Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

tylko warcraft

Nom, szkoda, że Blizz nie zrobił W4. Trójka była świetna tylko dodatek kończył się w jakiś dziwny sposób :/

Opublikowano

Póki hajs z WoWa płynie do Blizz strumieniami to raczej wątpliwe, że będzie im się chciało coś takiego zrobić.

Opublikowano

2007 - Modern Warfare

2014 - Advanced Warfare

2021 - More Advanced Warfare

10 części CoD -> 2200 zł -> 60 godzin rozgrywki. Ja pier.dolę.

2007 - Modern Warfare

1 część CoD -> 199zł -> ponad 1000 godzin rozgrywki.

Opublikowano

Póki hajs z WoWa płynie do Blizz strumieniami to raczej wątpliwe, że będzie im się chciało coś takiego zrobić.

A i tak podobno pracuja od kilku ladnych lat nad nowym MMO, zapewne F2P  :pinch:

Opublikowano

Najlepsza konsola do grania w ten weekend

xbox-one.jpg

Znaczy, majówka z Polsatem?
Opublikowano

@ Paliador

Dość przewrotna sytuacja ale ubiegłą generację w retailu uratowały właśnie gry japonskie w rodzaju Soulsów, Ni No Kuni, Cathrine, Dragons Crown, Valkyria. Gry z tego samego państwa, które we wszystkich innych aspektach zwyczajnie ustąpiły zach. produkcjom, oraz swym najlepszym poprzednikom z 6-tej gen.

Oraz shotery FPP, gry z tego samego gatunku co tasiemce w rodzaju COD/ BF/ KZ, Halo, lecz nie miltarne, nastawione na multi, a na kampanię.

Wyjątki; TLOU, RDR, Wiedzmin 1&2, Alan Wake, Batmany, X-Com, L.A. Noire, Skyrim.

Reszta to już typowa klasa B. Raz mniej, raz wiecej udana.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

A Xboty dalej probuja.

Ze tez wam sie chce, posiadaczom nadkonsoli, dyskutowac z ludzmi pokroju luck dla ktorych szczyt gamingu to Halo czy Gearsy. Mysle ze wiecej pisac nie trzeba, te obrazki jasno oddaja sytuacje:

maxresdefault.jpg

consoles_having_a_good_year_2014.jpg

SŁEG, DJUD, KUL.

Tutaj pracownik sklepu musial wysoko konsole trzymac bo inaczej zdjecie by sie nie udalo w zwiazku z brakiem kompletnego zainteresowania tym bublem, dodatkowo prawdziwi gracze patrza sie na swoja konsole, a nie w obiektyw zeby ladnie zdjecie na fejsika wyszlo hasztagsłeg:

1385462728586.cached.jpg

Takze prosze zamykac temat, po E3 wznowimy masakre.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

A i tak podobno pracuja od kilku ladnych lat nad nowym MMO, zapewne F2P  :pinch:

Ten cały Projekt Tytan to już chyba pieśń przeszłości, bo od dawna nic nie wypłynęło do sieci na temat tej gierki.

Opublikowano

Mysle, ze jak nie udalo mi sie nigdy przekonac go do sprobowania Skyrim, to z DS nie macie szans.

mam podobnie Skyrin to dla mnie (pipi), Demon's Souls pograłem ze 2 h, a Wieśka może 1 h. nie moje klimaty i juz.Ta nowa gierka od FS również mnie nie jara.

Tylko Warcraft

Opublikowano

@Bansai: ten gonzo z pierwszej foty to widać true 100% Xbox fanboy. Plakacik z Gearsów w ramce na ścianie XD, kask pana Halo, no i wisienka na torcie czyli limitka Doritos. Nie wiem co gorsze, casuale czy takie typki.

Opublikowano

1 część CoD -> 199zł -> ponad 1000 godzin rozgrywki.

Współczuję

Nie musisz, bawiłem się bardzo dobrze. Oprócz normalnego multi grałem również w tryb promod.

Opublikowano

Na PS4 zapowiadane są nowe gry, a na Xboxie oczywiście nowe kanały tv oraz takie super gry, jak DLC do nadchodzącego CoDa. Ex przez 1 miesiąc!

Opublikowano

Na PS4 zapowiadane są nowe gry, a na Xboxie oczywiście nowe kanały tv oraz takie super gry, jak DLC do nadchodzącego CoDa. Ex przez 1 miesiąc!

Na PS4 gry sa zapowiadane, na Xbone gry sa wydawane... subtelna roznica. 

Opublikowano

Na PS4 gry sa zapowiadane, na Xbone gry sa wydawane... subtelna roznica.

Rozumiem, że jeśli poprosimy o podanie przykładów, to raz jeszcze skończy się na "przecież są"? ;>

Titanfalla i Plants vs Zombies już przerabialiśmy. Co nowego?

Opublikowano

Po pierwsze to PvZ i TF to nadal wiecej niz granie w BF4 od listopada, a po drugie w kwietniu z exclusive retail wyszedl Kinect Sports Rivals. Darmowe dlc do Plants vs Zombies, nowa darmowa trasa do FM5, dodatek z $2 do Peggle 2. 

Opublikowano

Sky wlasnie dodadal swoja aplikacje na ps3 i Ps4 ;)

Opublikowano

Czy od dzisiaj przecieku = zapowiedz? Bo jak tak to Horizon 2 juz pewniak od dawna.

A dzisiaj gra sie w Child of Light a pozniej w Maju ogrywa sie Transistor  :blush:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Czy od dzisiaj przecieku = zapowiedz? Bo jak tak to Horizon 2 juz pewniak od dawna.

Pokaż mi przeciek Horizon 2.

Opublikowano

Po pierwsze to PvZ i TF to nadal wiecej niz granie w BF4 od listopada, a po drugie w kwietniu z exclusive retail wyszedl Kinect Sports Rivals. Darmowe dlc do Plants vs Zombies, nowa darmowa trasa do FM5, dodatek z $2 do Peggle 2. 

jestem ciekaw czy jest ktoś na tyle glupi i kupił kinect Sport Rivals czy Peggle 2. Przecież te gry powinni dodawac do pism typu mój hydraulik.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.