniu dzisiejszym? Czyzby w koncu konsole odpalili i update sciagaja i nie maja czasu na forum?

Opublikowano

Bardzo fajny update do PS4 wyszedl dzisiaj. Dlaczego #sonyslaves jeszcze nie napisali postow wywyzszajacych Sony w dniu dzisiejszym? Czyzby w koncu konsole odpalili i update sciagaja i nie maja czasu na forum?

Czekaja do polnocy aby w pelnych ciemmosciach przetestowac rozne wariacje lampy Alladyna.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

WYSZEDŁ DZISIAJ BARZO FAJNY UPDATE DO PS4!!! CZYTAŁEM GDZIEŚ BO NIE MAM PS4 (BO PO CHU.J)

playstation <3

aaaa, zapomniałem dodać że szkoda mi xbotów. po x360 czyli najbardziej user friendly konsoli dostają coś takiego(oczywiście nie miałem kontaktu z konsolą tylko widziałem na youtube :potter: )

przecież nawet nie będzie na to gierek które nikogo, a takie są najlepsze.

Edytowane przez Mace

Opublikowano

Nintendo takie dobre, do Mario Kart daje jedną grę gratis.

Opublikowano

Zeratul, na platformie Szlachty update'y systemu i dbanie o klienta są na porządku dziennym, więc to w sumie dzień jak codzień.

Wam xbotom, jak M$ rzuci jakieś ochłapy raz na kwartał, to biegniecie z wywieszonymi jęzorami, pisząc peany pochwalne na forum zanim w ogóle ściągnięcie to na swojego pseudonextgena.

My natomiast jesteśmy Szlachtą i Koneserami Gamingu i zachowujemy się odpowiednio do piastowanego stanowiska.

Opublikowano

HIV w ostatnim Zagraniu pięknie wypunktował Sony jeśli chodzi o łatki, polecam posłuchać.

Opublikowano

Chetnie przyjmuje "ochlapy" w postaci uploadu na Youtuba. A wy jak tam, FB czy Twitter?

Opublikowano

Chetnie przyjmuje "ochlapy"

dzisiaj cała prawda o xbotach w wykonaniu hav3na

jestem wzruszony

Opublikowano

wrzucanie filmikow na youtube i funkcja dekodera, główne zalety xbone, bo dobrych gier brak.

Opublikowano

Titan fall> wszystko co jest na ps4

Opublikowano

Ciekawi mnie czy tylko udajesz takiego glupiego czy poprostu juz sie przystosowales do reszty sonyslave?

Opublikowano

bo dobrych gier brak.

hyhyhy klapki też dzisiaj w formie :i_am_so_happy:

Opublikowano

Chetnie przyjmuje "ochlapy" w postaci uploadu na Youtuba. A wy jak tam, FB czy Twitter?

A można już robić screenshoty na Xbone, czy MS jeszcze tego nie ogarnął?

Opublikowano

Ciekawi mnie czy tylko udajesz takiego glupiego czy poprostu juz sie przystosowales do reszty sonyslave?

nie no koleś dyskutujemy tu o konsolach do gier, a ty mi wyskakujesz z wysyłaniem filmików na youtube 

sam tamtym postem potwierdziłeś że latacie z wywieszonymi jęzorami za każdą pierdołą, którą łaskawy M$ wam rzuci

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

A to Sony nie reklamuje uslugi share I nie daje teraz sharefactory zebys sobie przypodrowal filmiki? I potem co z nimi zrobic? Moze wrzucic na najpopularniejszy servis video w internecie? Nie da sie? E tam, przeciez to Sony wiec pewnie musi tak byc :)

Opublikowano

A można już robić screenshoty na Xbone, czy MS jeszcze tego nie ogarnął?

Zdjęcia nikogo. Tak możesz nagrac filmik o długości 7 minut. 7 MINUT bitches.

Opublikowano

Fanowskie tech-dema Deus Ex HR i Bioshock na silniku UE4. O ile ta pierwsza wygląda fantastycznie, tak Bajoszok jakby zatracił gdzieś swój unikalny styl.

Opublikowano

Xbox jest lepszy bo z ms da sie dogadac aby wystawić konsole w knajpie. Sony to mendy i nie pozwalaja

O dziwo z tym Sony i knajpami, to w niektórych krajach (np. w Falmouth w UK) są puby z Playstation, w Polsce jakoś nie zezwalają. Co do MS, to są bardziej liberalni, ale nie można sobie bez dogadania się wystawić konsolę i wykorzystywać ją do celów komercyjnych. Nie wiem czy czasami MS nie zabrania używania gier spod swojego szyldu w takich miejscach i nie zabrania jedynie gier innych wydawców.

Najlepsze w tym temacie jest Nintendo, paradoksalnie w swojej totalnej ignorancji wobec naszego kraju, choć oficjalnie nie zezwala, to jednocześnie szczerze zapewnia że nawet jak ktoś da ich konsolę do baru, to nie będą nic w jego stronę robić ;)

Opublikowano

Xone we wrześniu wystartuje jednak w 42 krajach, a nie 26:

Following the lift on a 13-year ban on consoles last September, Microsoft will soon be launching its Xbox One in China through its joint venture with BesTV, E-Home Entertainment.

E-Home Entertainment takes advantage of the slightly more relaxed rules of the Shanghai Free Trade Zone. Current regulations allow for the sale of consoles inside the zone, and we've contacted Microsoft to find out if the Xbox One will be restricted to the same guidelines.

Also announced was a new developer program to develop and sell games "fused with Chinese culture" for local as well as international distribution.

Microsoft expects China to be a big market -- the company says there are half a billion gamers in China, and, as of 2013, the Chinese gaming industry had generated $13 billion in revenue from PC, mobile, and online gaming.

Microsoft's Xbox One will also debut in 42 other countries this September, including India, Japan, Korea, and Singapore. Previously, only 26 markets had been confirmed.

http://www.cnet.com/news/xbox-one-to-be-available-in-china-in-september/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.