Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

@niktmnienielubi

No tak, ME3 też pewnie wyszło w latach 08-10 prawda?

A B:I może i działa lepiej na PS3 z prostego powodu: 640p vs 720p na X360.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 574,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Saint Row 3 dla GwG. Ja pjerdole to jakas kpina. nie mówiąc już o tym, że kolejny raz dają grę ktora już była w plusie.

Opublikowano

Dostają resztki z pańskiego stołu.

Opublikowano

SAINTS ROW 3 CHŁOPCZE! Klapki na kolanach.

Opublikowano

Jeszcze nie minął rok od kiedy sr3 był w plusie, rozkręcają się s(pipi)ysyny xDD

Opublikowano

Kurde MS mógł się jeszcze trochę wstrzymać z SR3 i było by piękne 12 miesięcy po Sony a tak cóż...

Opublikowano

Jeszcze nie minął rok od kiedy sr3 był w plusie, rozkręcają się s(pipi)ysyny xDD

Oszty - uwaga MS na pełnej (pipi)ie

SONY UMIERA

be czu nia

Opublikowano

Płacenie za Plusa dotyczy ps4. Nie ps3. Nie podoba mi się to, ale fakt faktem oferta Plusa jest znacznie lepsza od Golda. 

playstationplusinstantgamecollectionyear

Ps to nie o leninstwo chodziło, a zwyczajnie popjerdoloną architekturę Cella. No ale jacyś sonyslave pewnie się tu znaleźli.

No i co po roku? Nic. Płać znowu albo z 64 robi się okrągłe zero. Plus jest zaje,bisty dopóki trwa, ale przychodzi ten miesiąc i musisz się zastanawiać, czy chcesz kupić znowu kota w worku, bo nie wiadomo, czy dalej będą dawać dobre gierki jak Borderlands 2 czy Metal Gear Rising, czy może LittleBigPlanet Karting i PES2014. Na dodatek instaluje syndrom pirata i rozpieszcza, niedobrze mi się robi jak widzę te komentarze w temacie PS+ w dziale PS4. Sam gram w gierki z tej oferty i pewnie kupię przynajmniej raz na rok, ale mam mocno mieszane uczucia.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

@niktmnienielubi

No tak, ME3 też pewnie wyszło w latach 08-10 prawda?

*nikttakijakja

...napisał:

Problem ten dotyczył głównie kilku głośnych produkcji lat 08-10

Tak więc wiesz czego masz się nauczyć ze zrozumieniem.

A B:I może i działa lepiej na PS3 z prostego powodu: 640p vs 720p na X360.

Tak jak FF13? 

http://www.eurogamer.pl/articles/digitalfoundry-kontra-bioshock-infinite

Pomimo lekkiego rozmazania obrazu, BioShock Infinite wyświetlany jest natywnie w rozdzielczości 720p zarówno na X360 i PS3

A poniżej natywnego 720p to działały, ale gry Bungie.  8)

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Dobrze widze ze w goldzie nie ma gier na xbone?

Opublikowano

Gram sobie ponad 12 godzin bateria w DualShocku 4 nadal trzyma ale czas podładować a przerywać gry się nie chce. Biorę więc laptopa, kładę blisko siebie, podłączam półtora metrowy kabel mini usb, podpinam duala i gram dalej. 

I co dnpa was boli od braku szarych komórek?? Jak ktoś nie umie ładować DS4 to niech wkłada baterie do swoje Xbota. 

W co wy Xboty w ogóle gracie, w roboty? W Forze do której za dostęp trzeba płacić za każde fajne auto bo tak naprawdę dostaliście tylko Demo na płycie za full price a resztę dokupujta.

Wspieracie też firmę odpowiedzialną za największe zło 21 wieku ---> Windows. Czerwone lampy ostrzegawcze powinny się zapalić już podczas konferencji MS i prezentacji Xbota i tego czego nie będzie wolno. Ale co tam ślepa wierność i idziecie na dno ze swoim statkiem. A ten jest nie mały, NadKonsola jest o połowę mniejsza, potężniejsza - Sony Wins

Tylko Sony

Edytowane przez ussr

Opublikowano

Gram sobie ponad 12 godzin bateria w DualShocku 4 nadal trzyma ale czas podładować a przerywać gry się nie chce. Biorę więc laptopa, kładę blisko siebie, podłączam półtora metrowy kabel mini usb, podpinam duala i gram dalej.

