Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jak mowilem wam ze gra nie wyglada ladniej od Horizon to mnie wysmialiscie, teraz to ja was wysmiewam, Forza jest ładna tylko w Forzavista, i tu pokłony, in-game zachwyca tylko model jazdy ktory jest swietny.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 587,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Przesadzasz, gra w ruchu wygląda na TERAZ najładniej ze wszystkich ścigałek (konsole) 

Gra była robiona na szybko i brakuję większych zmian, nazwałbym to FM 4,5. 

Model jazy imo bardziej wymagający. 

Opublikowano

Wystarczy że ktoś powspomina takie świetne gierki jak quake albo unreal i już wbija klapek i wymienia z pianą w ustach exy na ps3. 

XD

Dokladnie, szkoda ze w dzisiejszych czasach tylko gry od Blizzarda sie licza na PC, a i to zaczyna sie powoli zmieniac....

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Przesadzasz, gra w ruchu wygląda na TERAZ najładniej ze wszystkich ścigałek (konsole)

Gra była robiona na szybko i brakuję większych zmian, nazwałbym to FM 4,5.

Model jazy imo bardziej wymagający.

Owszem jest ladniejsza, ale nie next genowa, zeby widac wieksze niz w 720p, gra jest strasznie kolorowa, zbyt czysta, problem jak z nowym Killzonem, statyczne oswietlenie, wypalone cienie, nie wszystkie samochody sa rowne w poziomie detali, widac transfer z Forzy 4.

Gra sie przyjemnie i kariera jest fajna, ale zachwytow nie ma. Forza 4 jKo caloksztalt wypada w mojej opini lepiej niz Forza 5.

Nie bede pisal o tym ze niektore marki samochodow maja 1/4 samochodow w DLC , brak mojego ulubionego toru czyli Ringa.

Forze 6 kupie w dniu premiery ale ta nie byla warta premierowych pieniedzy.

Opublikowano

Tylko UT 1 i tylko z klawiatura i myszka. Reszta na wydmy, zakopac.

Opublikowano

Unreal, Quake ? Strzelanki bez fabuły, bez głębi bez emocji. vs system sellers = sony wins

Dlatego idź konfigurować kartę graficzną może wyciągniesz klatkę więcej i drzewa będą mniej pomarszczone.  

Opublikowano

Unreal, Quake ? Strzelanki bez fabuły, bez głębi bez emocji. vs system sellers = sony wins

Dlatego idź konfigurować kartę graficzną może wyciągniesz klatkę więcej i drzewa będą mniej pomarszczone.  

Wiecie co z nim zrobic, chlopaki!

Opublikowano

Właśnie tym powinny być strzelanki. Bezmózgimi nawalankami z wymaganym skillem. Najlepiej bez fabuły.

Opublikowano

Właśnie tym powinny być strzelanki. Bezmózgimi nawalankami z wymaganym skillem. Najlepiej bez fabuły.

Czyli Half-Life do pieca. Dobrze wiedzieć. lol

Opublikowano

Czyli Half-Life do pieca. Dobrze wiedzieć. lol

No tak. FPSy zrobione w takim stylu jak Half Life, System Shock czy Bioshock to rzadkość, niestety. Mało który developer potrafi to zrobić na takim poziomie.

Opublikowano

Figaro dalej mi nie odpowiedziales kiedy pif paf na konsole. Takze czekam!

Opublikowano

<szuka zapowiedzi vanquish 2> nope.

Opublikowano
:(
Opublikowano

Po pierwsze to PvZ i TF to nadal wiecej niz granie w BF4 od listopada, a po drugie w kwietniu z exclusive retail wyszedl Kinect Sports Rivals. Darmowe dlc do Plants vs Zombies, nowa darmowa trasa do FM5, dodatek z $2 do Peggle 2. 

jestem ciekaw czy jest ktoś na tyle glupi i kupił kinect Sport Rivals czy Peggle 2. Przecież te gry powinni dodawac do pism typu mój hydraulik.

Na szczescie nie na tyle glupi by kupowac konsole za 2000zl i grac tylko w BF4 od premiery. 

Nie kupiłem BF'a PvZ ani peggle 2 ( :D) ale jak bym miał wybrac jedną z tych 3 gier to btał bym mimo wszystko battlefiedla.

Zresztą od peggle 2 już bym wolał Knacka ograc albo ponownie Ryse.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Niech ta master rasa zagra sobie w The Last of Us, GTA_5, Beyond two Souls, Infamous, God of WAR, Heavy Rain, Journey, MGS4, Uncharted i wiele innych wspaniałych Exów. 

Oj zapomniałem wasze potężne blachy nie są w stanie udźwignąć emulatora NadKonsoli.

Zagrać( słowo klucz) w Beyond i Heavy Rain to pojęcie abstrakcyjne.

Opublikowano

Na neogafie, temat o Project Beast ma dwa razy więcej postów, choć powstał dużo później, od tematu nowego CoDa.

<3

Opublikowano

Unreal, Quake ? Strzelanki bez fabuły, bez głębi bez emocji. vs system sellers = sony wins.  

O observer, słuchaj masz tutaj nowego ulubionego kolege. Razem możecie dyskutować o głębi serii God of War.

Opublikowano

Ale GodofWara* to ty szanuj  Bluber.

*pierwszą i drugą część

Opublikowano

<szuka zapowiedzi vanquish 2> nope.

Nowa gra od twórców OlliOlli ma być inspirowaną vanquishem hardkorową strzelanką

notahero1ignnxl68.gif

@Pawcio. Szanuj w ch.uj, ale 3,4,5,6 raz to samo to dla mnie za dużo.

Po pierwsze to PvZ i TF to nadal wiecej niz granie w BF4 od listopada, a po drugie w kwietniu z exclusive retail wyszedl Kinect Sports Rivals. Darmowe dlc do Plants vs Zombies, nowa darmowa trasa do FM5, dodatek z $2 do Peggle 2. 

jestem ciekaw czy jest ktoś na tyle glupi i kupił kinect Sport Rivals czy Peggle 2. Przecież te gry powinni dodawac do pism typu mój hydraulik.

Na szczescie nie na tyle glupi by kupowac konsole za 2000zl i grac tylko w BF4 od premiery. 

Nie kupiłem BF'a PvZ ani peggle 2 ( :D) ale jak bym miał wybrac jedną z tych 3 gier to btał bym mimo wszystko battlefiedla.

Zresztą od peggle 2 już bym wolał Knacka ograc albo ponownie Ryse.

Serio wolałbyś grać w grę 4/10 zamiast w grę, której pierwsza część miała średnią na metacriticu 89% a dwójka jest gorsza, ale nadal na 8?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Not a Hero, na gafie jest thread.

Opublikowano

So good. Tylko PC. Gra z całą plejadą bohaterów z lat 80tych i 90tych i przerysowaną brutalnością. No i przesiąknięta amerykańskim patosem :teehee:  W końcu fabuła mówi o szerzeniu "demokracji".

Edytowane przez Kymel

Opublikowano

Na neogafie, temat o Project Beast ma dwa razy więcej postów, choć powstał dużo później, od tematu nowego CoDa.

<3

Co nie znaczy że będzie lepsza grą.

xD czarnuchu proszę

Opublikowano

<3

Co nie znaczy że będzie lepsza grą.

Bitch please

EDIT

bluber <3

Edytowane przez Rayos

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.