Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Na razie jest lista action-adventure, shooterów i racerów.

O! Pokazcie mi liste racerow
1. Burnaot Paradise

2. Wipeout HD Fury

3. NFS Most Wanted

4. Motorstorm Apocalypse

5. Forza 4

6. NFS Hot Persuit

7. Motorstorm

8. PGR4

9. Motorstorm Pacific Rift

10. GT6 - (z adnotacją że gra trafiła zbyt późno i nie otrzyma solidnego wsparcia jak GT5)

Miejsc 11-20 brak.

Brakuje GT5 i Horizon

Ale lista ok

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 585,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Za Bajoszokiem powinno być GoW1. To był przełom.

Opublikowano

Przełom, ale mimo wszystko gra dosyć monotonna. Dwojeczka to juz bigger better anad more badass.

Opublikowano

Który motorstorm będzie najlepszy na kanapowe multi?

Opublikowano

Pacific Rift- nie ma nic lepszego na poprzedniej genaracji pod tym względem. Ja rozumiem, że każda lista jest subiektywna, ale ze stawianiem Apocalypse ponad PC i jedynką spotykam się pierwszy raz.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Obydwie listy (racery i strzelanki) to patologia.

Opublikowano

Lista racerów jak najbardziej na plus, jedynie HP bym zamienił z MW (i Motorstormy). Strzelaniny to komedia.

Opublikowano

Bardzo mi z tego powodu wszystko jedno.

Opublikowano

Jak oglądam trailery tych indyków, to mam ochotę kupić Vite, bo na Nadkonsoli nie będą grał w takie gry (no są wyjątki jak Journey czy Dead Nation).

Opublikowano

Prawdziwe oblicze szlachty PlayStation

Od lewej: YETI, Mendrek i jakas dupeczka wyrwana na PS Home. Zazdraszczam.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jest już raport. Sony dalej na minusie. Lecz dział gier przyniósł większy zysk niż przewidywano. Jestem na PS3 to nie dam linka.

Opublikowano

Widzę, ze powoli nadchodzą w CW lepsze czasy, skoro MaZZeo odpada.

O, kogo tutaj widze? Naladowales juz baterie? Czy wyszedles z nory dopiero jak inni rzucili sie na jednego bocika? Zachowanie jak w gimnazjum ale czemu mnie to u Ciebie nie dziwi?

Ogolnie mialem zamiar kupic Wii U ale widze nie mozna dostac niezles schizy a na psychiatre szkoda mi kasy.

Tylko Xbox

Jaka marna prowokacja, jak widzisz nie udzielam się tutaj zbyt często od dłuższego czasu, bo poziom jest bardzo skutecznie zaniżany przez takich ludzi jak Ty. Gimnazjalne to są tego typu podjazdy, a po co mam dyskutować z kimś takim? Spadaj do swojego zielonego przylądka i czekaj, aż Spencer dokona cudu. Powodzenia.

Opublikowano

Jestem na PS3 to nie dam linka.

ty też...

Opublikowano

Pacific Rift- nie ma nic lepszego na poprzedniej genaracji pod tym względem. Ja rozumiem, że każda lista jest subiektywna, ale ze stawianiem Apocalypse ponad PC i jedynką spotykam się pierwszy raz.

wyscigi na kanapie to tylko przy Blurze ;)

Opublikowano

Jest już raport. Sony dalej na minusie. Lecz dział gier przyniósł większy zysk niż przewidywano. Jestem na PS3 to nie dam linka.

Skończy się na tym, że SCEE przetrwa jako osobna firma, a akcjonariusze m$ utną niedochodową gałąź w postaci xboxa i na tyle się zdadzą pseudoekonomiczne wynurzenia pomywacza z NY.

Opublikowano

a xbone nadal bez gier, w oczekiwaniu na odgrzewane halo xboty marnuja majowke w cw

Opublikowano

No piksele nikogo, wiadomo. Kalkowane AAA najlepsze ale Nidhogg to bardzo dobra gra ;)

Opublikowano

Aż 14 nowych gier zapowiedzianych na PS4. Nadkąsolowicze są aż zbyt rozpieszczani. Naturalnie zaraz przyjdzie Mazzeo i powie, że indyki nikogo. A ja go wyśmieję i zaraz wracam do Hotline Miami. Ostatni chapter :o

To wygląda osom:

SRWIy7V.gif

i to:

2015000-663362_20121018_005.jpg

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Na razie jest lista action-adventure, shooterów i racerów.

O! Pokazcie mi liste racerow

1. Burnaot Paradise

2. Wipeout HD Fury

3. NFS Most Wanted

4. Motorstorm Apocalypse

5. Forza 4

6. NFS Hot Persuit

7. Motorstorm

8. PGR4

9. Motorstorm Pacific Rift

10. GT6 - (z adnotacją że gra trafiła zbyt późno i nie otrzyma solidnego wsparcia jak GT5)

Miejsc 11-20 brak.

xDDDD mam drgawki z beki, NFS MOST WANTED XDDDDDDDDDDDDDDDDD Brak Forzy Horizon, Motostorm Apokalipsa xDDDDDDDDDDDDd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.