Ja tam używam przedłużacza USB, ale widać niektórzy muszą się posługiwać lapkiem. Już wiem jak przeszedłeś te 24 godzinne wyścigi w GT :teehee:

Opublikowano

I co dnpa was boli od braku szarych komórek?? Jak ktoś nie umie ładować DS4 to niech wkłada baterie do swoje Xbota. 

W co wy Xboty w ogóle gracie, w roboty? W Forze do której za dostęp trzeba płacić za każde fajne auto bo tak naprawdę dostaliście tylko Demo na płycie za full price a resztę dokupujta.

Wspieracie też firmę odpowiedzialną za największe zło 21 wieku ---> Windows. Czerwone lampy ostrzegawcze powinny się zapalić już podczas konferencji MS i prezentacji Xbota i tego czego nie będzie wolno. Ale co tam ślepa wierność i idziecie na dno ze swoim statkiem. A ten jest nie mały, NadKonsola jest o połowę mniejsza, potężniejsza - Sony Wins

Tylko Sony

Oho, widze niektorych jeszcze trzyma po wczorajszej imprezie z okazji poznania premiery DriveCluba i takie glupoty wypisuja  :teehee:

Edit:

Ktorego Xbota zaprezentowal MS? Mazzeo czy Daddiego? Taka slawa a kuzwa nikt sie nie chwali :(

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Co do dema Forzy, to jakie moje zdziwienie bylo gdy chcialem zagrac samochodem ktorym gralem w Forzie 3,4 czy Horizon, w Forzie 5 wystepuje jako DLC! - lol, albo 4,99& albo 9,99€ nie pamietam na 100%

Opublikowano

no a pewnie na ps3 mówiłeś "beka z xbotów, oni mają party chat, na ps3 też się da, wystarczy użyć szarych komórek"

cell-phone-adapter.jpg

Opublikowano

Uwielbiam ten temat. Beka na całego. 

Przyznaje temu tematowi platynowe trofeum. 

Wymieniałeś u kogoś te baterie czy sam w domu?

Sam. 

Opublikowano

Płacenie za Plusa dotyczy ps4. Nie ps3. Nie podoba mi się to, ale fakt faktem oferta Plusa jest znacznie lepsza od Golda. 

No i co po roku? Nic. Płać znowu albo z 64 robi się okrągłe zero. Plus jest zaje,bisty dopóki trwa, ale przychodzi ten miesiąc i musisz się zastanawiać, czy chcesz kupić znowu kota w worku, bo nie wiadomo, czy dalej będą dawać dobre gierki jak Borderlands 2 czy Metal Gear Rising, czy może LittleBigPlanet Karting i PES2014. Na dodatek instaluje syndrom pirata i rozpieszcza, niedobrze mi się robi jak widzę te komentarze w temacie PS+ w dziale PS4. Sam gram w gierki z tej oferty i pewnie kupię przynajmniej raz na rok, ale mam mocno mieszane uczucia.

Dlatego opłaca się brać abonament na rok. Tak samo jak w przypadku 360-tki. Do tego dochodzą obniżki na sklepiku psn, więc deal niezły. Co do syndromu pirata; smutna prawda. Nie rozumiem jak można czekać aż w plusie wyjdą takie tytuły jak np. Dragons Crown, MGS: R, Sly Cooper, czy Ni No Kuni, a później płakać że generacja opanowana jest przez pif-paf #3, 4, 5 itp. goowna. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Przyznaje temu tematowi platynowe trofeum. 

Co?

Opublikowano

Wow 12h next genowego przeżycia w knacka. Zazdroszczę.

Opublikowano

Przecież generację temu, xboklapy przekonywały nas, że nikt nie gra w exy i liczą się tylko multiplatformy!!! To jak to teraz jest?

Logika xbotów w czasach ps360:

W latach 2006-2010: Patrzcie (pipi)y jakie mamy eksy!

