Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Naprodukowali tyle tych klocow, ze teraz musza uruchomic rynki zbytu... Ciekawi mnie tylko jak funkcje tivitivi beda przystosowane do lokalnego odbioracy. Pewnie bedzie smiech na sali. 

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 574,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Pewnie jeszcze maja zapas pierwszej partii xbona.

Opublikowano

Pewnie jeszcze maja zapas pierwszej partii xbona.

No ostatnio pojawiło się mnóstwo Xbonów edycji Day One na Amazonie <bezradny>

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

A co jest do grania na tym Plejstejszyn (4) co nie jest multiplatformą?

Opublikowano

No Knack jest, Shadow Fall i już wkrótce DriveClub.

Opublikowano

A co jest do grania na tym Plejstejszyn (4) co nie jest multiplatformą?

Infamous fajny na jeden weekend.
Opublikowano

Przecież generację temu, xboklapy przekonywały nas, że nikt nie gra w exy i liczą się tylko multiplatformy!!! To jak to teraz jest?

Opublikowano

Drajwklub w 30 klatkach. Jeśli te 60 w CARS na PS4 się potwierdzą to chyba wiadomo że exa Sony można olać ciepłym sikiem i uznać za podróbę need for speeda.

Opublikowano

A juz nie pjerdol DC to raczej stonowane arcade a nie sim więc da radę to przeżyć.

Opublikowano

A juz nie pjerdol DC to raczej stonowane arcade a nie sim więc da radę to przeżyć.

Jakieś mięsko dzisiaj było?
Opublikowano

Przecież generację temu, xboklapy przekonywały nas, że nikt nie gra w exy i liczą się tylko multiplatformy!!! To jak to teraz jest?

Posiadacze Xboksa One zainteresowani sa exclusive na PS4 by miec powod do kupienia konsoli, bo dla multiplatform maja Xboksa One. Jezeli takowych brakuje to nie ma podstaw dla ktorych warto by bylo wydac pieniadze na konsole i dlatego w ich oczach jest ona bezwartosciowa. Analogicznie wiekszosc posiadaczy PS3 nigdy nie widziala sensu w kupnie Xboksa 360 bo jezeli ktos nie byl fanem Halo, Gears of War, Fable, Forzy, Alan Wake, Left 4 Dead, itd. itd. to nie widzial sensu kupowania konsoli Microsoftu.

Uprzedzaja placz Yetiego o 720p... w zwiazku z przywiazaniem do platformy posiadacz PS3 ktory posiadal rowniez Xboksa 360 wybieral multiplatformowa wersje na ps3 wzgledem techniczniej lepszej wersji na Xbox 360, tak samo teraz przywiazanie do platformy decyduje, ze osoby preferujace Xbox One i posiadajace obie konsole wybieraja wersje na Xbox One.

To jest tak proste i logiczne, ze kazdy to powinien wiedziec, zadawanie w kolko tego samego kretynskiego pytania w CW by sprowokowac kolejna bezsensowna dyskusje, jest bzdura. 

Opublikowano

Mialem PS3 i X360, czytalem DF i LoT i wybieralem wersje lepsza na dana konsole, czasem to byl X360, rzadko kiedy PS3, teraz mam X1 i PS4 nie wyobrazam sobie wybrac gorsza wersje na X1, wiec za przeproszeniem, piiierdolisz Zeratul.

Opublikowano

Arcande ? to nieźle, nie interesowała mnie ta gra, bo nie lubie sim racerów, ale skro ma podchodzić pod arcade to sprawdze przynajmniej wersję z Plusa

nie byl fanem Halo, Gears of War, Fable, Forzy, Alan Wake, Left 4 Dead, itd. itd. to nie widzial sensu kupowania konsoli Microsoftu.

Ciężko byc fanem fable, po bardzo dobrej jedynce zrobili dwie kupy i to takie kupy, że grac w to nie szło. Coby jednak nie było lionhead skończyło się na pierwszym Black & White. jedyna ich świetna gra, potem było pasmo syfu z jednym pierwszym fablem, ktory jakimś cudem im się udał. Potem wydali kolejne fable, ktore są huyowe.

Alana Wake'a i L4D mozna ograc na PC więc to sredni argument za kupnem konsoli, nie mowiąc o tym, że L4D, kupiłem na stimie za grosze i ogrywałem z kumplem cała kampanie kilka razu, na X360 nie dość, ze musiał bym dac 200 zł to jeszcze płacić za Live'a. Wiec średnio to się opłacało. Predzej zdo kupna 360tki zachęcały własnie gyrosy Hejlo czy Forza.

Opublikowano

Od razu tysiąc złotych za live a co bedziemy się szczypac.

XDDD

Opublikowano

Logika xbotów w czasach ps360:

W latach 2006-2010: Patrzcie (pipi)y jakie mamy eksy!

W latach 2011-2013: Choojowa sprzedaż większości naszych eksów? 3 serie na krzyż? Liczą się multiplatformy!

