Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

luck, widzę, ze juz xbockie hemoroidy kłują i rozpoczyna sie proces wyparcia. Po pierwsze duża sprzedaż X360 to nie kwestia hitów, to nie kwestia świetnego online za ktory MS liczyło gotówkę czym zyebało rynek tylko cebulactwa waszych xbockich głów. Nie bez kozery użytkownicy Xa nazywani są na rynku Książetami Verbatimu - jak chcesz komuś dedykować sandałki i skarpetki to lustereczko kolego.

Pytam sie - jakie problemy z kablem? Jakie problemy z PS3? Podczas gdy MS wypuścił Xshita o awaryjnosci powyżej 30% co jest Everestem gownianego sprzętu jeśli chodzi o elektronikę, pierwsze FATy 80Gb nadal działają.

Ładny macie syndrom wyparcia, z drugiej strony jakbym miał bronić tego plastikowego szajsu z no-name'owym padem

na bateryjki to tez bym tworzył wokół siebie alternatywną rzeczywistość

Miałeś xboxa/360?

Fat do dzisiaj działa lol, a używany raz na kwartał czy jak? 

Skoro takie piractwo, to wyjaśnij nam co sprzedawało konsole- skoro nie jest to live, gry, to w takim razie co? 

Oświeć nas xD 

Wiesz, jaki z tego morał?

Sprzęty Sony są mniej awaryjne - i nie powiesz mi, że PS3 było na starcie tak awaryjne jak Xbox 360 - a tak szczerze w kwestii lidera jakości jest dla mnie Nintendo. Jeszcze żadna ich konsola mnie nie zawiodła. Wii nie zawiesiła mi się ani razu - ANI RAZU - GameCube tylko dwa razy.

Nie chodzi o początkową awaryjność, ale napisałem o dbaniu o klienta. MS się przyznał i zapłacił za to- musiał. 

No Nintnedo, to inna bajka, ale tutaj nie gadamy o wiu vs Ps4 vs XO, dlatego nie brałem pod uwagi ich sprzętu. 

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 585,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

W chwili obecnej PS Plus jest lepszy od Xbox Live, tak samo jak PS4 jest lepsze od Xbox One.

Mówiłem, ze widzę w Tobie nadzieję. W kolejnej edycji CW zostanie juz tylko Don, MaZZeo i daddy. Zeratul juz uchyla powieki.

W kwestiach ekonomicznych uprzejmie Cię proszę Zeratul nie wypowiadaj sie, gdyż w Polsce za równowartość XONE oraz posiadanych przez Ciebie gierek cła rodzina żyje przez dwa miesiące, wiec Twoje amerykańskie porównania są nie na miejscu

Edit

Luck - wlasnie piractwo sprzedawało konsole. Jeez widzę ze czytanie ze zrozumieniem to nadal problem. Pewnie dlatego kupujcie droższą i gorszą konsolę

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Jest to wciąż opcjonalne bo ściąganie demek czy przeglądanie rzeczy pokroju YT jest wciąż darmowe. Oczywiście na PSN.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Edit

Luck - wlasnie piractwo sprzedawało konsole. Jeez widzę ze czytanie ze zrozumieniem to nadal problem. Pewnie dlatego kupujcie droższą i gorszą konsolę

Idź się zabij człowieku xD

Opublikowano

Edit

Idź się zabij człowieku xD

Ty czego nie zrozumiałeś? waldus za długie posty pisze i nie ogarniacie...

Opublikowano

Nowy tony hawk będzie grą na komórki w stylu temple run.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

To w końcu super online usługa sprzedawała konsole czy piractwo? Bo nie wiem czy wiecie ale jedno wyklucza drugie.

Opublikowano
Grałem w Stridera na PS4 i wolę starą szkołę w takim wydaniu niż piksele na pół ekranu i grafikę z kalkulatora.

W wypadku nowego Stridera winowajcą jest chyba Unreal Engine 3.

Opublikowano

Nowy tony hawk będzie grą na komórki w stylu temple run.

No, wiadomo to od dwoch miesiecy.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Piraty kupowały konsole. Ok, ale to mowa o naszym kraju? EU? US? 

Jak ktoś wykazywał zainteresowanie online, to raczej nie przerabiał.

Opublikowano

Tony Hawk [*] od dawna jak dla mnie w grach. Pamiętam do dziś 2-3 godzinne sesje z Pro Skater 3 ( :wub: )

Opublikowano

W chwili obecnej PS Plus jest lepszy od Xbox Live, tak samo jak PS4 jest lepsze od Xbox One.

Mówiłem, ze widzę w Tobie nadzieję. W kolejnej edycji CW zostanie juz tylko Don, MaZZeo i daddy. Zeratul juz uchyla powieki.