W latach 2011-2013: Choojowa sprzedaż większości naszych eksów? 3 serie na krzyż? Liczą się multiplatformy!

W przypadku eksów Sony: Grafika nie ma znaczenia.

W przypadku multiplatform: Grafika ma znaczenie.

No i to urocze zaklinanie rzeczywistości w postaci memów: "Eksy Sony nikogo"/ "Większość multiplatform ładniejsza na x-boxie" ♡

Logika xbotów na dzień dzisiejszy:

W przypadku eksów Sony: Grafika nie ma znaczenia!

W przypadku multiplatform: Grafika nie ma znaczenia!

Ciekawe czy za 4 lata 2 pierwsze punkty znów się powtórzą.

Logika #sonyslave w czasach PS3:

Jak w ogole mozna placic za granie online?

Nie przeszkadza ja mi 2godz instalacje, po prostu odpalam konsole i wychodze z domu.

Gorsze multiplatformy - grafika nie ma znaczenia

Sprzedaz konsol sie nie liczy

Deweloperzy sa leniwi i nie chca wycisnac pelnej mocy z konsoli

Sprzedaż ps3 przekroczyła sprzedaż x-box360 w zeszłym rok, a obecnie dzięki rynkowi zbytu w Am. łac. rośnie. Nadal pojawiają się na nią także eksy, ale głównie jrgi. W Japonii zaś kontynuowana jest seria Yakuza od Segi.

Gorsza jakość ogółu multiplatform to bzdura, było mówione ze 100 razy. W rzeczywistości wynosiła mniej niż 15%. Wystarczy porównać sobie wykonanie Batmanów od Rocksteady, trylogii Dead Space, Burnaout Paradise, serii NFS, Max Payne 3, czy RE5&6. Problem ten dotyczył głównie kilku głośnych produkcji lat 08-10 np. Orange Box, GTA 44, Mafia 2, Fallout 3, Bayonetta. Dla por. BioShock Infinite i FF13 działają lepiej na ps3. Polecam witrynę: http://www.eurogamer.pl/articles/2014-04-15-titanfall-porownanie-jakosci-grafiki-w-wersji-xbox-one-i-xbox-360

Ps to nie o leninstwo chodziło, a zwyczajnie popjerdoloną architekturę Cella. No ale jacyś sonyslave pewnie się tu znaleźli.

Najlepszym dowodem na powyzsze jest Skyrim.

Oczywiscie, ze placenie za plus dotyczy PS4, dopoki Sony nie powiedzialo #sonyslaves ze placenie za online jest ok to trabili na prawo i lewo, ze to skandal. 

Opublikowano

Hahaha DC w klubie zamiast 12 graczy bedzie tylko 6 hahaha 6, sześć, 6

Co do ładowania pada poprzez laptopa xD

Sony takie dobre dba o nasze szare komórki, a mogliby po prostu wrzucić mocniejszy akumulator,

Dzieki Sony dzieki tobie i ds4 mój mózg funkcjonuje normalnie <3

Ps.

Wszystko bym dla zeby zobaczyć kogoś kto ładuje pada i Sony wireless headset przez laptopa :lol:

Opublikowano

Dobrze widze ze w goldzie nie ma gier na xbone?

pewnie dadzą Halo 2 HD, ale żeby grac będziesz musiał wykupic season passa za 29.99$

Opublikowano

Hahaha DC w klubie zamiast 12 graczy bedzie tylko 6 hahaha 6, sześć, 6

A Ty wiesz o co chodzi w tym byciu w klubie?

Co do ładowania pada przez laptopa, rozwiazanie tak samo wygodne jak ladowanie akomulatorkow do pada od Xboxa-a, osobiscie wole baterie w padzie.

Opublikowano

Ile czasu jeszcze minie gdy klapki zrozumieją że ciężko będzie GwG dogonić PS+ skoro ten pierwszy daje gierki na zawsze a nie na abo.

Ważne że MS zaczał dawać fajne gierki i to całkiem świeże a nie szroty sprzed lat.

SAINTS ROW CHŁOPCZE

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.