W przypadku eksów Sony: Grafika nie ma znaczenia.

W przypadku multiplatform: Grafika ma znaczenie.

No i to urocze zaklinanie rzeczywistości w postaci memów: "Eksy Sony nikogo"/ "Większość multiplatform ładniejsza na x-boxie" ♡

Logika xbotów na dzień dzisiejszy:

W przypadku eksów Sony: Grafika nie ma znaczenia!

W przypadku multiplatform: Grafika nie ma znaczenia!

Ciekawe czy za 4 lata 2 pierwsze punkty znów się powtórzą.

Opublikowano

XDDD

Masz musk ? Czy ja napisałem, że 1000 zł ? Nie, po prostu jak miałem w miare dobrego kompa i x360 to wolałem ograc L4D na PC, płacac mniej za grę i nic za on-line. No i mogłem grac z kumplem, który x360 nie miał.

Opublikowano

Piekna aktualizacje wypuscilo Sony!

Imprezy nie dzialaja, z grup wywala, konsola sypie bledami niemalze na kazdej zakladce, ludzie juz maja problemy z grami...

Pieknie jest ^^

Opublikowano

Posiadacze Xboksa One zainteresowani sa exclusive na PS4 by miec powod do kupienia konsoli, bo dla multiplatform maja Xboksa One. 

Żeby na ten moment kupować Xbona dla multiplatform, a PS4 dla eksów, to już trzeba mieć całkiem popsutą głowę.

Opublikowano

W latach 2011-2013: Choojowa sprzedaż większości naszych eksów? 3 serie na krzyż? Liczą się multiplatformy!

No i to urocze zaklinanie rzeczywistości w postaci memów: "Eksy Sony nikogo"/ "Większość multiplatform ładniejsza na x-boxie" ♡

Logika #sonyslave w czasach PS3:

Jak w ogole mozna placic za granie online?

Nie przeszkadza ja mi 2godz instalacje, po prostu odpalam konsole i wychodze z domu.

Gorsze multiplatformy - grafika nie ma znaczenia

Sprzedaz konsol sie nie liczy

Deweloperzy sa leniwi i nie chca wycisnac pelnej mocy z konsoli

Posiadacze Xboksa One zainteresowani sa exclusive na PS4 by miec powod do kupienia konsoli, bo dla multiplatform maja Xboksa One. 

Żeby na ten moment kupować Xbona dla multiplatform, a PS4 dla eksów, to już trzeba mieć całkiem popsutą głowę.

Czytanie ze zrozumieniem sie klania... 

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Piekna aktualizacje wypuscilo Sony!

Imprezy nie dzialaja, z grup wywala, konsola sypie bledami niemalze na kazdej zakladce, ludzie juz maja problemy z grami...

Pieknie jest ^^

<2011>ważne że za darmo </2011>

Opublikowano

Podobno czesc serweriw w ogole nie dziala.

Mazzeo pewnie rosprostowal nogi i wylaczyl ^^

Opublikowano

Logika #sonyslave w czasach PS3:

Jak w ogole mozna placic za granie online?

Nie przeszkadza ja mi 2godz instalacje, po prostu odpalam konsole i wychodze z domu.

Gorsze multiplatformy - grafika nie ma znaczenia

Sprzedaz konsol sie nie liczy

Deweloperzy sa leniwi i nie chca wycisnac pelnej mocy z konsoli

Sprzedaż ps3 przekroczyła sprzedaż x-box360 w zeszłym rok, a obecnie dzięki rynkowi zbytu w Am. łac. rośnie. Nadal pojawiają się na nią także eksy, ale głównie jrgi. W Japonii zaś kontynuowana jest seria Yakuza od Segi.

Gorsza jakość ogółu multiplatform to bzdura, było mówione ze 100 razy. W rzeczywistości wynosiła mniej niż 15%. Wystarczy porównać sobie wykonanie Batmanów od Rocksteady, trylogii Dead Space, Burnaout Paradise, serii NFS, Max Payne 3, czy RE5&6. Problem ten dotyczył głównie kilku głośnych produkcji lat 08-10 np. Orange Box, GTA 44, Mafia 2, Fallout 3, Bayonetta. Dla por. BioShock Infinite i FF13 działają lepiej na ps3. Polecam witrynę: http://www.eurogamer.pl/articles/2014-04-15-titanfall-porownanie-jakosci-grafiki-w-wersji-xbox-one-i-xbox-360

Płacenie za Plusa dotyczy ps4. Nie ps3. Nie podoba mi się to, ale fakt faktem oferta Plusa jest znacznie lepsza od Golda. 

playstationplusinstantgamecollectionyear

Ps to nie o leninstwo chodziło, a zwyczajnie popjerdoloną architekturę Cella. No ale jacyś sonyslave pewnie się tu znaleźli.

Opublikowano

W goldzie znowu hity, Saints Row które na pc kupiłem za dolara.

Opublikowano

XDDD

Do ceny PS4 nalezy dodac takze laptopa do ladowania pada

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.