Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wyszła plota, że nowe IP od Bend i Guerilla Games pojawią się na E3. Bloodborn to pewnie to od Bend, Entwined to Guerilla Games - tak strzelam.

Co z Kill Strain ? Właśnie je bym obstawiaj jako od Bend.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

DigitalFoundry policzyło rozdzielczość w trailerze CoD i wyszło im, że wersja z Xbone ma 1568 x 882. Czyli wersja PS4 powinna znowu mieć 1080p.

THE FEEL OF 900P xD

Opublikowano

Jaki jest cel w liczeniu rozdziałki na zmontowanym trailerze?

Bo "THE FOLLOWING WAS CAPTURED ON XBOX ONE".

Co nie zmienia faktu że to zmontowany trailer gdzie kompresja też robi swoje.

Opublikowano

DigitalFoundry policzyło rozdzielczość w trailerze CoD i wyszło im, że wersja z Xbone ma 1568 x 882. Czyli wersja PS4 powinna znowu mieć 1080p.

THE FEEL OF 900P xD

Musi być śmiesznie, najlepiej zapytać o wrażenia graczy BF4 na PS4. waldus, jak to jest w 900p? Tylko pamiętaj, gierki na X1 zaczynają z 720p przechodzić wyżej, więc zależnie od odpowiedzi wyjdzie że albo X1 nie jest taki zły, bo 900p już spoko, albo jak już beka to beka na całego, z obu konsol.

Opublikowano

THE FEEL OF 900P xD

Musi być śmiesznie, najlepiej zapytać o wrażenia graczy BF4 na PS4. waldus, jak to jest w 900p? Tylko pamiętaj, gierki na X1 zaczynają z 720p przechodzić wyżej, więc zależnie od odpowiedzi wyjdzie że albo X1 nie jest taki zły, bo 900p już spoko, albo jak już beka to beka na całego, z obu konsol.

Łał, X1 ma gorsze parametry, ale i tak beka z obu konsol.

Opublikowano

Zdecydowanie wolalbym BF na PS4 w pelnym 1080p.

Inna sprawa, ze COD (o ile dziala tak jak w demie) ma niezle dropy animacji na PS4,co w ogole jest beką...

Opublikowano

Co nie zmienia faktu że to zmontowany trailer gdzie kompresja też robi swoje.

Montaż jest bez znaczenia, a w necie można znaleźć trailer w wystarczająco dobrej jakości.

Jedna gra poniżej full HD (która na X1 i tak chodzi znacznie niżej z gorszym framerate'em na dodatek) vs prawie wszystkie gry w 720, góra 900p. Beka z obu konsol. lol

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dobra, zamknąć mordy. Jestem insajderem i sprzedam wam przeciek, że na e3 microsoft zapowie bundla z 5,5 kg wiadrem toretexu, keczupowymi doritosami, kontrolerem w kolorze tomato red, limitowaną wersję plant vs zombies z samymi pomidorami oraz kodem na nową broń w odgrzewańcu halo 2, napier/dalającą w skrzaty skondensowanymi strumieniami tortexu.

Na dowód fotki zrobione kamerą szpiegowską

2yuaiau.jpg

rihycg.jpg

Edytowane przez Tokar

Opublikowano

HALO 2 to (pipi)a szanować proszę!!! Dzisiaj pograłem w to ze 3h. Ta gra naprawdę wciąż ma moc po tych 10 latach od premiery. Jakbym ją wtedy dostał razem z Xboxem to chyba bym się ze.srał ze szczęścia i zachwytu.

Handlujcie z tym

Opublikowano

Ja po cichu liczę, że jak zrobią remake Halo 2 to będzie crossgen na X360/Xo :)

Opublikowano

HALO 2 to (pipi)a szanować proszę!!! Dzisiaj pograłem w to ze 3h. Ta gra naprawdę wciąż ma moc po tych 10 latach od premiery. Jakbym ją wtedy dostał razem z Xboxem to chyba bym się ze.srał ze szczęścia i zachwytu.