W kwestiach ekonomicznych uprzejmie Cię proszę Zeratul nie wypowiadaj sie, gdyż w Polsce za równowartość XONE oraz posiadanych przez Ciebie gierek cła rodzina żyje przez dwa miesiące, wiec Twoje amerykańskie porównania są nie na miejscu

Ja swoja opinie o PS4 wyrobilem w listopadzie i od tamtej pory jasno twierdze, ze jest to lepszy sprzet. Co z tego jak Xbox One ma gry i w sumie to lepsze gry. 

To gadanie o biedzie w Polsce to bzdura. Oczywiscie, ze istnieja roznice zarobkowe, ale jezeli ktos kupuje jedna gre na konsole to moze spokojnie ja odsprzedac i kupic inna nie inwestujac wiecej niz 30zl. Ja aktywnie korzystam z ebay'a i w kolekcji mam praktycznie jedynie edycje kolekcjonerskie, wiec nikt mi ciemnoty nie bedzie wciskac, ze na allegro nie mozna odsprzedac gry i kupic innej. Rzadko kiedy jade do gamestopa i place pelne $59.99 za gre. Zazywczaj dokladam $10-20. W ogole poczytajcie sobie wywiady z kolekcjonerami gier, jeden koles ktory ma iles tam tysiecy gier wprost przyznaje, ze nigdy nie placi za gre wiecej niz $20. Jak ktos jest idiota to bedzie siedzial, plakal i narzekal jak to on ma zle, a inny dobrze. Madra osoba wezmie sprawe w swoje rece. 

Oczywiscie, nie mowie tu o szalenstwie i glupocie jaka ja popelnilem w listopadzie czyli kupnie obu konsol i wszystkich gier startowych poza Knackiem, ale o zwyklym kupnie konsoli i jednej gry.

Ja przed wyjzadem do USA moze sie nie napracowalem, ale jak potrzebowalem kasy to zapieprzalem i podlaczalem ludziom neta, bieganie po dachac, slupach, lato, zima, na kacu, chory itd. Jak sie chce to sie da. Nikt mi nie bedzie (pipi)l, ze w Polsce jest bieda i ze go jedynie stac na kupno konsoli i jedna gre. 

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Xboxa 360 sprzedawalo i sprzedaje piractwo.

No ok ale jeśli ktoś chce być online? Piractwo to sprzedaje konsole chyba w Polsce albo na Syberii. 

Opublikowano

XD chyba w twojej glowie, mam jakieś 70 na liście znajomych z czego koło 3 ma przerobione konsole. Za to znam kilka osób w realu co maja przerobione ps3 i co teras?

Opublikowano

XD chyba w twojej glowie, mam jakieś 70 na liście znajomych z czego koło 3 ma przerobione konsole. Za to znam kilka osób w realu co maja przerobione ps3 i co teras?

nic, sa to tak mikroskopijne wartosci, ze nie maja najmniejszego znaczenia. Prawda jest attach ratio i ilosc sprzedawanego softu, a jak wiemy sprzedaz gier na 360 byla zawsze fenomenalna. 

Opublikowano

Bardziej bilem do Twojego postu w ktorym szumnie lustrowales użytkowników forum z tego ile mają gier na konsole nowej generacji, po czym dałeś siebie za przykład, ze masz z nas wszystkich najwiecej i dlatego jesteś najfajniejszy.

Różnica tylko polega na tym, ze ty konsole kupiłeś zaułamek wypłaty, a 2200zl czyli cena konsoli na premierę to miesięczna wypłata w Polsce

Czy mam rozumieć, ze tę przewagę, którą chciałeś zbudować pisząc o tym ze masz wuchtę gier na XONE wlasnie nazwałeś "szaleństwem i głupotą"?

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Nie napisalem ze wszystkie sprzedane xboxy sa przerobione, uwazam tylko ze duzy wplyw na sprzedaz miala latwosc przerobki.

Co do Online to podobno mozna grac teraz tez online na przerobionych konsolach, ale nie wiem ile w tym prawdy nie znam sie.

Znam natomiast wiele osob ktore maja dwa xboxy, jeden przerobiony do ogrywania warezow a drugi normalny.

Opublikowano

No ok ale jeśli ktoś chce być online? Piractwo to sprzedaje konsole chyba w Polsce albo na Syberii. 

eX4ct jak zwykle błyszczy, wchodzę na Allegro, ustawiam gry konsolowe, najwięcej ofert kupna i mam:

1. GTAV X360

2. Minecraft PS3

3. Lego Movie PS3

4. Nike Fitness X360

5. Forza 4 X360

6. Forza Horizon X360

7. GTAV X360

8. Lego Piraci X360

9. Minecraft X360

10. CoD X360

Ale w Polsce X360 sprzedaje piractwo XD Jakim ignorantem trzeba być, by się nie zorientować przez 3 lata, że od premiery Kinecta sytuacja X360 w Polsce odwróciła się o 180 stopni...

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jakie problemy z PS3?

Freezy konsoli, jakies aktualizacje, system (ilosc) ustawien porownywalny do panelu sterowania w windowsie, XMB, 8 rdzeni nie wiadomo po co, multiplatformy wygladajace lepiej na x360. Tak tylko mowie.

