Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ja zamiast II WŚ i futurystycznych bełkotów chciałbym choć parę dobrych szuterków osadzonych w I WŚ albo coś w okresie zimnej wojny choćby Wietnam.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 586,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano
Zapowiada się dobre klepania w stylu retro. To będzie tylko na PC czy na konsolach również?

Obecnie celują w steam, ale jest szansa na konsole.

Opublikowano

Ja zamiast II WŚ i futurystycznych bełkotów chciałbym choć parę dobrych szuterków osadzonych w I WŚ albo coś w okresie zimnej wojny choćby Wietnam.

The Darkness warto ograć choćby dla krótkie fragmentu w "I WŚ" (jeśli nie dla całej gry).

Opublikowano

Mi się wydaje, że ten trend futurystycznych shooterów to też taki marketingowy bełkot jak to powstające obecnie strzelanki są napakowane technologią. Spójrzmy choćby na Titanfall - graficznie nie urywa a ten design i otoczka bardzo dużo nadrabiają.

Nie udałoby się osiągnąć takiej iluzji w historycznych realiach.

Opublikowano

the darkness > bioshock jak dla mnie

rzekłem, a ogrywalem to na ps3 a na tym cudownym japonskim sprzecie gra lubila gubic klatki na lew i prawo (zlote czasy gdzie kazda multiplatforma byla kaleka)

Opublikowano

Metal Gear Solid w czasach IIWŚ z 20-letnią The Boss jaką główną bohaterką. Akcja na plaży w Normandii, narodziny Ocelota, akcje dywersacyjne z niem. Tygrysami, zabawa ze snajperami w zniszczonych dzielnicach, rekrutowanie (także poprzez pokonywanie w walce) członków The Cobras. Szarłpałbym jak Reksio szynkę.

Wymarzyłem sobie taki zarys niedługo po MGS4. 2 lata później z podobnym pomysłem wyskoczył Kojima. Przypadek???

Opublikowano

jak widze tak wiele osob dalej kocha staroszkolne beat'up, a dragon's crowna wzglednie malo ludzi na forum kupilo i ogrywalo - a to hold i pomnik dla tej szkoly chodzonych bijatyk

Opublikowano

The Darkness - chyba najbardziej klimatyczny fps na poprzedniej generacji. W moich oczach też zdeklasował pod tym względem pierwszego Bioshocka. Do dziś lubię sobie odsłuchać parę kawałków ze świetnego OST:

Opublikowano

@Guernica: gierki Technos i Kunio zawsze na propsie.

To jacyś kanadyjczycy robią na licencji.

Opublikowano

To jacyś kanadyjczycy robią na licencji.

Wiem, bo swego czasu obserwowałem co z tego całego Kickstartera wyjdzie. Ponoć mieli jakieś problemy z licencją ale widzę, że projekt wypalił i chłopaki pracują nad gierką.

Opublikowano

Mazzeo, taki ładny żeś kiedyś post wysmażył o chu.jowości coda, a teraz bierzesz pod uwagę wydanie 239 polskich złotych na nową odsłonę, bo Spacey?

Nieładnie, nie o takie xboxy walczyłem.

Przecież nie biorę, zobaczę jak się sytuacja rozwinie. Nowy developer to może i nowy silnik i pomysły. Będę czytał opinie tych którzy kupią za 239 polskich złotych, potem ja kupię za mniejsza kwotę.

Opublikowano

ja w lepszego singlowego fps na ps3 nie gralem, nawet deus ex mi sie mniej podobal niz the darkness ale to pewnie przez to ze bardziej mi podpasowal klimat - dla mnie absolutnie cudowna pozycja i mega mega niedoceniona i zapomniana - w zadnym podsumowaniu najlepszych gier odchodzacej generacji nie ma o niej nawet wzmianki. szkoda tez dwojki - w fulla nie gralem ale demo to byl dramat

Opublikowano

Nawet nie wiedziałem, że tylu ukrytych zapaleńców jest na tym forum. The Darkness, wiadomka, jedna z najlepszych gier poprzedniej generacji ze świetnymi momentami

Jenny ;<

Opublikowano

bioshock 1 pierwsza gra co po skonczonym intrze nie wiedziałem ze juz zaczeła się gra bo tak ta gra miażdżyła grafiką wtedy, czekam na takiego bioshocka teraz, własnie pogoniłem ps4. i kupuje wii u. tylko nintendo

Opublikowano

tak samo jak niedoceniany jest najlepszy ex na ps3 z ery gdzie nie bylo jeszcze trofeow - valkyrie chronicles

Opublikowano

Co ty gadasz Ficus The Darkness 2 też miód. Nie tak unikalny jak pierwsza części, ale nadal solidny shooter z dobrym klimatem.

Opublikowano

jak widze tak wiele osob dalej kocha staroszkolne beat'up, a dragon's crowna wzglednie malo ludzi na forum kupilo i ogrywalo - a to hold i pomnik dla tej szkoly chodzonych bijatyk

Najzabawniejsze że po dodaniu wraz z patchem lokalnego co-op'a całkiem przypadkiem wyszła im jedna z najlepszych kanapowych kooperacji na ubiegłej generacji.

Opublikowano

mnie wlasnie klimat odrzucil, calkowocie co innego niz moja kochana jedynka, moze jak wyjdzie w plusie to dam jej szanse

Opublikowano

Mnie the darkness 2 też odrzucił. To już nie było to. Jedynka jeden z najlepszych fpsów poprzedniej generacji.

Opublikowano
Już 30 maja w Gran Turismo 5 nie będzie można grać przez Sieć, ponieważ Sony tak jak wcześniej zapowiadało zamknie serwery zapraszając nas tym samym do gry w kolejną część serii. Polyphony Digital postanowiło jednak godnie pożegnać się z graczami.

Jak tam klapki, nadstawione anusy? Do sklepu po GT6 myk myk.

Opublikowano

Nigdy nie grałem w The darknessm nawet nie interesowałem się tą produkcją, ale widze, że na allegrogo za 20+ zł mozna już wyrwać. odpuszcze sobie dwie paczki fajek i zamawiam grę. Zobaczymy czy jest taka jak wszyscy tu piszą.

Opublikowano

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

PROJECT BEAST

FROM SOFTWARE

SONY JAPAN

E3

2NhiI9V.jpg

kYntMAz.jpg

d7nuABO.png

wjWGezH.png

!!!!!!!!!!!!!!11

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.