Handlujcie z tym

Nie przetlumaczysz, jak ludzie grali w to na Live to sonyslave szukalo w ktora dziure wlozyc network adapter.

Opublikowano

Ja tylko żałuję, że nie zagrałem w Halo 2 te 10 lat temu. Muzyka, fabuła na dwóch płaszczyznach, Don - pytanie bo nie ogarnąłem 

ten generał Covenantów dostał od Rady drugą szansę jako Arbiter i ma zwalczać jakiś spisek rasy?

Odpaliłem na Heroic i tak dostawałem w pi/zdę, że sam się sobie dziwiłem. Nie mam pojęcia co za hardkor musi być na Legendary. Stopień w jakim zmienia się AI Covenantów od Normal jest na tyle duży, że bardzo zmienia grę. To się nazywa poziom trudności.

Opublikowano

Legendary to najlepiej na dwóch robić. Pięknie się przechodziło H3 z kolegą w coopie <3.

Opublikowano

Ja po cichu liczę, że jak zrobią remake Halo 2 to będzie crossgen na X360/Xo :)

A po co na X360? Lepiej niech dopakują ten remake i pojawi się dla mnie pierwszy poważny argument za kupnem X0 w przyszłym roku. 

Opublikowano

Nareszcie bedzie jakis FPS w 1080p na Xbonie.

Heheszki

Opublikowano

Jest przeciez wolfenstain

Opublikowano

Ja tylko żałuję, że nie zagrałem w Halo 2 te 10 lat temu. Muzyka, fabuła na dwóch płaszczyznach, Don - pytanie bo nie ogarnąłem 

ten generał Covenantów dostał od Rady drugą szansę jako Arbiter i ma zwalczać jakiś spisek rasy?

Odpaliłem na Heroic i tak dostawałem w pi/zdę, że sam się sobie dziwiłem. Nie mam pojęcia co za hardkor musi być na Legendary. Stopień w jakim zmienia się AI Covenantów od Normal jest na tyle duży, że bardzo zmienia grę. To się nazywa poziom trudności.

Tak, został w nagrodę "awansowany" i jako Arbiter miał zwalczyć przywódcę heretyków, odłamu Covenantów którzy odwrócili się od Proroków. W międzyczasie jednak Master Chief zabija jednego z Proroków, winą za to reszta Proroków obarczyła właśnie Arbitera i cały podgatunek Elitów (którego jest przedstawicielem) stracił na znaczeniu w Przymierzu, co wykorzystują Brutowie. No i w ten sposób wybucha wojna domowa a potem Elici sprzymierzają się z ludźmi

Opublikowano

Dzięki za odp. MaZ ale tylko mi teraz nie mów, że

zayebałeś mi spojlera na całą fabułę serii

Opublikowano

Wy tu gadacie o wyzszosci Xboxa nad Playstation, a ja wam powiem jedno. Nintendo jest krolem i nic tego nie zmieni! 

Opublikowano

to tylko część tego co się dzieje w Halo 2

Miał być plus, sorry.

Rayos - niczego nie wywyższam, jestem z rodowodem PS ale inne marki potrafię uszanować. Sporo osób tutaj hejtuje a nawet nigdy nie trzymało w łapach pada od X'a - tym bardziej w 2004 kiedy ta maszyna technicznie była nie do powstrzymania. Halo 2 nawet dzisiaj wciąga jak diabli - ten gameplay jest po prostu uniwersalny.

Opublikowano

@Nemesis, nie mowilem do Cieibe, po prostu tak ogolnie ;) Poza tym to taki trobny trolling z mojej strony. Tak ciagle gadacie o tym Halo, ze coraz bardziej mnie kusi :/ Combat Evolved chyba na PC wyszlo? 

Opublikowano

Nawet dwojka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.