Opublikowano

Różnica tylko polega na tym, ze ty konsole kupiłeś zaułamek wypłaty, a 2200zl czyli cena konsoli na premierę to miesięczna wypłata w Polsce

no konsole to zabawki dla szlachty. Jak kogos nie stac to niech siedzi na taborecie i gra na 15 calach
Opublikowano

Jak zwykle trudno sie z donsterydem nie zgodzic, wchodzę więc na allegro i zaplułem telefon ze śmiechu.

Zobacz ofertę: XBOX 360 SLIM RGH + LT3.0 500GB KINECT HDMI GW12

http://allegro.pl/showItem2.php?item=4167422747

Zobacz ofertę: XBOX 360 HDMI ELITE PRZEROBKA LT 3,0 GWARANCJA

http://allegro.pl/showItem2.php?item=4182249405

Zobacz ofertę: XBOX 360 SLIM + 4GB +RGH +RGX + GWAR 12msc

http://allegro.pl/showItem2.php?item=4167087336

Zobacz ofertę: NOWY XBOX 360 SLIM + RGH + 500GB + KINECT! POZNAN

http://allegro.pl/showItem2.php?item=4185990476

Jak coś się stało mojemu telefonikowi to go odkupujesz DonSterydo

Opublikowano

Bardziej bilem do Twojego postu w ktorym szumnie lustrowales użytkowników forum z tego ile mają gier na konsole nowej generacji, po czym dałeś siebie za przykład, ze masz z nas wszystkich najwiecej i dlatego jesteś najfajniejszy.

Czy mam rozumieć, ze tę przewagę, którą chciałeś zbudować pisząc o tym ze masz wuchtę gier na XONE wlasnie nazwałeś "szaleństwem i głupotą"?

Nigdy nie nasmiewam sie z nikogo kto pracuje. Bardzo szanuje ludzi ktorzy pracuja, obojetnie jaka to praca jest. Jedynie politykow nie szanuje. Smieje sie z #sonyslave ktorzy wywyzszaja gierki na PS4 i mowia jakie to sa super i w ogole cacy i jak niszcza Xbox One, a tak naprawde nigdy nie mieli nawet intencji by je zakupic i czekaja az beda w plusie by je sprawdzic. Najwiekszym trollem jest oczywiscie YETI. 

Smieszy mnie rowniez podejscie ludzi ktorzy odbieraja moje chwalenie sie tym ile gier na XBone czy 360 ogralem jako szpanowaniem jaki to bogaty jestem bo mieszkam w US. Jak juz wspominalem wczesniej, ja nie wydaje duzo kasy na gier. Jak mialem kolekcje ponad 100 gier na 360, to wiekszosc z nich byla kupiona na ebayu za $5 zeby moc je sprawdzic jeszcze raz. Jak szykowalem sie do premiery nowej generacji to posprzedawalem wszystko i nagromadzilem zasoby, zeby moc kupic to co chce. Do tego jak sie doda roznego rodzaju przeceny, obnizki, kupony, black friday, itd to wiele rzeczy mozna wyrwac pol darmo. Wystarczy inteligentnie zakupy robic. Tak wiec moj post mial tylko i wylacznie na celu skompromitowanie was i tego, ze wasze wywyzszanie gier na PS4 jest nic nie warte bo i tak nie bedzie w nie grac. 

Uwazam, ze kupno dwoch next-genow na premiere i 6 gier jest glupota i szalenstwem z perspektywy finansowej, ale moglem sobie na takie szalenstwo pozwolic bo przygotowywalem sie na nie przez rok.

Opublikowano

Jak zwykle trudno sie z donsterydem nie zgodzic, wchodzę więc na allegro i zaplułem telefon ze śmiechu.

Zobacz ofertę: XBOX 360 SLIM RGH + LT3.0 500GB KINECT HDMI GW12

http://allegro.pl/showItem2.php?item=4167422747

Zobacz ofertę: XBOX 360 HDMI ELITE PRZEROBKA LT 3,0 GWARANCJA

http://allegro.pl/showItem2.php?item=4182249405

Zobacz ofertę: XBOX 360 SLIM + 4GB +RGH +RGX + GWAR 12msc

http://allegro.pl/showItem2.php?item=4167087336

Zobacz ofertę: NOWY XBOX 360 SLIM + RGH + 500GB + KINECT! POZNAN

http://allegro.pl/showItem2.php?item=4185990476

Jak coś się stało mojemu telefonikowi to go odkupujesz DonSterydo

Gry na X360 sprzedają się bardzo dobrze, jak widać na poziomie PS3 jak nie lepiej, więc Twój śmieszny argument jest inwalidą. Jak zwykle zresztą.

A żeby Cię dobić wrzucam zestawienie najlepiej sprzedających się konsol X360 - przerobionych to można szukać gdzieś na szarym końcu:

http://allegro.pl/microsoft-xbox-360-konsole-122244?order=qd&buyNew=1

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.