Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

(Knacka jeszcze nie sprawdzalem, ale tutaj pewnie bedzie odwrotnie).

Ins jak dlugo sie znamy? Mowie ci szczerze - ta gra nie jest warta nawet zlotowki.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Potwierdzono też że Guerilla pracuje nad nowym Ip juz 2 lata. I dobrze mam nadzieje że skończą z tym całym Killzonem albo oddadza serie komu innemu. Bo ta seria ma tak zmarnowany potencjal jak chyba żaden inny ex na ps3/4.

Opublikowano

(Knacka jeszcze nie sprawdzalem, ale tutaj pewnie bedzie odwrotnie).

Ins jak dlugo sie znamy? Mowie ci szczerze - ta gra nie jest warta nawet zlotowki.

mówisz też, że seria Souls to crapisko, wiec wiesz, trochę beka

Potwierdzono też że Guerilla pracuje nad nowym Ip juz 2 lata. I dobrze mam nadzieje że skończą z tym całym Killzonem albo oddadza serie komu innemu. Bo ta seria ma tak zmarnowany potencjal jak chyba żaden inny ex na ps3/4.

Pewnie Ci od Mercenaries zajmą się kolejnym kilzłomem, a główny team nad nowym IP

Opublikowano

Co jak co ale GG mozna w pelni zaufac...

Opublikowano

Co jak co ale GG mozna w pelni zaufac...

... w gestii grafiki to na pewno, mocarze w tej branzy, cala reszta u nich lezy - no moze ludzi od art design maja jeszcze ciekawych

Opublikowano

Sporo nowych ludzi szukali do pracy więc może cos z tego wyjdzie. Napewno scenarzysty chyba szukali. A wiadomo jak ten element stał w Killzone.

Opublikowano

W Guerilla Games zatrudnili kogoś z Obsidian = następny Killzone będzie miał taką fabułę, że żaden xbot umysłem nie ogarnie.

A właśnie, jak tam fabuła w Sadzonki kontra Nieumarli?

Opublikowano

A jak tam fabuła w Knack i Killzone ze stękającym typkiem w audiologu? :teehee:

Opublikowano

Poczekajmy cierpliwie. Za najpóźniej 20 lat, kiedy 90% gierek bedzie fotorealistyczna, oryginalny gameplay i pomysły będą normą!

Opublikowano

Microsoft podobno wrzucił region locka na niektóre gry i ludzie nie mogą ich odpalić.

http://wccftech.com/microsoft-quietly-regionlocks-digital-xbox-games-dlc-error-code0x87de07d1-reported/

Jeśli to prawda to troche śmiech

W Guerilla Games zatrudnili kogoś z Obsidian = następny Killzone będzie miał taką fabułę, że żaden xbot umysłem nie ogarnie.

No hajpuj się a później dostaniesz kolejną grę na 7 z fabułą jak z playrooma.

Opublikowano

Nie od dzisiaj wiadomo ze fabularnie gry od Sony sa jak filcharmonia, dopieszczone do granic mozliwosci, niczym teatr nalezy je przechodzic z kieliszkiem wina.

Opublikowano

"Przestańcie proszę, jest zbyt śmiesznie."

Opublikowano

Porównuj dalej Soulsy do Knacka, jest super

Opublikowano

Twórcy gry zapomnieli że klapy muszą się utożsamiać fabularnie z glownym bohaterem, wersja na konsole Sony, zeby sie sprzedala bedzie musiala miec mlodziana 21 lat w rurkach, który wpada w kompost zmieniając się w Kaktusa - jego jedyna droga do normalności to pokonanie atakujących zombie.. - chuy ze to czyste multi - jest fabuła jest epickosc cinematic expiriens

Opublikowano

Porównuj dalej Soulsy do Knacka, jest super

nie porównuję soulsów do knacka.

Opublikowano

Soulsy IMO sa chuyowe, bo generalnie nie lubie takich RPGow (ale szanuje je), a Knack jest obiektywnie chuyowy, jakby na niego nie patrzec.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Klapek to, klapek tamto, klapek to, klapek tamto,0, 1, 0, 1, 0, 1. W pierwszej chwili przyszło na myśl porównanie do katarynki, ale toć to urządzenie wydające dźwięki miało bardziej zaawansowane skrypty.

Opublikowano

Widze ostra spina o kaktusa az klapki sie obrazaja :<

Opublikowano

Moze i te kaktusy sa spoko ale jak ogladalem jakis dluzszy gameplay to mialem wrazenie ze wszystko jest bardzo oczo(pipi)ne. Masakolorowych wybuchow i innych dziwadel. I nie ze hejtuje wybuchy. Np w bfie jedak widac ze mamy otoczenie, graczy i wybuch. A w roslinach wszystko jest bardzo kolorowe i zlewa sie ze sobą robiąc jedną wielką sieczke

Takie moje wrażenia byly

Mimo ze pare ciekawych patentów też zauważyłem

Opublikowano

Rozumiem, że może być dobra gra ale (pipi)a 10/10? Widać dyszki latają teraz na lewo i prawo.

Opublikowano

Nowym szefem dywizji Xboxa został Elop, ten sam który według plotek chciał sprzedać Xboxa.

Ciekawa sprawa.

Pricedrop X1 w UK + TF . Z jednej strony fajnie, z drugiej - najlepszy dowód że lipa na maxa z ich polityką cenową. 

300k z hakiem PS4 w Japonii w 2 dni. Niby dobrze, ale PS2 zrobiło dużo więcej swego czasu. No ale to był inny świat, lepszy świat.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Macie zapłon, od ilu o tym wiadomo? Od 2 miesięcy?

Opublikowano

Nowym szefem dywizji Xboxa został Elop, ten sam który według plotek chciał sprzedać Xboxa.

Ciekawa sprawa.

Pricedrop X1 w UK + TF . Z jednej strony fajnie, z drugiej - najlepszy dowód że lipa na maxa z ich polityką cenową. 

300k z hakiem PS4 w Japonii w 2 dni. Niby dobrze, ale PS2 zrobiło dużo więcej swego czasu. No ale to był inny świat, lepszy świat.

3 newsy, wszystkie stare :P

Opublikowano

Przygotowane z myślą o Xboksie One 300 tysięcy serwerów nie tylko dbać ma o komfort sieciowej zabawy, ale także zaoferuje konkretny przyrost mocy dla deweloperów. Harvey Eagle z Microsoftu odniósł się do trwającej w najlepsze wojny o rozdzielczość i płynność animacji i stwierdził, że amerykańska konsola jest w pełni zdolna do generowania obrazu w 1080p/60fps. Specyfikacja sprzętowa to zaledwie jeden z elementów wydajności sprzętu:

Żeby było jasne, Xbox One w pełni wspiera obraz wyświetlany w 1080p i 60 klatkach animacji na sekundę. Jedynie od twórców zależy określenie tego, co jest najlepsze dla ich doświadczenia Nie da się już mierzyć mocy odnosząc się do ilości wielokątów i pikseli. Wydajność w dniu dzisiejszym jest wypadkową hardware'u, software'u i chmury.

Eagle dodał, że głupotą byłoby zainwestowanie w ogromną liczbę serwerów i zamknięcie oferowanych przez nie możliwości dla deweloperów. Microsoft oddaje w ręce twórców całą moc, która drzemie w dedykowanej Xboksowi One infrastrukturze sieciowej.

Na Twitterze Phil Spencer z MS Studios zakomunikował, że zbliża się pokaz zrywającego kaski z głów tech-dema, które uzmysłowić ma nam, że chmura nie jest jedynie wciskanym masom kitem.

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Episode II - Powrót chmury.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.